Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu hafta raporluyum zor bir hamilelik geçiriyorum. Ankara Valiligi genelge yayimlayunca arayip sordum Bakanliktayim ve esnek çalışıyoruz. Haber gelmedi daha gelibce yazarimKamu kurumunda çalışıp genelgeye göre hamilelik nedeniyle (24 hafta altı) izne ayrılan var mı
Bas agrisi bende de var. baskalarinda da oldugunu bilmiyordum. Bi 3 gundur ara ara olup geciyor.Bir tek benim baş ağrım var sanıyordumözellikte tepeden tepeden ağrıyor
Canım endişelenme dr mutlaka git hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar kahve leke gelmeye başladı sanırım doktora gideceğim
Git bence canım, bekleme sakın. İnşallah güzel haberlerle dönersinKızlar kahve leke gelmeye başladı sanırım doktora gideceğim
Kahve leke onemli degil diyorlar ama bence de doktora gitmekte fayda var. en azindan bir sebebi varsa onu ogrenir, ona gore onlem alirsiniz. Hafta sonu da girecek araya, icinizi rahatlatin.Kızlar kahve leke gelmeye başladı sanırım doktora gideceğim
Yaaa maasallah çen daha dün mercimek değilmiydin ya içerde yatıyorsun rahat rahat ohhBugünün ilk fotosu bizden olsun şükür hiçbir Sıkıntımız yokmuş herkes güzel haberlerle gelir inşallah![]()
Canım haber ver mutlaka rabbim korusun sağ saglim guzel haberlerle gelKızlar kahve leke gelmeye başladı sanırım doktora gideceğim

Bugünün ilk fotosu bizden olsun şükür hiçbir Sıkıntımız yokmuş herkes güzel haberlerle gelir inşallah![]()
Bnde kız hissediyorum baklm ne olacak büyümüş bnde şaşırdım maşallah bebişimeYaaa maasallah çen daha dün mercimek değilmiydin ya içerde yatıyorsun rahat rahat ohhbence kiz
Canım haber ver mutlaka rabbim korusun sağ saglim guzel haberlerle gel![]()
Teşekkür ederiz inşallah snde güzel hberler alırsın cnmMaşallah nasıl da büyümüş...Ben de 1 de gideceğim inşallah biz de iyi haberler alırız..
Maşallah kocaman olmuş bileBugünün ilk fotosu bizden olsun şükür hiçbir Sıkıntımız yokmuş herkes güzel haberlerle gelir inşallah![]()
Adete 1 hafta kala öğrendim bende gecmiyooorr gecmiyorBebeği daha gorememis ve kalp atisi i duyamamak beni biraz uzuyor,bu kdar erken ogrenmesem iyiydiPlanli oldugu icin testleri falan once yaptirmistim.Ilk gebeligimi ogrendigimde adetimi gecmisti ve 1 er hafta arayla hemen kalbide duyduk.Simdi bekle bekle gecmiyor zaman
![]()
Haha valla benim ağzım kuru şekilde uyanmam nedir doktora dedim acaba şekerlemi alakalı sallamadıHangi damarım organim bunu yapıyorsa bulup vurmak istiyorum manykmisin sen tadını bilmiyorsun diye![]()
Selam kuzucumNapion hoşgeldin ses soluk yoj![]()
Daha önce de olmuş muydu canım...ağır iş falan mı yaptın?Kızlar kahve leke gelmeye başladı sanırım doktora gideceğim