Erkekler ilgisiz hissediyor,bilmem anlatabildim mi...Geçen gün kısa keseyim bir sebepten tartıştık ama öyle kuvvetli bir sebep de değil.bazen olur ya...sanırsın adamın tarlasını çiğnemişim.hani böyle bir yükselme ve dilden zehir saçma olayı yok

Ben çocuk etkilenmesin diye onu geri püskürtüyorum uyuyor git diye,adam çocuğu uyandırana kadar söylendi.ben tüm haftasonu çocuk var diye sustum.ne zaman ki ptesi oldu,tüm üstüme düşeni yaptım

yani oluyor.çok da takma.ilk bebeğimin lohusalığında hele dedim ki içinden başka biri çıktı.bebek yatıyor.ağlıyor,e elbette yanına geliyorsun alayım bir pış pış yapayım...ki ben bebeklerin sadece aç,susuz ya da gazlı olunca değil sadece şefkat ve anne kokusu ihtiyacı için de ağladığını biliyorum.ay adam tezat olacak ya,bebek ağlar beklerim ağlar alırım.bir bakış atardı sanırsın ondan gizli ziynet satmışım

onu dinlemem gerektiğini söylerdi.anne ve öğretmen Ve feminist bir kadın olarak ben kimseyi dinlemeye ve itaate karşı olduğumdan çok zıt düştük.öyle böyle değil...bebekte süt alerjisi çıktı.emzirdim bşr taraftan ben diyet yaptım ama herşeyden rahatsız oluyor gaz yapıyordu.48 kiloya düştüm doğum sonrası

Gaz huysuzluk yapar uyuyamaz...demez mi sen hassas yaptın bu çocuğu sen ettin...benim gecem gündüzüme karışmış,üflesen uçacağım,adam dövecek bağcı arıyor.bebekli hayat çok güzel kuzum

ama en yakının dahi anneliğini sevecek,anne olduğun için seni sevecek,süt verdiğin için minnet duyacak,sana dokunacak,sanki dünyada bunu yapan tek senmişsin gibi hissedeceksin.genelde dünya geneli olan şu ki erkekler bizler kadar güçlü değil

Nelerin üstesinden tek başımıza gelip hem ev hem bebek hem iş yürütüyoruz.onlar sadece şiddet uygulamadıkları ,eve vaktinde geldikleri için iyi kocayız diye düz mantık düşünüyorlar belki ama biz kendimizi ortaya koysak da “iyi “ olduğumuzu duymayı hak etmiyormuşuz gibi bir hava oluşuyor.emin ol bu hava her evde bir dönem olup geçiyor

Yoksa evlilik asla çekilmez olurdu...