- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
Yazdıklarını okudum lütfen kaınvalidene oğluyla ilgili sorunlarını anlatma ya da bu konuda anlayış bekleme.Çünkü söylediğinle kalırsın bi de sen suclanırsın.Bazıları oğlunu pamuklara sarıp büyütüyor sonrada toz konduramıyor işte en dindarı bile hak hukuk tanımıyor.O kadar gözlerini bürüyor erkek çocuk sevgisi.Allah ıslah etsin birşey diyemiyorum.Mesela ben ölsem kendi kayınvalidem yemek yapsın diye evime çağırmam çünkü bilirim ki o yaptığı bir kap yemek benden aheste aheste çıkar.Sorunlarım dağ olur büyür.İnsanın kendi annesinden başkası yalan.Belki o da senin evinde rahat edemiyordur kendini zorunlu hissettiği için gelmiştir.Ben öyle anladım.Ayrıca devamlı ağlak bir insanla sizin tüm moraliniz enerjiniz düşer insanı sömürür o.eşiniz annesinden güç almış bellikiZaten zorla gelmiş gibi gitcekse gitsin iki kasık yemek icin daha cok strese girmek istemiyorum üç dört gündür iyiydim kusmuyordum bugün gene berbatım hersey etkiliyor tabi dün doktorumda demişti zaten üzüntü stresten bile kusabilir insan diye. Mideme agrılar giriyor kaç kere gelip gelip laf söyledi ağlayıp duruyor ben eşimden bahsediyorum söyle yaptı bunu yapmıyor diyorum güzelce o erkek hadi anlamıyor sende mi anlamıyorsn halimi görmüyomusun daha sen ağlıyon diye gelip bana kızıyo dedim aa ben bişey demedim bende böyleyim aglıyom bilmem ne ama hiç dinlemiyo sen beni sevemedin de napsam olmuyoda napayım oda evladım yapma diyom etme diyom şoka girdim valla ben her lavaboya girdiğimde korkuyla kalıyorum midem sürekli agzımda kendimle derdim senle biderdim yok diyorum daha neler neler geldiginden beri gitmekten bahsediyon bende geriliyom dedim e napaym gitmiyim mi diyo ne bekliyo çözemedim ama bunlarla uğraşmak istemiyorum kendi derdim yetiyor en iyi onu biliyorum.