• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kizlaaarr değiştirin listeleri kızım geliyo:KK76::KK76::KK76: %100 dedi hemde :KK71:Ay nasl mutluyum sagligida çok iyi Çok şükür ileride çıktı günüde :KK70::KK71::KK71:
Bacim sen bunu da kesin deme😂 daha cok erken valla bak bu doktor ne gordugunu bilmio pek erkekdede emin konusmustu🤭saglikliymis cok sukur sen 3 hafta sora bida git cinsiyete 🙈

Günaydın kızlar 🌸
Baş ağrısı yaşayan var mı aranızda 🙁
Gece baş ağrısıyla yattım, baş ağrılarıyla uykudan uyandım, sabah hala başım ağrıyor. Bir kere daha oldu böyle hamilelikten önce hiç olmazdı. Valla napacağımı bilemiyorum ne uyku uyuyabildim ne dinlenebildim 😢 Kötü bir şey olmasın bebeğime yine dayanırım da insan internetten biraz araştırınca kafayı bozuyor galiba 🥺
Bu hafta benim de oldu aynı şekilde akşamları oluyo genellikle bu dönemde olurmuş ben de öyle okudum

Bacim sen bunu da kesin deme😂 daha cok erken valla bak bu doktor ne gordugunu bilmio pek erkekdede emin konusmustu🤭saglikliymis cok sukur sen 3 hafta sora bida git cinsiyete 🙈
Kiz ultrsn fotosunu atsana🤭
Yaaaaaaaaa ciddi misin allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah yanılmış desene senin atom karınca 🙃
Yaaa zaten o hafta da nasıl belli olabilirdi ki hadi gözün aydın canım😊
Hayırlı olsun canım gözün aydın olsun darısı bizlere inşallah
2 hafta sonra tekrar cagirdi yine bakcakmis ozman yüzde yüz dedi sonra 90 diyelim de ayıp olmasın dedi 😂😂 atcam.az sonra fotoyu

Günaydın kızlar 🌸
Baş ağrısı yaşayan var mı aranızda 🙁
Gece baş ağrısıyla yattım, baş ağrılarıyla uykudan uyandım, sabah hala başım ağrıyor. Bir kere daha oldu böyle hamilelikten önce hiç olmazdı. Valla napacağımı bilemiyorum ne uyku uyuyabildim ne dinlenebildim 😢 Kötü bir şey olmasın bebeğime yine dayanırım da insan internetten biraz araştırınca kafayı bozuyor galiba 🥺
Merhaba,
Benim de 3-4 gündür yoğun bi baş ağrım var. Özellikle akşamları dayanılması zor oluyor, karanlık odalara atıyorum kendimi🙊
Bir çoğumuz yaşıyoruz demekki bu haftalarda. Sıkma canını 🙏

Kizlaaarr değiştirin listeleri kızım geliyo:KK76::KK76::KK76: %100 dedi hemde :KK71:Ay nasl mutluyum sagligida çok iyi Çok şükür ileride çıktı günüde :KK70::KK71::KK71:
Maşallah canım sen bu cinsiyet işine fazla kaptırma kendini bende erken olduğunu düşünüyorum değişebiliyor çünkü. 3 boyutlu renkli ultrasonla falan bakilsa belki bir ihtimal görünebilir ama henüz erken bence neyse sağlıklıymış iyiymiş ya gerisi çok önemli değil 😍

Back
X