• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Ayyy kızlar ben dayanamadım ve ilk alışverişimi yaptım hevesim biraz geçsin e bebekten unisex şeyler aldım 🤣🤣🤣

Eklentiler

• EF88192A-01BE-4B65-9CA9-E8E1B23C6755.webp
    EF88192A-01BE-4B65-9CA9-E8E1B23C6755.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar geldim telefonu çocuğuma vermiştim arkadaşıyla kamerada konuşuyordu resim cekemedim😭😭
ben bugün adete göre 11+2 ymisim 12+1cikti valla hatta dedim hocam eminmisiniz geri çıkmıştı bak dedi tekrar ölçtü 😄
yüzü bize dönüktü devlette olunca göstermedi cinsiyetide sormadım yarın ikili test randevusu verdi 3de🥰🥰🥰
Maşallah önde gidiyo kuzun 😍 ikili için ne çabuk randevu vermişler bizim burası cok yoğun çok geç verdiler :(

Rahim ağzı uzunluğu vajinal ölçümde doğru sonuç verir canım. Benim ilk hamileliğimde 20.haftada detaylı ultrasonda fark etti perinatolog 24mm ölçüldü riskli olduğu icin dikiş atıldı (serklaj yapıldı).
Benimde kizimda acilma olmusdu o yuzden bunda bakilacak eger acilma varsa bana da dikis atilacak..acikcasi cok korkuyorum.. bebegin dikisle kac haftaya geldi? Ve dikis agrili islem mj?

Kızlar geldim telefonu çocuğuma vermiştim arkadaşıyla kamerada konuşuyordu resim cekemedim😭😭
ben bugün adete göre 11+2 ymisim 12+1cikti valla hatta dedim hocam eminmisiniz geri çıkmıştı bak dedi tekrar ölçtü 😄
yüzü bize dönüktü devlette olunca göstermedi cinsiyetide sormadım yarın ikili test randevusu verdi 3de🥰🥰🥰
Yaaa usg goruntusu vermedimi bak dedik sana ilerde cikacak bebek die masallah ayy cok merak ediyorum cinsiyeti🙈

Bak ben sana demedimmi degisiyo bu tospikler :KK71:

Maşallah önde gidiyo kuzun 😍 ikili için ne çabuk randevu vermişler bizim burası cok yoğun çok geç verdiler :(
Valla canım nettense yarına hemen veriyordu doktor kağıt yazdı sen aslınd doktora deseydin bu haftada istiyorum verirdi belki🤔doktor bana dedi en uygununu 12.hafta da yapyoruz.
Yaaa usg goruntusu vermedimi bak dedik sana ilerde cikacak bebek die masallah ayy cok merak ediyorum cinsiyeti🙈
Yok valla yarın gidicem ya yine alirim🤣🤣🤣 bence Kizzz bacakları kapalıydı bana dönüktü 🥰😊
Bak ben sana demedimmi degisiyo bu tospikler :KK71:
Valla sagol canim insallah devam eder ekrana gittim baktım hatta alt tarafı kapalıydı anlamadim bisey bence kiz🤣🤣🤣

Ayyy biz inle aynıyız😁 ben kızımı 20.haftada ayrıntılıda öğrendim, bunu başka doktora gidiyorum o baştan dedi 16dan önce söylemem sormayın dedi, öylemi diyorsun ya benimde 22ekimde randevu ama dayanamıyorum devletten aldım 2ekime inşaallah söyler 14haftalık olcak bende kızımda önemsememiştim ki zaten kız hissediyor istiyordum bunda da erkek hissediyorum ama nasip emin olamıyorum kızımdaki kadar tek emin olduğum şey yumurtlama testi yaptım ogün değerlendirdim ve ogün kaşıklarımda ağrı oldu ogün tuttu bu dedim belki o sebeple erkek mi acaba diyorum
Ben sabretmeye çalışıyorum tek seferde öğreneyim ☺ ama seninki kesin belli olur. Bu arada eşime eğer erkek istiyorsan yumurtlama gününe kadar bekle o günü değerlendirelim diğer günler korunalim dedim, sence bizimkiler erkekleri bu sekilde mi yapmışlardır deyip yoruma kapattı. İşine gelmedi pek 😊 zaten kendisi kiz cocugu hastası, ne gelirse Allahtan mutlu oluruz fikrinde. Ama ben farkli olsa fena olmaz erkek olursa bir tane daha kiz olsun diye düşünürüm bir bebiş daha
Benim istegim suan cinsiyet ogrenip hemen alisverise baskamak sonra emzirme atleti begendim 🤭 ayy cok alisveris yapasim var😂
Nerden beğendin, emzirme atleti sutyenden daha rahat valla tek parça giy evde dolan
Next in urunleri var ingilterede,bende turkiyeden dolar normalken ogluma aliyordum cok guzel urunleri var aklinizda bulunsun 😁😁😁guzel gunlrrde giysinler ins hepsi aldiklarimizi🥰🥰
Bende çok severim baya uçtu fiyatlari, gümrük çok eklemese almayi planlıyorum bir kaç tulum
Eki Görüntüle 2698375
Kızlar bebişim bu sağlığı çok iyi 11 hafta bitmiş 😂😂
Gözünaydin geliyor oğlusun😍
Kızlar benim de sabah randevum vardı. Doktor çok şükür her şeyi iyi dedi. Zıplıyordu elleri kolları hiç durmadı 😍Ense kalınlığı 1.5 cm çıktı. İkili tarama için kan verdim. Her şey iyi dedi çok şükür. Cinsiyetine de başta %51 kız dedi sonra da kız görüntüsü net dedi 🌸 16. Haftada değişmezse eğer kızım geliyor inşallah ❤
Gözün aydın canım net kız 😍 maşallah
Ayyy bende resim var mi diye heyecanlandim hadi bakalim yarin olsun 😍😍😍

Ben sabretmeye çalışıyorum tek seferde öğreneyim ☺ ama seninki kesin belli olur. Bu arada eşime eğer erkek istiyorsan yumurtlama gününe kadar bekle o günü değerlendirelim diğer günler korunalim dedim, sence bizimkiler erkekleri bu sekilde mi yapmışlardır deyip yoruma kapattı. İşine gelmedi pek 😊 zaten kendisi kiz cocugu hastası, ne gelirse Allahtan mutlu oluruz fikrinde. Ama ben farkli olsa fena olmaz erkek olursa bir tane daha kiz olsun diye düşünürüm bir bebiş daha

Nerden beğendin, emzirme atleti sutyenden daha rahat valla tek parça giy evde dolan

Bende çok severim baya uçtu fiyatlari, gümrük çok eklemese almayi planlıyorum bir kaç tulum

Gözünaydin geliyor oğlusun😍

Gözün aydın canım net kız 😍 maşallah

Ayyy bende resim var mi diye heyecanlandim hadi bakalim yarin olsun 😍😍😍
Saoll canım benim Muhittin Muhittin kıza benzetti 🤗😅😅😅

Yok valla yarın gidicem ya yine alirim🤣🤣🤣 bence Kizzz bacakları kapalıydı bana dönüktü 🥰😊

Valla sagol canim insallah devam eder ekrana gittim baktım hatta alt tarafı kapalıydı anlamadim bisey bence kiz🤣🤣🤣
Bnde yarın 2 li taramaya gideceğim 😂 ayy rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ♥️

Ya bende yumurtlama gününü denemekten yorulduğum için yaptım aslında tutmuyordu bir türlü yumurtlamayımı kaçırıyoruz diyor stres yapıyordum o sebeple ovülasyon takibi yaptım görüncede denedim bakalım doğru mu çıkacak, inşallah birşeyler söyler devlette söylüyorlar dini cinsiyet sorunca

Kapıyorsa bacağı kız olabilir benim kızım hep kapatıyordu şıpa ordan anladıydık zati😂

Benimde kizimda acilma olmusdu o yuzden bunda bakilacak eger acilma varsa bana da dikis atilacak..acikcasi cok korkuyorum.. bebegin dikisle kac haftaya geldi? Ve dikis agrili islem mj?
Allah korusun canım yoktur açılma inşallah. Dikiş anestezi ile atılıyor bişey hissetmiyorsun korkma sonrasında da ağrı falan yaşamadım. Benim kızım hep doğum pozisyonunda duruyordu ve aşağıdaydı onun için dikişi zorluyordu hamileliğim yatarak geçti 35+4 günlük doğum yaptım planlı sezaryenle kasılmalarım çok artmıştı nst de sancı çıkmıştı. Ama serklajli olup 38-39.haftalarda da doğum yapan çok var herkesin aynı olmuyor. 16. Haftaya kadar kontrol edilecek banada o zamana kadar atılacak dikiş.

Allah korusun canım yoktur açılma inşallah. Dikiş anestezi ile atılıyor bişey hissetmiyorsun korkma sonrasında da ağrı falan yaşamadım. Benim kızım hep doğum pozisyonunda duruyordu ve aşağıdaydı onun için dikişi zorluyordu hamileliğim yatarak geçti 35+4 günlük doğum yaptım planlı sezaryenle kasılmalarım çok artmıştı nst de sancı çıkmıştı. Ama serklajli olup 38-39.haftalarda da doğum yapan çok var herkesin aynı olmuyor. 16. Haftaya kadar kontrol edilecek banada o zamana kadar atılacak dikiş.
Saglicakla alalim cnm kucaklarimza .. annelik cok zor ama bir okadar kutsal rabbim yardimcimiz olsun

Back
X