- 19 Aralık 2014
- 511
- 859
- 103
Beni de ekler misinHele bi bakın hele düzeltmem gereken varmi
Yaş 36 2.çocuk izmir cinsiyet henüz belli değil. Tahmini doğum tarihi 4 mayıs görünüyor ama sezeryan olacağı için 2 hafta erken alınıyor. Bakalım hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de ekler misinHele bi bakın hele düzeltmem gereken varmi
Bn hiç anlamıyorum canım wallaHilal bacim bn yanlis bakmisim sanirimMuhittin biliyor bak nereye bakilmasi gerektigini
senin betanin karsisindaki mom degeri lazim sanrm
O zmn bnmki 20 değil miBn hiç anlamıyorum canım walla![]()
Canım senin eşin nasıl oldu evine döndün müBenm burayla pek ilgisi yoktur canm ya benm durum braz farklı o yüzden bu kadar takıntılıyımbikac gün zorlar sonra yine bikac gün rahat bırakır herhalde git gellerle btiricez sağlıkla devam etsin de
![]()
Bana da öyle geliyor sanki Nisan’a daha yıllar var gibi ama 13 hafta geçti bile ☺Sağlıkla tamamlayalım bir an önce evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah ❤
Rapora dok onu gittigin hastenede sisteme gir rapor seO zmn bnmki 20 değil mi![]()
Senin 50Nin altında dır benceEki Görüntüle 2701846
Kızlar ikili test sonuclarim anlayan var mi
NedenSenin 50Nin altında dır bence
50nin altı olunca ne oluyor canlar. Bir de tarama sonuçları ne zaman çıkıyor
50 altı erkek üstü kız oluyormuş50nin altı olunca ne oluyor canlar. Bir de tarama sonuçları ne zaman çıkıyor
10 günde çıkıyor diyolardi bnmki çıkmış bugün 7. Gün bugün gördüm internette50nin altı olunca ne oluyor canlar. Bir de tarama sonuçları ne zaman çıkıyor
50 altı erkek üstü kız oluyormuş![]()
Benim kızımdaki ikili taramam ve şimdiki ikili taramam arası baya fark var o değerlerde şuan erkek bebeğe hamile arkadaşımınkine baktım benim şuanki testle aynı hemen hemen bakalım bu teori doğrumu çıkacakSenin 50Nin altında dır bence
Bn anlamıyorum kiSeninki bell mi canım
Hm bak şimdi anladım olayıBenim kızımdaki ikili taramam ve şimdiki ikili taramam arası baya fark var o değerlerde şuan erkek bebeğe hamile arkadaşımınkine baktım benim şuanki testle aynı hemen hemen bakalım bu teori doğrumu çıkacak1.kızımın 2.şuanki gebeliğimin 3.testte erkek bebeğe hamile bir arkadaşımın
Canım benimki belli degil daha doktora gitmem lazım belli olması için böyle şeyleri pek umursamıyorum kizimdada yapmadım ztn bundada belki cinsiyet belli olur diye gittim belli olmadı bebek küçük dedi doktor belli olmazmış cinsiyetSeninki bell mi canım
Benimde 19u haftaya Pazartesi zaman geçmiyor sanki senle ben aynı gidiyoruzHm bak şimdi anladım olayı![]()