• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bende kum dokuyorum cnm 1.5 lt lik siseyi koyuyorm yanima gunluk nekadr tukettigimi takip ediorm 2 lt icebiliyorm en fazla ama su icerken şunu dusun bebekler nekadr su icersek okadr saglikli buyur ve kilo alirmis her bardakda bebegini buyuttugunu dusun 🥰
Her bardakta bebeğini büyüttüğünü düşün 😊😊 bu aklımın hep bi köşesinde dursun ozaman inşallah başarabilirim canım çok sağol 😊😊

Aminnn canimm çok geçmiş olsun niye çıkıyorsun ne güzel bakiyorlardi:nazar:
Eşim gibi dedin sende canım 😁😁 hazır kahvaltı hazır yemekler iş güç yok 😁😁 insan deliriyor bir süre sonra bakalım evden devam edicem antibiyotiğe cumartesi gidicem en iyi yanı bebeğimi 6 gün boyumca gergin görmek oldu 🙃🙃 baya sıklaşacak bizim randevular

Tüp bebek doktorumun verdiği multivitamin ve omega10 vardı cumartesi bitiyor Demir’e başlicam canım sonra inşallah benim de düzelir eski iştahımı çok özledim çünkü
O zaman muhakkak duzelirsin çünkü bende ciddi anlamda etki etti o demir vitaminler falan. Acayip istahsizdim yemek görmeye tahammül edemiyordum

Resimler yüklenmeden gelmiş 🤭🙈 kızlar tahmini olan var mı?

Eklentiler

• 20201021_114201.webp
    20201021_114201.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 69
  • 20201021_114209.webp
    20201021_114209.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 20201021_114216.webp
    20201021_114216.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 70
Adam Sevinçten bulutların üstünde yaşıyor demek ki 😁😁sende çok defa kayıp yaşadım bizimde tüp bebek olunca bizimki de öyle allahım diyorum sen nasip et sevinçlerini yarıda bırakma inşallah 😊😊 hoşuma gitmiyor değil bu halleri 🤣🤣🤣
Aynen cnm benmde duam o nasıl nasip etsin hepimize herkese rabbim :KK61: :KK68:

Kızlar kilosu hala eksilerde olan var mı 😔😔 bebeğe yetemiyorum diye çok üzülüyorum hala eksi 3 buçuk kilodayım hiç kilo almıyorum eşim çok baskı yapıyor ama olmuyor elimde değil 🤷‍♀️
Hayalimi yaşıyorsun ne uzuluyon :KK70: bebe seni sömuruyo zaten niye yetemiycen anca kendine yetemezsin onlar buluyo yolunusen hiç merak etme :süslü:

Resimler yüklenmeden gelmiş 🤭🙈 kızlar tahmini olan var mı?
Valla hic anlamiyorum keske anlasmda yorum yapsam benimkide inatci cikti gostermedi ama 10 gun sonra kontrole gel demisti doktorum kaldi 5 gun valla gunler gecmio🤭

Ay nasl saklamış kendini ya :KK70: erkek diycem içimden öyle geldi ama benm tahminler pek tutmaz :KK51:
Sorma doktor bile bayagi uzun baktı yok inatla pozisyonunu değiştirmedi, çok inatçı dedi 😂 4 hafta geçer mi ya hiçbirşey alamayacagim ah ahhh 🤭😂
Valla hic anlamiyorum keske anlasmda yorum yapsam benimkide inatci cikti gostermedi ama 10 gun sonra kontrole gel demisti doktorum kaldi 5 gun valla gunler gecmio🤭
Ya ne güzel 5 gün çok kisaaaaa 🙈 4 hafta eder 28 gün 😂😂😂😂😂😂😂 14 haftayi zor etmiştim 🤭🤭 inatçı olmasaydı keşke annesini uzer mi bir minnak yavrucak 🤪🤗

Sorma doktor bile bayagi uzun baktı yok inatla pozisyonunu değiştirmedi, çok inatçı dedi 😂 4 hafta geçer mi ya hiçbirşey alamayacagim ah ahhh 🤭😂

Ya ne güzel 5 gün çok kisaaaaa 🙈 4 hafta eder 28 gün 😂😂😂😂😂😂😂 14 haftayi zor etmiştim 🤭🤭 inatçı olmasaydı keşke annesini uzer mi bir minnak yavrucak 🤪🤗
Ben doktora bosverin hocam dedikce doktor inat etti yok naptiysa gostermedi karnimizda bukadar inatlar cikinca dusunemiyorm😂

Benim enfeksiyonum hala var maalesef ama bugün çıkacağım çok daraldım 5 gündür hastanedeyim doktor evden antibiyotiğe devam edecek bu kadar antibiyotik nasıl olacak bilmiyorum çok üzülüyorum 😔 birde doktor hergün bakıyor hastanede ve hergün kafa üstü duruyor yani doğum pozisyonu dediğimiz pozisyonda bu normal bir durum mu acaba her defasında böyle 5 gündür
Bence çok iyi yapmışsın hastanede bir odada öylece yatmak da insanın psikolojisini bozuyor, evde daha rahat edersin.Buarada geçen gün bir kadın doğumcu instagramda soru cevap yapmıştı gebelikte idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmak zararlımı diye sordular kesinlikle değil idrar yolu enfeksiyosu bebeğe antibiyotikten çok daha zararlı tedavi edilmeli dedi.Korkma hiçbirşey olmaz bebeğine inşallah.

Ben doktora bosverin hocam dedikce doktor inat etti yok naptiysa gostermedi karnimizda bukadar inatlar cikinca dusunemiyorm😂
Aynısını düşündüm varya yandım ben dedim 😂😂 açta kalamıyorum ben, hemen bulantı ve yanmayla tehdit ediyor benibir lokma birsey yeyince sesi kesiliyor, arada konuşuyorum, pişince yicez az sabret diye 😂😂😂 yok anlamıyor o bulantim azdıkça yemeği yapamıyorum ben 😂😂😂 ilginç bir ilişkimiz oluştu ufaklikla şimdiden... Ama keşke bir ihtimalde olsa ne olduğunu bilseydik, iki cici alırdım, seslenmek daha kolay olurdu ona ama yok o şimdi zafer sarhoşu içeride 😂😂😂😂😂😂😂😂

Selam kızlar.
Bende pentiden hamile taytı almıştım 2 haftadır onu giyiyorum. Çok rahat ne ince ne kalın.. Kendi kotlarımı da düğme kısmına lastik toka takarak giyiyorum.
Geçen hafta h&m internet sitesinden hamile kotu aldım. Bi kaç kilo aldım diye L almıştım ama bol geldi düşüyor totomdan :eek: Daha zaman var onu giymeme boşuna almışım. Şimdi yine bi pantolon daha almam gerekeceko_O
Benim her gün öğlen başlayan ve gece uyuyana kadar devam eden baş ağrım var:KK14: Ne zaman geçer ki

Back
X