• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Selam kızlar.
Bende pentiden hamile taytı almıştım 2 haftadır onu giyiyorum. Çok rahat ne ince ne kalın.. Kendi kotlarımı da düğme kısmına lastik toka takarak giyiyorum.
Geçen hafta h&m internet sitesinden hamile kotu aldım. Bi kaç kilo aldım diye L almıştım ama bol geldi düşüyor totomdan :eek: Daha zaman var onu giymeme boşuna almışım. Şimdi yine bi pantolon daha almam gerekeceko_O
Benim her gün öğlen başlayan ve gece uyuyana kadar devam eden baş ağrım var:KK14: Ne zaman geçer ki
Çok geçmiş olsun canım tansiyona bakıyor musun ? Bende de hep devam eden baş ağrısı var artık yoruldum bu ağrılardan...

Bence çok iyi yapmışsın hastanede bir odada öylece yatmak da insanın psikolojisini bozuyor, evde daha rahat edersin.Buarada geçen gün bir kadın doğumcu instagramda soru cevap yapmıştı gebelikte idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmak zararlımı diye sordular kesinlikle değil idrar yolu enfeksiyosu bebeğe antibiyotikten çok daha zararlı tedavi edilmeli dedi.Korkma hiçbirşey olmaz bebeğine inşallah.
Evet canım öyleymiş 2 aydır içiyorum zaten damardan da aldım elimizden geleni yapıyoruz inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz 🤲🏻🤲🏻

Çok geçmiş olsun canım tansiyona bakıyor musun ? Bende de hep devam eden baş ağrısı var artık yoruldum bu ağrılardan...
Hiç bakmadım. Az önce sizi okurken aklıma geldi acaba tansiyon mı diye o_O Göz kapaklarıma kadar ağrıyor ve her gün böyle.. Tansiyondan olunca her gün olur muo_O
Sadece bazı sabahlar olmuyor ağrım ama o zaman da en geç öğlen 12 gibi yine başlıyor

Kızlar sizin de göğüslerinizde damarlar belirginleşmeye başladı mı 🙄 o ilk haftalardaki hassasiyet bi süredir yoktu şimdi taş gibiler 🙄

Kızlar sizin de göğüslerinizde damarlar belirginleşmeye başladı mı 🙄 o ilk haftalardaki hassasiyet bi süredir yoktu şimdi taş gibiler
Aynen çok belli oluyor hatta birkaç gündür süt geliyor kuruyor meme ucu bembeyszdi doktoruma bugün sordum normal dedi, göğüs ucu çok hassas uyarildkça süt gelmesi normal dedi. Kiminde gelir kiminde gelmez dedi. Çünkü benim kızlarımda böyle olmamıştı ben de endişelendim erkenden süt gelmesini.

Selam kızlar.
Bende pentiden hamile taytı almıştım 2 haftadır onu giyiyorum. Çok rahat ne ince ne kalın.. Kendi kotlarımı da düğme kısmına lastik toka takarak giyiyorum.
Geçen hafta h&m internet sitesinden hamile kotu aldım. Bi kaç kilo aldım diye L almıştım ama bol geldi düşüyor totomdan :eek: Daha zaman var onu giymeme boşuna almışım. Şimdi yine bi pantolon daha almam gerekeceko_O
Benim her gün öğlen başlayan ve gece uyuyana kadar devam eden baş ağrım var:KK14: Ne zaman geçer ki
O lastik toka nasıl takılıyor gözümde canlandıramadım bende öyle yapim bari :)

Hiç bakmadım. Az önce sizi okurken aklıma geldi acaba tansiyon mı diye o_O Göz kapaklarıma kadar ağrıyor ve her gün böyle.. Tansiyondan olunca her gün olur muo_O
Sadece bazı sabahlar olmuyor ağrım ama o zaman da en geç öğlen 12 gibi yine başlıyor
Benim de her gün değil ama genelde yemeklerden sonra başlıyor ve enseden goz kapaklarıma doğru yayılan bir ağrı bu annemden eşimden biliyorum tansiyon yüksekliği olduğu zaman enseden başlayan bir ağrı oluyor onlarda da

O lastik toka nasıl takılıyor gözümde canlandıramadım bende öyle yapim bari :)
Canım tokayı böyle yapıyorum sonra düğmeden geçiriyorum :KK51: image.webp image.webp image.webp

Benim de her gün değil ama genelde yemeklerden sonra başlıyor ve enseden goz kapaklarıma doğru yayılan bir ağrı bu annemden eşimden biliyorum tansiyon yüksekliği olduğu zaman enseden başlayan bir ağrı oluyor onlarda da
Kpederin tansiyon aletini isteyeyim de bi kaç gün takip edeyim en iyisi canım, teşekkür ederim 🙏 ilaç içmemekte direniyorum ama belki de içmeliyim parol falan

Elini yiyeremmm ne güzel anlatmışsın 😍🤗😂ben de olmayan kotuma böyle yaptım instagramda görmüştüm
Bende instagramda görmüştüm bi kaç sene önce.. aklımda ikinci çocuk yoktu, asla dediğim bi dönemdi ama nedense aklımda kalmış bu fikir :KK53:
Tabi üstüne kısa bişi giyemiyorum böyle olunca (fermuar tam kapanmadığından firikik veriliyo:KK8:) ama uzun kolsuz tişörtlerim var renk renk. Onlardan yiyorum üzerine tişört giyiyorum mesela. Yada boyfriend tişörtler almıştım bu yıl zaten onlarla sıkıntı olmuyor

Kpederin tansiyon aletini isteyeyim de bi kaç gün takip edeyim en iyisi canım, teşekkür ederim 🙏 ilaç içmemekte direniyorum ama belki de içmeliyim parol falan
Valla ben de hiç istemiyorum içmek ama bazen mecbur kalıyorum canım napalim 😪 doktorum çok mecbur kalınca iki tane bile icebilirsin parol demişti . Ama tansiyon kaynakliysa ilaca gerek kalmaz bugün ilk kez bunu denedim gördüm

Bende instagramda görmüştüm bi kaç sene önce.. aklımda ikinci çocuk yoktu, asla dediğim bi dönemdi ama nedense aklımda kalmış bu fikir :KK53:
Tabi üstüne kısa bişi giyemiyorum böyle olunca (fermuar tam kapanmadığından firikik veriliyo:KK8:) ama uzun kolsuz tişörtlerim var renk renk. Onlardan yiyorum üzerine tişört giyiyorum mesela. Yada boyfriend tişörtler almıştım bu yıl zaten onlarla sıkıntı olmuyor
Benimde ver o tişörtlerden kazakların bile altına giyiyorum sweatlerin falan.

Back
X