• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Öğretmen hamiş arkadaşlarım size bir sorum olacak. İkinci dönem için ben doğum iznine ayrılacağım tam 14 şubatta 32. Haftam doluyor 15 şubatta okullar açılıyor ya cuma günü falan alsam raporu o birkaç günü sorun etmezler değil mi🤔 bir de özel hastanelerden alınan rapor geçerli oluyor mu yoksa illa devlet hastanesi mi olmalı 😬
Canım önceden özel hastaneyi kabul etmiyorlardı şimdi ediyorlar mı bilmiyorum benim de tam 30 haftam doluyor 15 şubatta açılmayacak diye düşünüyorum benim aldığım sınıflar bu sene hiç açılmadı şansıma aynen canlı ders de yoruyor artık nefesim tükeniyor kısa cümleler kuruyorum mecburen benim branşım Türkçe bu yüzden sürekli konuşmam ve konuşturmam gerekiyor🤣🤣ama açılmazsa ben 37 de ayrılacağım sanırım bebiş beklerse sonrasında raporla uğraşmak istemiyorum

Herkese selam, herşey yolundadır umarım. Benim de çok şükür iyi gidiyor ama mide yanmaları ve kaburga ağrıları başladı oturunca baya bir batıyor kaburgalarım sizlerde de var mı? Bir de ana kucağı arayışı içindeyim kullanıp da memnun kaldığınız marka model neler var?

Canım önceden özel hastaneyi kabul etmiyorlardı şimdi ediyorlar mı bilmiyorum benim de tam 30 haftam doluyor 15 şubatta açılmayacak diye düşünüyorum benim aldığım sınıflar bu sene hiç açılmadı şansıma aynen canlı ders de yoruyor artık nefesim tükeniyor kısa cümleler kuruyorum mecburen benim branşım Türkçe bu yüzden sürekli konuşmam ve konuşturmam gerekiyor🤣🤣ama açılmazsa ben 37 de ayrılacağım sanırım bebiş beklerse sonrasında raporla uğraşmak istemiyorum
Canlı ders de zor oluyor gerçekten 😅 ben artık izne ayrılıp rahat rahat evde takılmak istiyorum 😅 22 Ocak bir an önce gelsin diye bekliyorum bende 12. Sınıflar var genelde ilk açılan onlar oluyor o yüzden hiç riske atmam herhalde 🤩

Müdürüme baştan söylemiştim Allahtan okullar yüzyüze iken 24. Haftada ayrılacağımı söylemiştim ama uzaktana dönünce devam ederim dedim. İkinci dönem yüzyüze eğitim olur mu bilmiyorum ama bir anda yüzyüze eğitim var derlerse gitmek istemem açıkçası ve canlı ders bile yoruyor artık beni sanki ☹️☹️ İkinci dönem hiç başlamayacağımı söyledim kabul etmişti en son 😅
Yüzyüze yapamam zaten benim 15 şubatta 30. Hafta rapor alırım doktorum dedi zaten yorulmak yasak diyet çok zor zaten dışarda yiyecek hiç bir şey yok benim için müdürümle gerekmedikçe konuşmuyorum çünkü her seferinde sinir oluyorum rapor alıp gönderirim

Günaydın güzel anneler ❤️
Fmfli anneler size bir sorum olacak kolşisini atak sırasında arttırıyor musunuz. Ben normalde 3 tane içiyorum ama daha fazla içebilir miyim bilemedim. şu an çok şiddetli bir atak geçiriyorum. Acilde serumlar falan filan 3 gün çekeceğiz bu durumu belli oldu 😔 Allahtan yavrum iyi dün gece ilk nst deneyimimi de yaşamış oldum. Karnımda kramplar olunca riske atmak istemediler ama bebekle ilgili bir sıkıntı yok çok şükür 🙏🏻
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Doktor bana 1 saat arayla günde 5 tane kullanabilirsin dedi atak yaşadığın günlerde, soğuk kompres yap dedi. Bir de nasıl besleniyorsun bilmiyorum canım ama doktor hamilelik döneminde bütün süt ve süt ürünlerini kestirdi bana, en çok tetikleyen şey o dedi. İnşallah bir an önce toparlanırsın🙏

Bisey diyeceğim çok özür dileyerek sizinde eşleriniz sizden kaçıyor mu

Ben bana sarill dedigimde bebeğe dokunuyor

Cinsellik ben normalde hiç önemsemem hatta kaçarım şimdi haftada 1 Normal olması gereken galiba ee libidoda artti adam ayda 1 belki o_Oo_Oo_O
Biz devamkee :D ama karından dolayı rahat olmuyo tabii :)

Ahahah aynı benim eşim ben çok sırnaşık biriyim normalde sürekli eşime sarılırım yanına giderim bizimki daha beni görmeden hemen kızımmmm diye karnıma gidiyor 😀😀 ben yokum sanki ikisi takılıyorlar öyle 😂 doğduktan sonra iyice pabucum dama atılacak gibi 🥴 öbür konuya gelince biz eşimle şu sıralar ev arkadaşı modunda olduğumuz için o konuya yorum yapamayacağım 🥲
Yaaaaa canımsın en azında gel sAril diyorum napyim diyor yine ilgiye bağladın diyor🤣
Canım bize doktor izin vermiyor verse ne atraksiyonlar yapacağız da yok baştan beri yasak nedenini de açıklamıyor 🤣🤣🤣libido cidden bende de tavan ama elim böğrümde oturuyorum 🤣🤣
Kurban olurum ya bacım benim bogrumuzu desti bu hamilelik kocamı çok sevdiğimi anladim🤣🤣🤣

Diyorki ben beddua ettimde bukadar etmedim Allahım düz duvara tirmanck diyor🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Biz devamkee :KK70: ama karından dolayı rahat olmuyo tabii :)
Yaaaa ne diyeyim mutluluklar 🥺🥺🥺🤣🤣🤣🤣hiç zaten hiç kismanmam🤔🤣🤣🤣🤣

Canım bize doktor izin vermiyor verse ne atraksiyonlar yapacağız da yok baştan beri yasak nedenini de açıklamıyor 🤣🤣🤣libido cidden bende de tavan ama elim böğrümde oturuyorum 🤣🤣
Canım bana da yok dedi, diğer doktor hiç engel yok rahat olun dedi 😂😂Ben yine de cesaret edemedim o yok diyince ama bence çok garantici olduğu için izin vermiyor

Canım bana da yok dedi, diğer doktor hiç engel yok rahat olun dedi 😂😂Ben yine de cesaret edemedim o yok diyince ama bence çok garantici olduğu için izin vermiyor
Benim doktor da izin vermiyor.Ben sezaryen olacağım.Eğer normal doğum olsaydı 28.haftadan itibaren ilişkiye onay verirdim dedi.Sanırım ilişki sırasında bebeğin suyunda kaçaklar olabiliyormuş

Canım bence çalışabilir izni olmadan da doğum izniyle dönem kapanır senin

Hamiilemiyim, cinsiyet nezaman belli olur, detayli nasil gececek derken dogumlar gittikce yaklasti her anlari ayri bir heyecan😊 Benimde gelecek hafta sali kontrol var 1 aydan fazla oldu görmeyeli kocaman olmuslardir minnaklar. Bence biz gene dogumdas olacagiz nisan degilde mart anneleri oluruz 🥰 saglikla gelsin ogluslar.
Benimde haftaya cumartesi kontörlüm en son detyalıda görmüştüm😍 banada öyle geliyor canım yine aynı zamanlarda doğurucaz ya yenidoğan kıyafetleri aldım minnacıklar unutmuşum resmen bu kadar küçük mü oluyorlardı diyorum kaldı ki kızımda da aynı kıyafetlerden aldım bazıları ilk zamanlar büyük bile gelmişti 😁 kızımda sorup duruyor artık kardeşimi ne zaman alıcaz hastaneden diye biraz kıyafetleri görünce benim olsun ben giyeyim falan diyor sonra kardeşine giydiricez onlar çok küçük falan diyince kıyamıyor yengeç burcu ne de olsa çok duygusal merhametli kuzum 🤗❤️

Cinsellik ben normalde hiç önemsemem hatta kaçarım şimdi haftada 1 Normal olması gereken galiba ee libidoda artti adam ayda 1 belki o_Oo_Oo_O
Ahh ahh 🙄 hamile olduğumu öğrendiğimden beri iki yabancı gibi yatıp kalkıyoruz 😪 riskli gebelik olunca yasak bizimde korkudan yanaşmaya kalksada geri vites yapıyor garibim bende aynı şekilde adamı kudurtmamak adına uzak durmaya çalışıyorum sarılıp öpüşüp koklaşıp duruyoruz🤣 gün sayıyor ama doğurunca da lohusalığı var bunun şuan onu hesap etmiyor 🤭

Herkese selam, herşey yolundadır umarım. Benim de çok şükür iyi gidiyor ama mide yanmaları ve kaburga ağrıları başladı oturunca baya bir batıyor kaburgalarım sizlerde de var mı? Bir de ana kucağı arayışı içindeyim kullanıp da memnun kaldığınız marka model neler var?
Mide yanması ara sıra oluyor bende de canım bebekler yukarı çıktıkça mideye de baskı oluyor ondan yanma yapıyor. Kaburga ağrısı da şuan sağ kaburgamin alt tarafinda var ama sürekli değil bebeğin pozisyonu ve hareketine göre gelip geçiyor kızıma hamileyken daha çok ağrırdı kafası hep aşağıda ayakları yukarıdaydı tekmeler bastırır dururdu kaburgama😁
ben Tiny love 3 ü 1 arada kullandım kızımda hediye gelmişti anakucağı internetten bakabilrsin videoları da var güzeldi

Yaaa sorma kendimi kızgınlık dönemindeki dişi kedi gibi hissettim geçen gün.. Dedim eşime hayırdır ya ters giden birşeymi var normalde azcık ara versek asker arkadaşım derdi bana şimdi kendisi yanaşmıyor. Dediki korkuyorum bir şey olcak diye :)) netten ona yazılar attım bak olmuyo diye ama yok yani rahat edemiyor.. Bende kendimi yedim acaba tipimi mi beğenmiyor adama o duyguyu bu görüntüyle nasıl vereyim diye.

Yeni doktora gittim maşallah diyeyim içim ısındı yani. Sohbet ettik detaylı inceledi bilgilendirdi.. Şükürler olsun her şey yolunda 10 kg almışım sadece porsiyonları küçült dedi :halay:1250 gr olmuş 38 cm de boyu dedi galiba.. Şimdi 1 ay sonra gideceğim 32 hafta olacak inşallah çalışabilir raporu alabilirsem devam.

25+5 günlük tam 33 cm 840 gram dedi ayakları midemde başı aşağıda

Suyum yine fazla cikti

Eklentiler

• 20210107_140232.webp
    20210107_140232.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 41
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Doktor bana 1 saat arayla günde 5 tane kullanabilirsin dedi atak yaşadığın günlerde, soğuk kompres yap dedi. Bir de nasıl besleniyorsun bilmiyorum canım ama doktor hamilelik döneminde bütün süt ve süt ürünlerini kestirdi bana, en çok tetikleyen şey o dedi. İnşallah bir an önce toparlanırsın🙏
Beslenmeyle alakalı bir şey söylememişti aslında ama 6 haftada bu ikinci atağım ne tetikledi bilmiyorum ama romatoloğa gideceğim haftaya soracağım bakalım 🥺 kendim için dert değil ama ataklar erken doğuma sebep olur diye korkuyorum inşallah olmaz bir daha 🙏🏻 Teşekkürler canım güzel duaların için ❤️

Sevgisizzzz sevgiden yoksunn bacim bizim adamlar. Benimki ilk hamileligimde öyleydi uzak duruyordu ama bunda pek bi rahat elinden gelse hergün ister calismadigi icin bunalima girdi galiba ama bizimkide ne sarilma ne ne güzel bir kelime yok. Ogluna sarilir öper ona iltifatlar eder bana birsey kalmiyo 😄

Güzel duaların için Allah razı olsun canım ❤️ Valla onun iyi olduğunu bilince bütün acılar önemini yitiriyor ama ağrılar tam karnımı tuttu bu sefer o yüzden endişe ediyorum ister istemez 😔 ama çok şükür sağlıklılar sağlıkla da kavuşalım inşallah hepimiz 🙏🏻🙏🏻
Ben hep sey düsünüyorum hani Allah korusun erken gelirse suanki yasama sansi nekaadar diye. Cok sükür büyüdüler ve suan bile dogsa yasama sanslari cok yüksek ayrica teknoloji ilerledi ciger gelistirici igneler falan varya o yüzden icimde korku kalmiyor. insallah zamaninda ve saglikla kucagimiza aliriz. Mucizelerimiz cok güclü sende umutsuz olma Allahin izniyle zamaninda saglikla dogacaklar 🥰

Kizlar ben henüz 5 kilo aldım , bu saatten sonra birden çok alınıyor diyorlar dogrumu
Canım bende 5 kilo aldım inşallah 5 kilodan fazla almam dicem ama ilk zamanlara göre iştahım çok açık sanırım 10 kg daha alırım ☹️☹️ Gün içinde hiç acıkmıyorum yemiyorum akşama kadar ama gece ekmek arasına dadandım malesef 2 haftadır

Back
X