• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Yok kuzum bisey yemedim yatıyodum baya birden fenalastim yattığım yerde biraz kendime gelince gittim hastaneye o zman 15 10 çıktı evde kimbilir kaç olmustu :KK61: nabızda 128 çıktı üstüne kan şekeri 72 cikti :KK61:şimdi iyiyim çok şükür eve geldim bebeğin kalp atışlarında iyiydi ama yarın çağırdı polikliniğe gidicem sabah bu aralar yükseldiğini hissediyodum ama bu derece beklemiyodum çok kötü oldum karnım sertleşti sırtıma ağrı girdi flan çok korktum:KK61:
Cok geçmiş olsun, hemsire olarak küçük bir hatırlatma yapacağım şeker düşünce çarpıntı olabiliyor üstüne bide strese girdiyseniz ve yeterince dinlenmeden sakinlesmeden tansiyon bakıldıysa yuksek çıkmış olabilir. Allah sifa versin bende yaşıyordum efora ve strese bağlı yükseliyordu. Simdide efor tetikliyor çünkü nefes darlığı basladı ve maskelerle daha da zor. Yani cok stres yapmayın Allahın izniyle hersey yoluna girecektir yakın zamanda bunlar olabilir seyler yinede takip gerektirir tabii. Allah şifa versin tez zamanda🤲🏼

İnşallah ataksız tamamlarız hamileliğimizin kalan kısmını ☺️ Valla yaşamayan anlayamaz gerçekten burda beni anlayan birilerini bulmak insana kendini iyi hissettiriyor 😍
Evet ya bende ayni seyi dusunuyorum sagolsun herkes birbirine destek olmaya calisiyor❤
Insallah canim ya bitecek mi bu hamilelik daha cookk var sanki

Kızlar benim bebiş 24+3 günlük ilken 700 gr 33 cm demişti doktor sizce nasıl? Kızım çok zayıf doğdu hemen toparladı şükür de bu oğluşun durumu nasıl gidiyor merak ettim sizinkiler bu haftalarda kaçtı?
24 haftada 748 gramdı dr ideal dedi bizim bebisimize de, en son 27+6 da 1353 gr geldi biraz öne geçmiş 🙈

Tansiyon problemim çıktı kızlar ya off fenalastim evde baya kötü oldum hastaneye geldik 15_10 çıktı kan değerleri flan saçma sapan :KK61:nstye bağladılar bakıyorlar smdide :KK61:
Üzülme hemen ilacı var kontrollü ilerleyebilirsin benim ilk hamileliğimde vardı 38. Haftada doğana kadar hiç sorun yaşamadık moralini bozma 🙏

Böyle kendisiyle barışık kompleksiz insanlara bayılıyorum maşallah boyun iyimiş ben tam bir pikme 1.55🙈🙈kilo da 61 e dayandı top gibi oldum🤣🤣
Bir 1.55 de benim boy kilo da 59.5 oldu suan ama kendimi kilolu hissetmiyorum pandemi öncesi 64 kiloydum diyet yapıp 56.5a kadar inmiştim hamilelik öncesi. O zamanki hallerimi görünce şuan zayıf bile hissediyorum kendimi 😁

Bende var maalesef 20. haftadan beri sanırım sol elimde karpal tünel teshisi kondu, sinire olan bası kaynaklı gebelikte tedavisi olmayan genelde dogum sonrasi kendiliğinden gecen bir durum. Sol bas parmağım kuvvetsiz ozellikle kullanamıyorun biraz zorlansam sağ elimde de başlayacak gibi el işi vs yapamıyorum artık
Hmm anladim cok gecmis olsun

Benim de hamileliğin baŞından beri var canım hep ellerim uyuşmuş bi şekilde uyanıyorum bi tarafıma çok yatsam uyuşuyor falan doktor calsiyum verebilirim ama o da ağır geliyor mideye genelde çok aşırı olmadığı sürece normal demişti
Anladim cok tesekkur ederim

Bisey diyeceğim çok özür dileyerek sizinde eşleriniz sizden kaçıyor mu

Ben bana sarill dedigimde bebeğe dokunuyor

Cinsellik ben normalde hiç önemsemem hatta kaçarım şimdi haftada 1 Normal olması gereken galiba ee libidoda artti adam ayda 1 belki o_Oo_Oo_O
Canim bence bunu bi esine sor daha once boylemiydi peki. Kimbilir ne dusunurek yaklasmiyodur belki bebege zarar gelir falan diye. Cokda takma az kaldi zaten. Sonrasinda adam yaklasir sen kacarsin yine 😂

Canim bence bunu bi esine sor daha once boylemiydi peki. Kimbilir ne dusunurek yaklasmiyodur belki bebege zarar gelir falan diye. Cokda takma az kaldi zaten. Sonrasinda adam yaklasir sen kacarsin yine 😂
Tabikide değildi ilk 3 ay hatta sorun yok ne olduysa çocuk oynamaya başladıktan sonra oldu🤣🤣🤣🤣

Gecede kokuştum çocuğa zarar gelecek diye korkuyorum diyor ikincisi karnin kocaman çocuk oynuyor diyor hassasım diyor bende dedim ben bilmem artık benim başım agriyor :skandal: :KK70::KK70::KK70:

Gunaydin cnm kendini strese sokma bir kerelik bisidir belkide benimde kizimda bir kez yukselmisdi bidaha hic olmadi hayirli haberlerle gel insallah
Inşallah öyledir cnm daha öncede 13 14 flan çıktığı oluyodu bu derece yüksek görünce ürküttü bi :kızgın: inşallah geçicidir ilaca flan gerek olmaz zaten bi avuç ilaç içiyorum midem mahvoldu :kızgın:

Bende nezaman başım ağrısa burnum kanıyor şuanda öyleyim cikti galiba ..
Ilaç kullanamıyorum gerçekten midem öldürüyor dengem şaşıyor iyi iciyorsunuz

Tansiyon problemim çıktı kızlar ya off fenalastim evde baya kötü oldum hastaneye geldik 15_10 çıktı kan değerleri flan saçma sapan :KK61:nstye bağladılar bakıyorlar smdide :KK61:
Kuzum çok geçmiş olsun iyisindir inşallah ani birşeye üzülüp stres yapmadın değil mi

Zıbın fikrine hatta çocuğa bisi alma.fikrine yeni alıştım.bana kalsa 30dan sonra alcaktım

Düşündümde bu çocuğa 0-3 ay bisi giydirmek gerek eee nezaman alayim onuda artik 30dan sonra o_O :KK70:

Back
X