• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Canım benim çok sağol, tüm bebişler çok güzelll 🥰 eli yüzündeydi hep dr bi kaç defa vurdu karnıma sarstı fln öyle kaldırdı elini de görebildik şimdilik bana hiç benzemiyor bakalım doğunca nasıl olacak 😊
Benimkinin de eli hep yüzünde doktor dürtüklese de oralı olmuyor hanımefendi en son detaylı ultrasonda görmüştük hasret kaldık yüzüne 😅 salı günü kontrolümüz var bakalım inat etmez inşallah 🙏🏻

Ahhh canım çok sağol zaten teyzemiz de yok ne güzel olurdu minnoşlarımızı öpüp koklardık 🥰🥰 ama iyi ki burası var sizler varsınız destek oluyoruz birbirimize, tecrübeleniyoruz Allah hepimizin yavrularına sağlık versin 🤲😘
Amin cnaimmm aminnn🥰🥰🥰😘😘

Ben geçenki doktor 35 cm.dedi bu 33 dedi ki başı aşağıda ayakları yukarıda düz uzandığı halde hafif ama eğik vardı sağa yatar gibi

Benimkinin de eli hep yüzünde doktor dürtüklese de oralı olmuyor hanımefendi en son detaylı ultrasonda görmüştük hasret kaldık yüzüne 😅 salı günü kontrolümüz var bakalım inat etmez inşallah 🙏🏻
Eeee kız olunca daha nazlı oluyor annesi 🥰 inşallah görürsünüz canım insan gerçekten de çok merak ediyor, tabi önce sağlıklı olsunlar da 🤲

Amin cnaimmm aminnn🥰🥰🥰😘😘

Ben geçenki doktor 35 cm.dedi bu 33 dedi ki başı aşağıda ayakları yukarıda düz uzandığı halde hafif ama eğik vardı sağa yatar gibi
İnternetten araştırdığım kadarıyla bu ultrason ölçümleri ortalamaymış yani 800 gr dedi diye 800 gr olmuyormuş 200-300 aşağı yukarı oynama oluyormuş boy da öyle haftasıyla uyumlu ve sağlıklı olsunlar da doğunca görürüz boylarını poslarını 🥰🥰🥰

Foto atabilirmsijn bende lcw den emzirme atleti baktim kaliteli duruyodu ondan alicam 2 3 tane
Böyle aldım canım rahatlığıma düşkün bi insanım pek süslü dantelli şeyleri sevmiyorum 🤣🤣🤣 kullanışlı olacağını düşündüm inşallah öylelerdir. Emzirme sütyeni ve atleti de lcw den aldım gayet iyiler bence

Eklentiler

• 129F03B2-3271-4F12-8641-ACD12954E909.webp
    129F03B2-3271-4F12-8641-ACD12954E909.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 1D59BF9B-49F7-454E-A42D-B28FADB48638.webp
    1D59BF9B-49F7-454E-A42D-B28FADB48638.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 68
  • 4F76CBFE-2D95-45FB-B8B5-982573E27197.webp
    4F76CBFE-2D95-45FB-B8B5-982573E27197.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 70
Bu nisan bebeleri kocaman oldular hala bi güzel poz veren cikmadi ya 😄 insallah seninki verir. güzel haberlerle gel insallah
Sorma ya ne zaman gitsem secdede durur gibi duruyor. yine öyle duruyordu poz alamadık bu defa malesefff Naz yapıyor bizimki

Selam herkese. Bizim de bugün kontrolümüz vardı 25+2 deyiz 800 gram olmuş oğluş boyunu sordum onu bilemeyiz dedi doktor 🤔 bu hafta içi de gidip şeker yükleme testi yaptırıcam zayıfsın ama zayıflarda da çıkabiliyor şeker o yüzden yaptır dedi dr. Güzel bir haftasonu olsun 🥰 fotoğrafımızı da ekleyeyim 😇
Maşallah kuzucuğa ya 🧿 canım o nasıl bir doktormuş öyle ya nasıl bi saçmalık boyunu bilemeyiz demesi uyluk kemiğini ölçmüyor mu her gittiğinde 😯

Benim kız 5 aylik 10 günlük ken doktorlar sasiriyordu😄maşallah saçları ne simsiyah ve böyle doğdu şimdi kumral hatta sarimsi🧿🧿🧿🥰🥰🥰
Oyyy saçlara bak yaaaa bizde eşimle baya saçlı doğmuşuz saçlarımız oldukça gür baş etmekte zorlanıyoruz ve kıvırcık öyle düşünüyorum ki doktor saçlarından tutup çıkaracak bebeği aksi halde çok şaşırırım 🤣🤣🤣

Maşallah kuzucuğa ya 🧿 canım o nasıl bir doktormuş öyle ya nasıl bi saçmalık boyunu bilemeyiz demesi uyluk kemiğini ölçmüyor mu her gittiğinde 😯
Ölçüyor canım ama ölçümünde değer söylemiyor hafta olarak söylüyor bugün ölçtü mesela Fl 25+2 dedi haftasıyla tutuyor ama değeri söylemeyince ben sordum o da onu bilemeyiz dedi, bu hafta şehir hastanesine gidince ordaki dr a sorucam bakalım o ne cevap vericek.

Merhabalar, Öncelikle, herkes sağlıkla bebişlerini kucaklarına alır inşAllah :) Benim de ilk bebeğim ama şimdiye kadar daha alışveriş olayına girmedim, bebek-anne ihtiyaç listesi için bir excel dosyası tutuyorum şu an. Alınacak markalar fiyatlar vs gibi. Tamamlanmış değil. Özellikle tekstil, giysi gibi ürünler alıp, memnun kaldığınız İnstagram sayfaları ya da markalarını paylaşır mısınız? Hayal kırıklılığı yaşamamak adına hepimize yardımcı olur belki :)

Ölçüyor canım ama ölçümünde değer söylemiyor hafta olarak söylüyor bugün ölçtü mesela Fl 25+2 dedi haftasıyla tutuyor ama değeri söylemeyince ben sordum o da onu bilemeyiz dedi, bu hafta şehir hastanesine gidince ordaki dr a sorucam bakalım o ne cevap vericek.
Anladım kuzum haftasıyla uyumluysa iyi tabi ama insan merak ediyor işte ya boyunu kilosunu ne yapalım ana yüreği işte 😁😁 orda kesin söylerler canım sor sen kağıtta da yazar zaten

Merhabalar, Öncelikle, herkes sağlıkla bebişlerini kucaklarına alır inşAllah :) Benim de ilk bebeğim ama şimdiye kadar daha alışveriş olayına girmedim, bebek-anne ihtiyaç listesi için bir excel dosyası tutuyorum şu an. Alınacak markalar fiyatlar vs gibi. Tamamlanmış değil. Özellikle tekstil, giysi gibi ürünler alıp, memnun kaldığınız İnstagram sayfaları ya da markalarını paylaşır mısınız? Hayal kırıklılığı yaşamamak adına hepimize yardımcı olur belki :)
Canım ben bütün kıyafetlerini e bebekten aldım birkaç tane lcw ve çok güzel kumaşları pamuk hepsi kaliteli gerçekten

Ekran görüntüleri_20201125-080009.webp
Ekran görüntüleri_20201228-143322.webp
Bende iki tane bu pijama takımını aldım lcw dan, bitanede yine omuzlardan açılan geceliğim var ilk odaya geldiğimde onu giyicem ayağa kalkarken bunlardan birini giyerim, bide uzun kollu sabahlığım var, emzirme sütyeni ve loğusa külodlarını da e bebekden aldım

Kızlar selam, doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz? İnstagramda lohusa korsesi diye bir sayfa var, normal doğumdan 3 gün sonra sezeryandan 7 gün sonra kullanabilirsiniz diyor, ama bilemedim. Bir de medikaller satıyormuş galiba. Zararlı mıdır acaba, değilse ben kullanmak istiyorum

Kızlar selam, doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz? İnstagramda lohusa korsesi diye bir sayfa var, normal doğumdan 3 gün sonra sezeryandan 7 gün sonra kullanabilirsiniz diyor, ama bilemedim. Bir de medikaller satıyormuş galiba. Zararlı mıdır acaba, değilse ben kullanmak istiyorum
Ya benim ilk doğumumda doktor kullandırmamıştı rahimde yapışıldık olur dedi kullanmadım ama sonra öğrendim bir sürü kullanan olmuş hatta ben de korse almıştım ama hiç giymedim

Normal rahat olabilcegim bi korse aldm ben sezeryanla yaptm ilk dogumu korse almamistm ama karnimi sıkıca sardm hep cok rahat ediyordm agrilarim olmuyodu ve karnim bu sayede toparladi bu dogumdan sonrada en gec 10 gun sonra korseye baslamayi dusunuyorm

Back
X