- 22 Ekim 2019
- 343
- 579
- 103
- 33
Evett bende ordan baktım e bebek LCWaikiki vs oralarda düz beyaz yoktuBeyaz patikli tek alt di mi? Bende almayı düşünüyorum. civilde internette buldum 10tl indirimde alamadım henüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett bende ordan baktım e bebek LCWaikiki vs oralarda düz beyaz yoktuBeyaz patikli tek alt di mi? Bende almayı düşünüyorum. civilde internette buldum 10tl indirimde alamadım henüz
Evet tatlım yatmadan sürüyorum biraz emmesini bekliyorumTesekkurler canim. Bu karisim meme ucuna da surulebiliyor degil mi?
Selam, Her yıl Şubat ayında 28% veya 29% ( Şubat ayı kaç çekerse ona göre değişiyor) indirim yapılıyor. Her gün belirli bir kategori ya da markayı indirime sokuyorlar. Şubat başında katalogu çıkar. Biz de bebek arabası, süt sağma makinesi gibi pahalı ürünler için Şubatı bekliyoruz :)Kizlar avm de calisiyorum ben subat ayinda ebebekte baya guzel indirim olucakmis magzadaki personelden ogrendim![]()
Hepsi de çok şık çok zevkliCanım benimde beğendiklerim bunlar tulum şapka eldiven 150 battaniye 100 gibi hep fiyatlar dantel fırfırlı olan daha pahalı
Yarin doktora gidicem. Göstereyim bunu da. Tesekkurler..Magnezyum eksikliğinden oluyor. 4 ayda dr.umun tavsiyesiyle bu ilaca başladım ertesi günü geçti ağrılarım. Günde 2 diyor ama ben 1 kullandığım halde çok iyi geldi.
Valla oncelikle eline saglik ama ben ilk cocukdada taki yastigi falan yapmadm altini parayi versinler ben takacak yer bulurumKızlar ilk kızımdan kalan takı yastığını bu şekilde değerlendirdim nasıl olmuşNasıl olsa bu devirde kimse gelmez ne eve ne hastaneye takı için bari yastığa masraf yapmayım dedim
![]()
Cok guzeller güle gule giysin. O sarı lekeleri nasil cikardn benim de el atmam lazimBende geçen e bebekten bunları aldım şimdilik. İlk beyaz takımı giydirmek istiyorum nasipseAblasından kalanlar da var onları çıkardım yıkamaya başladım. Sandık lekesi denen lekeden olmuş bazılarında çok uğraştım ana çıktı sonunda
![]()
Kızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik tercih edeceksiniz loğusa adı geçince hep kokoş şeyler var . Ben hem şık hemde sade sonrada giyilebilecek bi şey istiyorum ama karar veremiyorum.
Hayirli haberler al insallah cnmGünaydın hanımlar hastanedeyiz kontrolümüz var kızım iyi kilosu düşük tabi 822 gr 33 cm olmuş haftasına göre 4-5 gün geriden geliyor ama bariz bir gerilik değil dedi doktorumuz içim rahatladı hedefimiz 30. Haftaya ulaşmak kısa kısa hedefler koyarak ilerleyeceğiz kontrollerim sıklaştı artık şimdi şeker yüklemesi yaptık bakalım protein kaçağım ne durumda karaciğer böbrek nasıl çok merak ediyorum dua edin ne olur![]()
İlk başta doğal çözümler denedim karbonat limon suyu sirke gibi lekeleri kabarttı sarı sarı aktı ama tamamen çıkmadı. Kosla klorsuz leke çıkarıcı toz vardı evde onunla soğuk suya bastım az da sabun tozu ekledim sabaha çıkmıştı. Klor olmadığından renklerde solma da olmadı. Makinada durulama yaptırıp tekrar sabun tozuyla yıkadım hiç leke izi kalmadıCok guzeller güle gule giysin. O sarı lekeleri nasil cikardn benim de el atmam lazim
Guzel haberlerle gel insallah canim. Allah yardimcin olsun, seni ve kuzunu korusunGünaydın hanımlar hastanedeyiz kontrolümüz var kızım iyi kilosu düşük tabi 822 gr 33 cm olmuş haftasına göre 4-5 gün geriden geliyor ama bariz bir gerilik değil dedi doktorumuz içim rahatladı hedefimiz 30. Haftaya ulaşmak kısa kısa hedefler koyarak ilerleyeceğiz kontrollerim sıklaştı artık şimdi şeker yüklemesi yaptık bakalım protein kaçağım ne durumda karaciğer böbrek nasıl çok merak ediyorum dua edin ne olur![]()
Sonradan da kullanirim skntı yok diosn guzel bacim rengi de hos fiyatida gayet iyiKızlar nasıl karar veremedim
Rengi çok hoşuma hittide kumaştan hiç anlamam acaba üstüne yapisyormiSonradan da kullanirim skntı yok diosn guzel bacim rengi de hos fiyatida gayet iyi
Kiz benim 25+ 3 te 700 gramdi senin gayet iyi dusuk degilki 26.haftada degilmisin sen bana doktor iyi dedi yani kilosunaGünaydın hanımlar hastanedeyiz kontrolümüz var kızım iyi kilosu düşük tabi 822 gr 33 cm olmuş haftasına göre 4-5 gün geriden geliyor ama bariz bir gerilik değil dedi doktorumuz içim rahatladı hedefimiz 30. Haftaya ulaşmak kısa kısa hedefler koyarak ilerleyeceğiz kontrollerim sıklaştı artık şimdi şeker yüklemesi yaptık bakalım protein kaçağım ne durumda karaciğer böbrek nasıl çok merak ediyorum dua edin ne olur![]()
Ben ayva çekirdeğini çok duydum canım bi dene istersen bir araştırdım ki ayva çekirdeği baya mucizevi bir şeymiş.Kizlar göğüs uclarim cok kuruyor, nerdeyse pul pul dökülecek. Ne sürüp de nemlendirilmeli acaba? Var mi bilgisi olan?