• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kizlar avm de calisiyorum ben subat ayinda ebebekte baya guzel indirim olucakmis magzadaki personelden ogrendim 😊
Selam, Her yıl Şubat ayında 28% veya 29% ( Şubat ayı kaç çekerse ona göre değişiyor) indirim yapılıyor. Her gün belirli bir kategori ya da markayı indirime sokuyorlar. Şubat başında katalogu çıkar. Biz de bebek arabası, süt sağma makinesi gibi pahalı ürünler için Şubatı bekliyoruz :)

Bende bu pijama takımlarını aldim. Gecelikle rahat edemiyorum. Biri ince digeri biraz daha kalin.

Eklentiler

• Screenshot_20210110_213026.webp
    Screenshot_20210110_213026.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_20210110_212949.webp
    Screenshot_20210110_212949.webp
    19 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar ilk kızımdan kalan takı yastığını bu şekilde değerlendirdim nasıl olmuş🙄 Nasıl olsa bu devirde kimse gelmez ne eve ne hastaneye takı için bari yastığa masraf yapmayım dedim😁
Valla oncelikle eline saglik ama ben ilk cocukdada taki yastigi falan yapmadm altini parayi versinler ben takacak yer bulurum😂😂😂

Bende geçen e bebekten bunları aldım şimdilik. İlk beyaz takımı giydirmek istiyorum nasipse 💖 Ablasından kalanlar da var onları çıkardım yıkamaya başladım. Sandık lekesi denen lekeden olmuş bazılarında çok uğraştım ana çıktı sonunda 🤗
Cok guzeller güle gule giysin. O sarı lekeleri nasil cikardn benim de el atmam lazim

Kızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik tercih edeceksiniz loğusa adı geçince hep kokoş şeyler var . Ben hem şık hemde sade sonrada giyilebilecek bi şey istiyorum ama karar veremiyorum.
[img][5][1].webp
[img][5][1].webp

Ben bu modelde almayi düşünüyorum. Hastanede duş alırsam kolaylik olur diye

Günaydın hanımlar hastanedeyiz kontrolümüz var kızım iyi kilosu düşük tabi 822 gr 33 cm olmuş haftasına göre 4-5 gün geriden geliyor ama bariz bir gerilik değil dedi doktorumuz içim rahatladı hedefimiz 30. Haftaya ulaşmak kısa kısa hedefler koyarak ilerleyeceğiz kontrollerim sıklaştı artık şimdi şeker yüklemesi yaptık bakalım protein kaçağım ne durumda karaciğer böbrek nasıl çok merak ediyorum dua edin ne olur 😔

Günaydın hanımlar hastanedeyiz kontrolümüz var kızım iyi kilosu düşük tabi 822 gr 33 cm olmuş haftasına göre 4-5 gün geriden geliyor ama bariz bir gerilik değil dedi doktorumuz içim rahatladı hedefimiz 30. Haftaya ulaşmak kısa kısa hedefler koyarak ilerleyeceğiz kontrollerim sıklaştı artık şimdi şeker yüklemesi yaptık bakalım protein kaçağım ne durumda karaciğer böbrek nasıl çok merak ediyorum dua edin ne olur 😔
Hayirli haberler al insallah cnm🤲

Cok guzeller güle gule giysin. O sarı lekeleri nasil cikardn benim de el atmam lazim
İlk başta doğal çözümler denedim karbonat limon suyu sirke gibi lekeleri kabarttı sarı sarı aktı ama tamamen çıkmadı. Kosla klorsuz leke çıkarıcı toz vardı evde onunla soğuk suya bastım az da sabun tozu ekledim sabaha çıkmıştı. Klor olmadığından renklerde solma da olmadı. Makinada durulama yaptırıp tekrar sabun tozuyla yıkadım hiç leke izi kalmadı

Eklentiler

• Screenshot_20210111-093353.webp
    Screenshot_20210111-093353.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 74
Merhabalar, benim de Allah nasip ederse oğlum olacak isim konusunda çok kararsıZım sanırım isimsiz doğacak derken Doruk ve Batu isimleri aklıma yattı ama karar veremiyorum hangisi daha güzel geliyor sizce :)

Guzel haberlerle gel insallah canim. Allah yardimcin olsun, seni ve kuzunu korusun 🙏

Ki
Kiz benim 25+ 3 te 700 gramdi senin gayet iyi dusuk degilki 26.haftada degilmisin sen bana doktor iyi dedi yani kilosuna

Back
X