• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kalınlığı anladığım kadarıyla 😅 rahat arttıkça kalınlığı artıyor. Evinin sıcaklık derecesine göre tercihini yapacakmışsın. Ben de alacağım bakınıyorum ama karar veremedim bu tog değeri yüzünden😂 owli mi alsam ne alsam 🤔
Ne blim 32 yasindayim ilk kez duydum🙈 ben kendim tahmin etmeye calisayim usuyup usumeyecegini eski usul🤭

Bana da kırmızı meyve ve sebzelerden uzak dur dedi sadece, domates çilek gibi. Bilmiyorum ki ben hiç hazır değilim bu ay için, hep gelecek ay diye düşündüm. Yavaş yavaş başlarım belki ama bilemiyorum. Bu arada mama sandalyesine de oturtabilirsiniz dedi ben hala bebek arabası dışında destekli oturtmuyordum ona sevindim 😊
Meyve kesinlikle dedi birkac defa soyledi.
Cunku tatlı ya sonra diger yumurta gibi gıdalarda sorun yasariz dedi.
Bir de kabak en risksiz olani sebzelerden dedi ama onunda tatlı bir tadı var.
Bir de iste en son bunlar sadece tadımlık dedi anne sutunu hic bozmamak daha iyi dedi.
Ben oyle uzanıyor filan dedigim icin zaten tattiralim o zaman sadece dedi.
Aslinda başlanır yavas yavas ya ben oglumda 6 aylik basladim o zamana kadar su bile vermedim agzini degdirmedim bile gidalara hicte oyle onu yemem bunu yemem demedi brokoli corbasi bile icer ama istahsizdi sadece ek gıdadan sonra cok istahsiz bir cocuk oldu.

Ben bu sene mont almam henüz yürümediği için güzel durmaz hem de beli sırtı açılır. Onum yerine şişme tulum alacam kar tulumu gibi olanlardan onu da biraz büyük alacam ki kalın giyisileele giydiğinde sıkmasın. Gap, H&m, mango zara da gördüm bu dediğim gibi olanlardan.
Bi örnek paylaşabilir misin? Nasıl bir şey, ben de bakayım.

Meyve kesinlikle dedi birkac defa soyledi.
Cunku tatlı ya sonra diger yumurta gibi gıdalarda sorun yasariz dedi.
Bir de kabak en risksiz olani sebzelerden dedi ama onunda tatlı bir tadı var.
Bir de iste en son bunlar sadece tadımlık dedi anne sutunu hic bozmamak daha iyi dedi.
Ben oyle uzanıyor filan dedigim icin zaten tattiralim o zaman sadece dedi.
Aslinda başlanır yavas yavas ya ben oglumda 6 aylik basladim o zamana kadar su bile vermedim agzini degdirmedim bile gidalara hicte oyle onu yemem bunu yemem demedi brokoli corbasi bile icer ama istahsizdi sadece ek gıdadan sonra cok istahsiz bir cocuk oldu.
Ben kizima 4.5 aylikken meyve puresiyle basladim tabi ozmn toyluk mu desem hic 3 gun kurali filan uygulamadm uzunca bi sure meyve puresi yogurt sora sebzeleri verdm suan herseyi yiyor hep de yiyen bi cocuk oldu masallah bence genetik cocugun biseyleri secmesi ve ya istahsiz olmasi

Ben kizima 4.5 aylikken meyve puresiyle basladim tabi ozmn toyluk mu desem hic 3 gun kurali filan uygulamadm uzunca bi sure meyve puresi yogurt sora sebzeleri verdm suan herseyi yiyor hep de yiyen bi cocuk oldu masallah bence genetik cocugun biseyleri secmesi ve ya istahsiz olmasi
Olabilir belkide oyledir o tedbir amacli demistir.
Ben oglumda da sebzeden basladim ama istahsizdi her seyi azar azar yerdi hala oyle.
Cok bir sey beklemiyorum ben ek gidadan daha once yasadigim icin kabus gibi geliyor.
Bende istahsizmisim esimde oyleymis cocuklarda boyle istahsiz oluyorlar iste.

Ben oglumda da sebzeden basladim ama istahsizdi her seyi azar azar yerdi hala oyle.
Cok bir sey beklemiyorum ben ek gidadan daha once yasadigim icin kabus gibi geliyor.
Benim arkadasim bebegine 2.5 yasina kadar hic birsey yediremedi naptiysa babasida yememis 2.5 yasina kadar sut icmis sadece bu evreyi gectikden sonra hersey yemege basladi kirilma noktasi var muhakkak geriye donuk arastirinca benim kizim babaya cekmis insallah oglumda yemek konusunda esime ceker cunku bende yemek yeme yada kilo alma konusunda pek iyi degilm🤦‍♀️

Bana da kırmızı meyve ve sebzelerden uzak dur dedi sadece, domates çilek gibi. Bilmiyorum ki ben hiç hazır değilim bu ay için, hep gelecek ay diye düşündüm. Yavaş yavaş başlarım belki ama bilemiyorum. Bu arada mama sandalyesine de oturtabilirsiniz dedi ben hala bebek arabası dışında destekli oturtmuyordum ona sevindim 😊
Ben gecen haftadan beri mama sandalyesine oturtuyorum ama tabi bagliyorum o sekilde

Bende once yogurt ve sebzeden basliycam tatli birseyden baslamam oglumdada baslamadim.hersyi denettim ama suan tabi kendi kafasina gore yiyor😅Kural tanimiyor yinede her cocuk farkli olmasina ragmen genel kani daha tatsiz seylerle baslanmasi mesela tuz vermeiigm icin suan oglum tuzsuz salcasiz bile.yemek yapsam yer bence genel kurallara uymakta fayda var 3 gun kuraloli en onemlisi

Bundan canım, 0.5 togmuş benim ikisi de, kolları açık ama evet, bu arada ben bunu 153e almışım hamileyken, şimdi 259muş, inanılmaz yaa şu hayat pahalılığına bakar mısın? 🙄
Bugun e bebek e gittim.Allahtan tek almadim oyle pahali seylerde almadim ama baya tuttu😅Dahada gezmelik vs almam lazim.Pahali tabi.

Ben e bebekten 1 yas aldım bugün geldi daha yıkamadım o yüzden deneyemedim ama büyük gözükmedi gözüme hiç belki boydan uzun gelir biraz ama lcw dan alınan 1 yas kıyafeti var o baya baya büyük
Ebeb3gin kalio kucuk canim 1yas tulum aldim kislik giydirsem azcik buyuk gelir

Bi örnek paylaşabilir misin? Nasıl bir şey, ben de bakayım.
09714A14-EB6E-4E0D-ACEC-4780025864CC.webp
Şu tarz bi şey düşünüyorum.

Bende gittim bugun canım anne sutu cok iyi gidiyor bir daha ki ay baslarız ek gidaya dedi.
Ben uzaniyor biz yerken deyince o zaman mesela kendi yaptigin yogurttan sebzelerden tattiralim ama meyve kesinlikle vermiyoruz dedi.
Sebzeyi de hasla fileye koy eline ver dedi.
Ya da kabagı pure yap icine azicik zeytinyagı koy dedi ama bunlar az tadimlik dedi.
File derken canım o nasıl oluyor?

File derken canım o nasıl oluyor?
Filenin icine meyve sebze koyuyorsun canım bebis kemiriyor boylece buyuk parca yutmamis oluyor.
E bebekten almistik biz ogluma.
Biz file gibi olanindan almistik ama bak ikincisi de cikmis o daha iyi olabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20210909-233949_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20210909-233949_Samsung Internet.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20210909-233938_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20210909-233938_Samsung Internet.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 33
Filenin icine meyve sebze koyuyorsun canım bebis kemiriyor boylece buyuk parca yutmamis oluyor.
E bebekten almistik biz ogluma.
Biz file gibi olanindan almistik ama bak ikincisi de cikmis o daha iyi olabilir.
Evet ikinciden bizde var. Ama file gibi olanı yeni gördüm 😅 hem diş kaşıyorlar hem yiyorlar güzel

Back
X