- 23 Mart 2014
- 684
- 691
- 123
Benim bildiğim 9.aya kadar tadımlık, asıl doyuran süt olmalı. Onlar için çok yeni bi durum zamanla alışıp daha fazla yerler benceMerhaba hanımlar günaydın hepinize bol uykulu bir gün diliyorum :) Ek gıdaya başladık, tadımları yaptık artık ara öğün gibi daha fazla hazırlayıp vermeye başlamak istiyorum ama başaramıyorum. Bir iki kaşıktan sonra oyuna başlıyor aç olsa da doymak için yemiyor. Hazırladığım şeyler onun için oyuncak asıl onu doyuran süt gibi düşünüyor. Yani bu normal midir yoksa bu algıyı artık değiştirmeli miyim? Ve bunu nasıl yapabilirim var mı tavsiyeniz![]()
Biz yeni başladık bugün patatesin üçüncü günüydü çok sevdi diyememSelam annişler. Bugün 6 aylık aşılarımızı olduk 2 iğne 1 de ağızdan umarım ateş yapmaz eve geldik uyuyor şimdi. Son 2 haftadır uykuları düzene girmişti ama aşıdan sonra huy değiştiriyorlar bakalım nasıl etkileyecek. Ek gıdaya başlamıştık ama sebzeleri pek yemiyor meyve çok hoşuna gidiyor tabikeçi sütünden yoğurt mayalicam bugün yarın yoğurt tadımı yapıcaz umarım beğenir. Siz hangi gıdaları verdiniz severek yediği oldu mu?