• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bu hafta benim kızım da 😢 gece çok sık uyanıyor, gündüz de mızır mızır, diş mi aç mı anlayamıyorum 😕
Gündüz toplasan 2 saat anca uyuyor o da zorlaya zorlaya gece uyanıp bir kaç saat uyanık kalıyor uyuduğunda da hep kıpır kıpır ve sürekli ağlamaklı. Damaklarına bakıyorum normal duruyor anlamıyorum sorun ne acaba sürekli meme istiyor ek gıda da veriyorum. Allah yardımcımız olsun

Bizim kendi evimizdi ama üst kattakilerle aşırı sorun yaşadık gece yarılarına kadar sandalye çekme yürüme koşturma, çocuğun evde scootera binme seslerinden iyice sinirimiz bozuldu artık biz de tavana vurmaya başladık sonra biz tavana vuruyoruz diye geldi kapımızı tekmeledi beni hamileyken tehdit etti o çocuk doğunca sen görceksin kan çıkacak fln diye.Mahkemeye verdim hakim ses kayıtları olmasına rağmen kişilerin lekelenmemesi adına kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.Bu ülkede kapı tekmelemek, insanları tehdit etmek suç değil bu arada bizim de öyle yapmamız gerekiyodu belkide.Zaten ses yaptıklarını da kabul etmiyorlardı.Huzur kalmamıştı evde çok sevdiğimiz evimizi sattık çok daha güzel müstakil başka ev aldık çok şükür kurtulduk. Sattığımız kişi hemen geçmek zorundaydı beğendiğimiz evin sahibi de 2,5 ay içinde çıkarız dedi kaçırmayalım diye aldık biz şimdi 2 aylık bir göçebe hayatı yaşıyoruz.Sizin de hayırlı olsun güle güle oturun, Allah komşularınızın da hayırlısını versin.
Hicbisi degismiyor cocuktum annem babam ayrilmisti hicbisi yapmazdik asagidaki adam gelip kapimizi yunruklar tehdit ederdi annemi yalniz buldu diyr sonra 1 sefer babam geldi ayar verdi onunu ilikliodi.
Ben buyudum evlendim yanimiza biri tasindi. Hicbisi yapmiyorum kitap okuyotum bebek icrrde uyuyor baska yerdr seste duysa benim duvari tekmeliyor esim gitti konustu insan gbi asla anlamadi tasinana kdr sinir stres evinde de taht edemiyceksd insan nerdr edicek.Sonra baska biri tasindi oda bambaska bir manyak besiktas macinda koltuktan yere atliyordu koca adam tamam abi diodu yine yapiodu karisi evde topuklu ile geziyordu herp pazar 7de basliolardi evi cekmeye valla kimseye bisi olmaz bi laf etsek iceri duseriz boyle anormal isler ya

Kızlar meyveleri nasıl veriyorsunuz bide hangi meyveler

Kızlar meyveleri nasıl veriyorsunuz bide hangi meyveler
Püre yapıp kaşıkla verirsem 1-2 kaşığı geçmiyor. Meyve filesine koyuyorum özellikle armutu, öyle çeyrek armut yiyor. Hem de oynuyor oyalanıyor ☺️ Ayriyeten muzu yulaflı karışımla karıştırıp veriyorum gece yatmadan, elmayı ve şeftali yi az suyla pişiriyorum suyunu biberonla içiyor bazen tanelerini ezip ya muhallebi yapıyorum ya da o şekilde yiyor. Dün ve bugün hurma denedim şükür alerjik bir tepki olmadı ve çok sevdi kızım.

Püre yapıp kaşıkla verirsem 1-2 kaşığı geçmiyor. Meyve filesine koyuyorum özellikle armutu, öyle çeyrek armut yiyor. Hem de oynuyor oyalanıyor ☺️ Ayriyeten muzu yulaflı karışımla karıştırıp veriyorum gece yatmadan, elmayı ve şeftali yi az suyla pişiriyorum suyunu biberonla içiyor bazen tanelerini ezip ya muhallebi yapıyorum ya da o şekilde yiyor. Dün ve bugün hurma denedim şükür alerjik bir tepki olmadı ve çok sevdi kızım.
Hurmayı nasıl verdin

Hurmayı nasıl verdin
Şu biraz etli olanlardan aldım cinsi Medjoul falandı. Sıcak suda bekletip kabuğunu soydum ezip sulandırıp süzgeçten geçirdim sade çok tatlı oluyor diye yarısını pirinç unlu muhallebiyle karıştırdım o bile hayli tatlı oldu o yüzden heralde çok sevdi. Bakmıştım 6. Aydan sonra verilebilir diye bir deneyim dedim, alerji olunca bebe bisküvisi falan veremiyoruZ bari bunu deniyim dedim belki evde yaptığım bisküvilere falan da eklerim

Şu biraz etli olanlardan aldım cinsi Medjoul falandı. Sıcak suda bekletip kabuğunu soydum ezip sulandırıp süzgeçten geçirdim sade çok tatlı oluyor diye yarısını pirinç unlu muhallebiyle karıştırdım o bile hayli tatlı oldu o yüzden heralde çok sevdi. Bakmıştım 6. Aydan sonra verilebilir diye bir deneyim dedim, alerji olunca bebe bisküvisi falan veremiyoruZ bari bunu deniyim dedim belki evde yaptığım bisküvilere falan da eklerim
Alerji olunca öyle valla çok teşekkür ederim bende bi denim🤗

Kızlar dua edin göğüsümde birşey çıkmasın. Biyopsi yapıldı meme ucumdan. Dikişim var canım çok yanıyor yana yakıla emziriyorum. Ama temiz çıksın yeterki ben razıyım acıya. Dua edin benim için 😪
Çok geçmiş olsun canım. Ben mi kaçırdım bi sıkıntı mı vardı? İnşallah temiz çıkar sonucun Rabbim yardımcın olsunn

Çok geçmiş olsun canım. Ben mi kaçırdım bi sıkıntı mı vardı? İnşallah temiz çıkar sonucun Rabbim yardımcın olsunn
Sağol canım daha önce bahsettim mi hatırlamıyorum. Sağ meme ucumda ve bebeğin ağzına aldığı kısımda 2aydır geçmeyen bir kızarıklık var. Birçok çeşit krem kullanmama rağmen geçmedi. En son biyopsi yapıldı. Dua istiyorum bebeğim daha çok küçük. Kötü birşey olmasın inşallah 🙏

Muz kabızlık yapar mı ki şimdi versem. Biz geriden geliyorız biraz havuc alerji yapınca ara verdik aşı oldu şimdi bişe denemim drrken 🤣🤣
Bir tek simdiye kdr muz alerji yapti bize.Acayip pisik yapti.
Elma, armut veriyorum cam rende de rendepeyip
Seftali verdim rendeleyip.

Kızlar dua edin göğüsümde birşey çıkmasın. Biyopsi yapıldı meme ucumdan. Dikişim var canım çok yanıyor yana yakıla emziriyorum. Ama temiz çıksın yeterki ben razıyım acıya. Dua edin benim için 😪
Rabbim iyi haberler nasip etsin.Temiz ciksin ins.

1 haftayö geçti cok kotuyum.Sirtim tutuldu belim, usume titreme istifra el titremesi kademe kademe beni yataga dusurdu.Ben cok direncli bir insanimdir sirtimdan yataktan cikamadim.Donme yok kalkma yok.
Ortopediye sira aldigim gun atesimde artnca hemen acile gittm covid icin test yapildi negatif doktor rontgen isledi dedi zaturre tutulumlari var fenalasirsan gel. Ilac yazicam dedi dedim penisilin alerjim var emziriyorum hicbiri yazamam dedi.
Eve gittik ertesi gun gogus hast randevu aldim gittim dediler tomografi cekcez cektirdim dedi zaturre deil.
Ama bence covidsin 2.testi ver 2 negatif yoksa yok diyemeyiz verdim.
Dedi sana antibiyotik yazicam dedim penisilin alerjim var ve emziriyorum o zman hicbisi yazamam. Penisilin olmayanalr sute gecer idare et gecene kdr.
Test cikti oda negatif.
Benim sorunumu bulana kdr ben bugun azda olsa iyilestim.
En azindna bisiler yedim.
Bu nasil bir sene ya.Covid miyim derdi bitmio uzerine heryer hastalik salgin evden cikmiyorum yine buluyor.Isten okuldan tasiniyor.Valla cok yoruldum Rabbim beterinden korusun ama cidden herkesncok korktu kimse benden alisik deil boyle aglayayim,dayanamiorm diyeyim fln.Cocugumu kucagma alip emziremedim.Zaturre dediler die maskeyle uyudum uykulu emzirriim die.Bazi cesitleri bulasici oluyor diye.
Allahim bizinbu donguden kurtarsin ama Dsö dioki bitmiycem valla yildim.

Canım cok gecmis olsun okuyorum uzun zamandir yazmıyorum gecmis olsun demek istedim.

Back
X