2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok sevindim sağlıkla kavusmaniza güle güle büyüsün Deniz Bebek

Kızlar bizde yiğenime yapmıştık meryem ana otunu.Annem bir gece suya meryem süresini okudu daha sonra otu suyun içine koydu.Sabağı yiğenimin sancıları başladı.Öğleden sonra hastaneye gittik 8 cm açılması vardı.Yiğenim doğum yapınca annemler eve gidip otu sudan çıkardılar suyunuda bi ağacın dibine döktüler öyle demişlerdi bize

Kızlar bu karnın düşmesi tam olarak nasıl bişey kendimizde olduğunda anlayabiliyo muyuz
Ya bende bilmiyorum ki ikinci doğum ama kendimi ilk gibi hiç bişey bilmiyorum gibi hissediyorum
Eşime hergun soruyorum aşağı düşmüş mü bak bakayım bı sağdan bı soldan
Bugün kendisi dedi senin karnın sanki aşağıda gibi diye bana da hiç öyle gelmedi aynada baktığımda
Valla anlamıyorum ben nasıl oluyor

Benim düştü aşağı eşim bile fark etti migdemde rahatlama var şurup içmeden durabiliyorum bı boş oluyo biraz migde
Evet mideme baskı yapmıyor ve yüksek yastıkta yatma isteğim olmuyor önceden nefes alamaz gibi oluyordum iki yastık üst üste koyuyordum şimdi öyle değil

Kızlar sizin sanciniz oluyormu beş gün oluyo sık sık sancım oluyo böyle rahatsız edici duruma geliyo o an hiç bir şey ile ilgilenemiyorum doğumda gelen sancinin hafif versiyonu belimin kalcamla birleştiği kısım günde belki yedi kez geliyo çok canımı yakiyo acaba dogummu yapicam diyorum iki gebeligimde böyle bir durum yasamadim

Canım düşmüştür artık senin karnın kesin

Kızlar bu karnın düşmesi tam olarak nasıl bişey kendimizde olduğunda anlayabiliyo muyuz
Doktor en son gittigimde 10 ocak görünüyor dedi bana normalde 8 ocak iki gün geriden söyledi
Seninle çok yakınız
Kasıklarinda vajinaya doğru bıçak saplanır gibi oluyor mu?
Bebek oynadıkça resmen acı çekiyorum kafasını mi yerleştiriyor anlamadım ki

Doğur kız artık kırka merdiven dayamissin
Gelsin artık ailecek sabırsızlandik , kimi arasam ilk dogurdun mu diyor bı panikle açıyorlar telefonu
3-4 saat annemi aramasam neden aramadı diye o arıyor doğuma mi gittin bana haber vermedin diyor
Kızım da 41. Haftada gelmişti suni sancı ile hiç bir belirti olmadı bende suyum kanama sancım yoktu yani hastaneye gittiğimde
Keşke gelse

Doktor normali denicez ilk dedi belli degil yani o biraz korkutuyor beni
İnşallah tez vakitte sağlıkla dogurursun korkma artık zamanı geldi hepimizin sırayla gelecek bir şekilde
Benim de normal şimdilik bakalım inşallah kolaycacik dogururuz

Hurma yiyormusun merdiven çıkmakta etkiliymis benimde TL bugün kapalı diye fırça yedim annemden TL kapatmaya korkuyorum

Hurma yiyormusun merdiven çıkmakta etkiliymis benimde TL bugün kapalı diye fırça yedim annemden TL kapatmaya korkuyorum
Hurma yedim bugün 3 tane evde kalmadı yeni almak lazım...
Merdiven inip çıkmadım da yürüyüş yaptım bugün biraz sitenin bahçesinde bide pilates topu ile egzersiz yapiyorum Pazartesiye kadar gelmezse yürüyüşü çoğaltacagim , pandemide heryere gidilmiyor da kalabalık dolayısı ile

Telefonu kapatma şimdi herkes merak içinde korkarlar tabi ki

Altı yedi adet yenmeli cnm bende pazartesi hurma ya basliycam yürüyüş yap cnm vaktin dar bol yürü rahat olsun inşallah doğumun kapatmiycam annemin korkusundan yazık merak etmiş bu hafta gelicek zaten inşallah doğum için gelsinde herkes rahat etsin bende dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…