2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benmki cok düşmüş valla gobek bacaklara degcek nerdeyse oturdugum zaman cok sıkıntı oluyo bide miden rahatliyo nefes almada sıkıntı yasamaiyom . Ama ilk gebeligimde hic dusmedi sanki ya bu rahatlamarim yoktu çünkü

Göbek deligini görebiliyormusun benimki aşağı doğru indi karnım bir tuhaf aşağı uzadı böyle hiç birşey göremiyorum

Ayy ben 1 haftadır 6 kat inip çıkıyorum asansör bozuldu bakalım ben ne zaman doğurucam gerçi daha 38+4 oldum erkenmi acaba yaa
Gelir yakında mutlaka faydası var inip çıkmanın annem gelsin bende inip cikicam o gelmeden doğurmam lazım annemi istiyorum yanımda bı tek yerleri eğilerek silmede iyiymiş abartmamak lazım

Evet deliği gorebiliyom ama benmkide baya uzadi .. ayy bunlar hep catlak yapiyo o yuzden gelsin istiyom ben hep son ayda catliyom ya
Cnm görünürde yoksa çok çatlamaz badem yağı sur vücudum harita gibiydi çatlatan eczaneden krem aldım yüzde elli azaldı

Kizlar bugpn galiba suyum geldi bi kac damla camasirim kuruydu belki yanlis anlamisimdir diye bekledim ama suan yine damla damla geldi gibi gercektende iki daml islaklik vardi .
Hastaneyi aradim yat dinlen cogalirsa gel dediler.

simdi top üzerinde egerzsiz yapiyorum bakalim
Bi kac gündür yalanci sanci yoklayip duruyordu ama suan hic agrim vs yok

Cnm görünürde yoksa çok çatlamaz badem yağı sur vücudum harita gibiydi çatlatan eczaneden krem aldım yüzde elli azaldı
Bnm vucud zaten kuru canm ilkindede son ayda gitti bunda da kirmizi cizgiler olustu hindistancevizi yagini kullaniyorim ama kaçış yok malesef

Benimde çok oluyo hareket edince bı uyudugunda rahatım ama çok sık sık sancım oluyo kasıklarda da olmaya başladı gelicek galiba
Arkadaşları hep geldiler onlarda gelsinler artk en azindan biran once büyürlerde ..
Bu saatte kalktim biseyler yedim ac ac yatamadım halbukide yiyip uyumustum

Canm su bir iki damla falan olmuyo benmkide ara ara geldi ama nisanim geldigi icin ve ara ara akintim oldugu icin ped takiyodum gelen su doldurmuştu pedi ve akiyo senden bunu hissediyosun ben uyuyodum uyandim ve biseyler benden bosaldigini anladim kalktim baktim bezim taşmış sudan

Benim düştü aşağı eşim bile fark etti migdemde rahatlama var şurup içmeden durabiliyorum bı boş oluyo biraz migde

Aslında bende görünürde bi değişiklik yok gibi ama midem rahat bi kaç gündür sağ tarafıma daha rahat yatıyorum önceden hiç yatamazdım mide yanmasından. Belki de yavaş yavaş iniyodur.

Off dudağımın kenarında uçuk çıkmış kocaman bebiş doğmadan geçmesi lazım bunun krem kullansam olur mu acaba hiç yaşayan oldu mu daha önce?

Kızlar geceden beri uyuyamamıştım aslında hiç sancım falan yoktu ama yarım saat arayla iki sancı girdi çok fena direk kasıklarıma ama öyle belimden başlayıp yayılan bişey değildi. Bide akıntımda çok az miktarda bi pembelik vardı. Bakalım bi dahaki yarım saatte de olacak mı sancı ne dersiniz doğuruyo muyum yoksa? Bu arada karnım kaskatı.

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur

Kızlar son haftalarda 36_ya da 38 De falan doktorunuz kan tahlili istedi mi?Allah korusun enfeksiyon varsa bebeğe geçebiliyormuş.ona dikkat edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…