2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar son haftalarda 36_ya da 38 De falan doktorunuz kan tahlili istedi mi?Allah korusun enfeksiyon varsa bebeğe geçebiliyormuş.ona dikkat edin..
Sizin bebeğin enfeksiyonu belli oldu mu canım
Benim oğlumda da enfeksiyon olmuştu doğum sonrası antibiyotiğe hemen cevap vermemişti sonra başka bir test ile başka antibiyotiğe geçmişlerdi de o iyi gelmişti şimdi de group b testim pozitif ve o yüzden antibiyotik almam gerek doğumda

Nedense herkes doğumu bu ay yapacak ben kalacakmışım gibi hissediyorum 😭😭

Kızlar son haftalarda 36_ya da 38 De falan doktorunuz kan tahlili istedi mi?Allah korusun enfeksiyon varsa bebeğe geçebiliyormuş.ona dikkat edin..
Nasıl oldunuz???? Benimde idrar yolu iltihabı çıkmıştı, antibiyotik kullandım ama sanırım geçmedi... Sarı akıntım var

Kızlar bebeginizin çişli bezinde turuncu ya da kiremit renginde lekeler oluyor mu hiç? 2 dir karşılaşıyorum . Internette susuz kaldığı için yazmışlar 🤔

Kızlar bebeginizin çişli bezinde turuncu ya da kiremit renginde lekeler oluyor mu hiç? 2 dir karşılaşıyorum . Internette susuz kaldığı için yazmışlar 🤔
Canım bende farkettim doktor yetersiz beslenmeden demişti sütüm yetersizdi ondan oluyordu şimdi yeni yeni geldi de görmüyorum o lekeleri. Ama endişe edilecek bir durum değilmiş

Canım bende farkettim doktor yetersiz beslenmeden demişti sütüm yetersizdi ondan oluyordu şimdi yeni yeni geldi de görmüyorum o lekeleri. Ama endişe edilecek bir durum değilmiş
Doktora ulaştık cnm 2 saatte bir emzirsin demiş. Zaten öyle yapmaya çalışıyorum . Göğsümü sağınca 30 40 ml süt çıkıyor nasıl yetmiyor anlamadım ki. Cuk cuk çekiyor yutkunuyor.Süt gelmese yetmese ağlamaz mı ?

Kızlar genel anestezi ile doğum yapan var mı. Nasıl oluyor ayılma süreci ve bebekle ilgilenme süreci. Ayrıca bebeğimi en son ben göreceğim için çok üzgünüm 😔

Doktora ulaştık cnm 2 saatte bir emzirsin demiş. Zaten öyle yapmaya çalışıyorum . Göğsümü sağınca 30 40 ml süt çıkıyor nasıl yetmiyor anlamadım ki. Cuk cuk çekiyor yutkunuyor.Süt gelmese yetmese ağlamaz mı ?
İnan bende anlamıyorum hiç 😁
Bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama doğru mu yanlış mı Allah yardım etsin 😊

Kızlar genel anestezi ile doğum yapan var mı. Nasıl oluyor ayılma süreci ve bebekle ilgilenme süreci. Ayrıca bebeğimi en son ben göreceğim için çok üzgünüm 😔
ben genel anestezi ile yaptim cok uzun surmedi ayilma sureci ama ilk emzirmek icin kucagima verdiklerinde biraz sarhos gibiydim

Eğer bebeğiniz kiz ise bu lekeler gayet normal korkulacak birşey yok.Anneden bebeğe geçen hormonlardan oluyor.Benim ikizlerimin ikisinde de olmuştu.Sütünüz gayet yeterlidir o anlamda endiseniz olmasın.Bol bol emzirin😊

Canm su bir iki damla falan olmuyo benmkide ara ara geldi ama nisanim geldigi icin ve ara ara akintim oldugu icin ped takiyodum gelen su doldurmuştu pedi ve akiyo senden bunu hissediyosun ben uyuyodum uyandim ve biseyler benden bosaldigini anladim kalktim baktim bezim taşmış sudan
Damla damla islaniyor arada bi yoksa öyle ped isaltcak kadar degil . Bekliyorum ztn nisan akinti vs yok

Catidan hic korkma canm ben ilkinde yaptim hicde korkulacak bisey degil alttan utrason yapiyo ya doktor onun gibi bisey catin genistir insallah normal dogim yaparsın canm
Hayatımda hiç alttan ultrason olmadım canım o yuzden tedirginim biraz , catı muanesi doğumu teriklşyor mu acaba yapıldıktan bi kaç gün sonra doğurur muyum😅

Back
X