Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 1 hafta once idrar testinde pozitifi gordum 2 gune bir testleri tekrarlayarak koyulasma takip ettim. Kan verdim ama yasak dolayisiyla sonuc cikmadi. Sali gunu doktor randevum var. Olursa Ocak annesi olacagim
Benimde 6 Nisandı son adet tarihim bugün hafif bi mide bulantım oldu ama bat 4 mayıs onu beklemek istiyorum kac aydır erken test yaptım hüsrana ugramak istemiyorum yine oruc da tutuyorum acaba ondan mı bilemedim
Merhaba kizlar
İkinci bebiş için birkaç aydır korunmuyoruz ama henüz olmadı Hakkımızda hayırlısı Burda yerimi alayım.belki bu ay olur
Bu arada folik asit hamile kalmaya niyetlenince mi kullanılıyordu? İlk hamilelikten önce de bir şey kullanmaya başlamıştım ama neydi diye düşünüyordum ben de Folik asitti sanırım
Merhaba kizlar
İkinci bebiş için birkaç aydır korunmuyoruz ama henüz olmadı Hakkımızda hayırlısı Burda yerimi alayım.belki bu ay olur
Bu arada folik asit hamile kalmaya niyetlenince mi kullanılıyordu? İlk hamilelikten önce de bir şey kullanmaya başlamıştım ama neydi diye düşünüyordum ben de Folik asitti sanırım
Merhaba, bizde bu ay deneyeceğiz. Ben ocaktan beri folik asit kullanıyorum. Bebek planlandığında başlamak gerekiyor. En azından doktorum üç ay öncesinden başlayalım demişti. Nasip olur inşallah bu ay
Merhaba, bizde bu ay deneyeceğiz. Ben ocaktan beri folik asit kullanıyorum. Bebek planlandığında başlamak gerekiyor. En azından doktorum üç ay öncesinden başlayalım demişti. Nasip olur inşallah bu ay
Merhaba bat 30 Nisan her ay olduğu gibi yine dayanamayıp test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bu sefer. Umutlanmak istemiyorum ama varsa da burda yerimi alayım şimdiden :)
Merhaba bat 30 Nisan her ay olduğu gibi yine dayanamayıp test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bu sefer. Umutlanmak istemiyorum ama varsa da burda yerimi alayım şimdiden :)