2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın kızlar.Korkularla savasarak bugune kadar geldim,hep beraber geldik...Bu sabah bebegime kavusacagim bildiginiz üzere...Heyecandan hiç uyumadım desem yeridir.3 e dogru biraz sızmışım,5.30 da da serum takmaya geldiler zaten.Sezeryana gireceğim ya dişim,basim,bacaklarım,belim her yerim ağrıyor.Savastan çıkmış gibiyim.Halbuki daha yeni başlıyoruz..Tahminimce 8.30-9.00 gibi alırlar beni...2021 hepimize yavrularımızı sağlıkla getirsin,sonra da istediğimiz ne varsa..Kendime gelince müsait olabilirsem yazarım.Hepinize iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim..Gorusmek üzere,sevgilerimle
Burda tecrübelerinle o kadar çok insanı aydınlattın ki herkes adına ben sana çok çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla almışsındır kucağına oğlunu. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Günaydın kızlar.Korkularla savasarak bugune kadar geldim,hep beraber geldik...Bu sabah bebegime kavusacagim bildiginiz üzere...Heyecandan hiç uyumadım desem yeridir.3 e dogru biraz sızmışım,5.30 da da serum takmaya geldiler zaten.Sezeryana gireceğim ya dişim,basim,bacaklarım,belim her yerim ağrıyor.Savastan çıkmış gibiyim.Halbuki daha yeni başlıyoruz..Tahminimce 8.30-9.00 gibi alırlar beni...2021 hepimize yavrularımızı sağlıkla getirsin,sonra da istediğimiz ne varsa..Kendime gelince müsait olabilirsem yazarım.Hepinize iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim..Gorusmek üzere,sevgilerimle
Hadi hayırlısı ile kucağına al inşallah..haberini bekliyoruz..

Korkma canım nie korkuyosun.Keşke bende tek kalsam yaa doğumdan sonra kayınvalidem gelicek çok iyi Allah razı olsun çokta severim ama ben tek olmayı daha çok seviyorum.Bide annemde gelemicek die herhalde o yüzden kimseyi istemiyorum
Ilk baslarda bence birisinin olmasi guzel canm benm gorumcem bir ay bende kalmistik o gittikten sonra cok zor olmustu bana cunku canm yemegi temizligi falan yapiyodu ki sen daha cok bebekle ugrasiyon bunlara zamanin olmuyo bebegin saat basi kalkiyo bazen emziriyon gazi falan da varsa zaten isin cok zor oluyo ve ilk baslarda seninde uykuya dinlenmeye cok ihtiyacin oluyo o uyudugu gibi bende hemen uyuyodum

Günaydınn bu saatte dikildim ayağa kızlar o kadar canım sıkkın ki çok moralim bozuk yiğenim pozitif çıkmıştı bu hafta dün eşiyle oğlunada yapmışlar dı test oğluda pozitif çıkmış bu sabah daha 2 yaşına yeni girmişti kasımda yaa içim içimi yiyo yemin ederim.Benim için çok çok farklı o kendi oğlumdan ayırmam hatta doğumunada ben girmiştim onun nolur dua edin kızlar kuzum çabucak atlatsın inşallah yaa 😢😢
Insallah hafif bi sekilde gecirir canm benm kizim da bibucuk yasinda ikenn oldu iki gun atesi vardi 37 -38 falan 3 gunde ishaldi sonrasi normale döndü esim ise 10 gune kadar belirtileri yasadi cocuklarin bunyeleri daha iyi bizimkimize gore

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.Benim bebeğim makat geliş pozisyonunda ve dün geceden beri sancı çekiyorum.Ama doğum sancısı mı bilemiyorum.Makat geliş pozisyonundaki bebeklerde fazla sancı olmaz diye duymuştum acaba doğru mu hastanye gitmeli miyim??

Ayy canm benm saglicakla alirsin kucagina insallah. Yilin ilk bebişi😍😍 hosgelir insallah

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.Benim bebeğim makat geliş pozisyonunda ve dün geceden beri sancı çekiyorum.Ama doğum sancısı mı bilemiyorum.Makat geliş pozisyonundaki bebeklerde fazla sancı olmaz diye duymuştum acaba doğru mu hastanye gitmeli miyim??
canım bir bilgim yok ama danışabileceğin bir ebe var mı? veya acile git istersen nst ile sancılarına baksınlar.

Herkeslere günaydın veya tünaydın 😇
Yeni yılda en başta sağlık, mutluluk, huzur bizimle olsun 🙏🏻 Hayırlısı ise tüm dilekler gerçekleşsin 🙏🏻
ve evet artık grup adına uyuyoruz 😂 hadi bakalım Ocak anneleri son kalanlar olarak sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🎉🎊

Banada yeni gelen doğuramıycakmışım hissi sabahın köründe uyanıp bunu düşünmeye başlamam 😫😫
Canım ilk doğumumda 21 yaşındaydım ben benimde senin gibi korkularım vardı ama emin ol Allah o gücü kudreti veriyor ben bile hala inanamıyorum nasıl normal doğum yaptığıma

Acile gideceğim de doğum sancısı nasıl olur hiçbir fikrim olmadığı için acele etmek istemiyorum
Adet sancısının daha şiddetlisi oluyor.Belden vurup kasiklara doğru yayılıyor.Genelde düzenli aralıklarla geliyor.Rahatsiz hissettiriyor normal olmadığını anlıyorsunuz.

Adet sancısının daha şiddetlisi oluyor.Belden vurup kasiklara doğru yayılıyor.Genelde düzenli aralıklarla geliyor.Rahatsiz hissettiriyor normal olmadığını anlıyorsunuz.
Düzenli aralıklarla geliyor ama öyle aman aman bağır çağır bir ağrı değil çok rahatsız ediyor sadece

Back
X