2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Düzenli aralıklarla geliyor ama öyle aman aman bağır çağır bir ağrı değil çok rahatsız ediyor sadece
Doğum sancınız başlamış.Simdilik çok rahatsız etmez.Zaman geçtikçe sancı araları sıklasacaktir.Duş çok iyi gelir hafifler gibi olur ama tekrar başlar.Ben ilk doğumumda neredeyse banyoda doguracaktim.Dustan çıkamıyorum,sancim artıyordu hemen

Belim bacaklarım ve kasıklarımda çok ağrı var ılık bi duş aldım sanki hafifledi gibi oldu ama yine başladı yarım saat sonra
Dk tut canım yarım saatte bir 20dk bir gelirse git gide düşer zaman aralığı sancın giderek şiddetli ve dayanılmatacak derecedeyse gerçek sancılardır

Doğum sancınız başlamış.Simdilik çok rahatsız etmez.Zaman geçtikçe sancı araları sıklasacaktir.Duş çok iyi gelir hafifler gibi olur ama tekrar başlar.Ben ilk doğumumda neredeyse banyoda doguracaktim.Dustan çıkamıyorum,sancim artıyordu hemen
Yarım saat önce duş almıştım ağrım geçti gitmekten vazgeçtim malum virüs kaynıyor şimdi biraz uzandım yine başladı ağrı.Yine aynı bağırılacak derece bir ağrı değil

Günaydın kızlar.Korkularla savasarak bugune kadar geldim,hep beraber geldik...Bu sabah bebegime kavusacagim bildiginiz üzere...Heyecandan hiç uyumadım desem yeridir.3 e dogru biraz sızmışım,5.30 da da serum takmaya geldiler zaten.Sezeryana gireceğim ya dişim,basim,bacaklarım,belim her yerim ağrıyor.Savastan çıkmış gibiyim.Halbuki daha yeni başlıyoruz..Tahminimce 8.30-9.00 gibi alırlar beni...2021 hepimize yavrularımızı sağlıkla getirsin,sonra da istediğimiz ne varsa..Kendime gelince müsait olabilirsem yazarım.Hepinize iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim..Gorusmek üzere,sevgilerimle
Canım muhtemelen doğumun gerçekleşmiştir. Hayırli olsun sana. Bebegin ve sen nasılsınız? Kendini iyi hissettiğinde, cevabını bekleyeceğim..

Yarım saat önce duş almıştım ağrım geçti gitmekten vazgeçtim malum virüs kaynıyor şimdi biraz uzandım yine başladı ağrı.Yine aynı bağırılacak derece bir ağrı değil
Eğer pozisyon değiştirince geçiyorsa ya da azalıyorsa doğum sancısı olmuyormuş. Onu da takip edebilirsin.

Siz bence sezaryen olacaksanız acile gidip bir baktırın, benim de bebeğim makat geliş, doktorum bebek kanala girmeden almanın önemli olduğunu söyledi, girdiğinde daha travmatik bir şekilde çıkabiliyormuş. En azından bir muayene etsinler.

Eklentiler

• 298FF118-98D2-4DC2-9217-B5FA22E8B324.webp
    298FF118-98D2-4DC2-9217-B5FA22E8B324.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 46
Canım o usuttugun için değil anestezi yüzünden öyle sırta vuruyor.Genellikle sc olanların %70 i hissediyor.Birkac gün sürüp geçecek
Canım sen ne durumdasın ne yaptın nasılsın müsait ve iyi olunca güzel haberlerini bekliyorum bu arada hamilelikte hiç şişim olmamıştı sanıyorum ki sezeryanda verilen serumlardan çıktıktan sonra davul gibi oldum merak edip bi tartıya çıktım sadece 2 kilo eksik çıktım ayaklarımı görseniz hava yastığı gibi inşallah gider kalanlar da😁

Back
X