Sakin yapma sakin ol güzel gecicek inşallahSanırım yumurta toplama işlemine son 10 dk, stres yaptım
Hadi bakalım kolay gelsin. Şuan yüksek ihtimal yumurtalar toplanıyorSanırım yumurta toplama işlemine son 10 dk, stres yaptım
Tutunmuş evetGünaydın güzel anne adayları. Benim perşembe günü 5.gün embriyo transferim olmştu. Tranafer gününü saymazsak bugün 5.gün dayanamayıp test yaptım resimde gözükenden biraz daha pembe sizce hamilemiyim ?
Gözünüz aydın, inşallah adım adım her şey pozitif olsunGünaydın güzel anne adayları. Benim perşembe günü 5.gün embriyo transferim olmştu. Tranafer gününü saymazsak bugün 5.gün dayanamayıp test yaptım resimde gözükenden biraz daha pembe sizce hamilemiyim ?
Amiiin canımm inşAllah pozitiftirrGözünüz aydın, inşallah adım adım her şey pozitif olsunBelirtileriniz var mıydı?
stres yapma zaten bişe anlamıyosun anestezi olduğu için bi uyanıcan yatağındasınSanırım yumurta toplama işlemine son 10 dk, stres yaptım
İnşallah Allah emeklerinizi boşa çıkarmayacak.Amiiin canımm inşAllah pozitiftirrbelirti olarak kasık ağrım vardı ara ara sırt ağrısı geceler çok terliyordum birde sık wcye çıktım gece ama o gün arasında 3 lt su içiyorum ondan olablr
Hayırlı olsunEvet toplandı bitti, 3 adet yumurta alabilmiş doktorum. 4, 5 bekliyorduk, tüh neyse ama buna da şükür
Çok teşekkür ederim, şimdi tek diyebileceğim, direnin yavrularımHayırlı olsun
Amiiin inşAllaaahİnşallah Allah emeklerinizi boşa çıkarmayacak.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahGünaydın güzel anne adayları. Benim perşembe günü 5.gün embriyo transferim olmştu. Tranafer gününü saymazsak bugün 5.gün dayanamayıp test yaptım resimde gözükenden biraz daha pembe sizce hamilemiyim ?
Tüp bebekte klomen kullanımı hiç duymadım. Ancak transfer 21. Günde yapılabilir sıkıntı çıkmaz ondan. Benim 21. Gün yapılacak.kızlar merhaba. benim 3 hafta önce yumurta toplama işlemim yapıldı, 10 gün sonra adet oldum ve doktorum transfer için ilaçsız yumurta takibi yapacağını söyledi bir aksilik olursa bir sonraki ay transfer yapacağını söyledi. ama bugün yani 12. gün kontrolümde dominant folikül yani gelişmesi gereken yumurtam gelişmedi ve doktor bana bugün klomen verdi. bu ilacı kullanmam yumurta çatlatma iğnesi olmam yumurtanın çatlama süresi flan 21. güne gelecek. ve benim adetim hep 2 gün erkenden gelir. tabi hormonlarla adeti geciktirebilir ama neden herşey zamanında olmasın. transfer yapacak ve adetime yakın olduğu için adetim gelecek belkişimdiye kadar yumurta takiplerimde ve aşılamamda hep adetin 5. günü klomene başlamıştım benim gibi bu kadar geç klomene başlayan var mı acaba?
Saglikli olsun da 1 tane bile yetiyo rabbim ol deyince canım hadi yarın birgün hayırlı haberler gelir inşallah sağlıklı kalırlarEvet toplandı bitti, 3 adet yumurta alabilmiş doktorum. 4, 5 bekliyorduk, tüh neyse ama buna da şükür
Amiiin inşAllah canım kan testi yaptırana kadar tereddütteyimm bakalım hayırlısıHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
sizinki taze embriyomu peki? ben yumurta geliştirmek için gonalf kullandım. donmuş embriyo transferi olacağım ona hazırlık için klomen kullanıyorum.Tüp bebekte klomen kullanımı hiç duymadım. Ancak transfer 21. Günde yapılabilir sıkıntı çıkmaz ondan. Benim 21. Gün yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?