2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar ya bişey sorucam. Bazen tam rahimin olduğu bölgeye bi sıcaklık yayılıyor. Sizdede oluyor mu? Önceki transferlerimde de oluyordu. Yani günde 3 4 kez falan oluyor. Henüz transferim olmadı bu arada.

Merhaba hanımlar benimde donmuş embriyo transferim pazartesi günü olacak çok şükür baya ilaç oldu şimdi kullanmam gereken merak ettiğim jeli transfer günü kullanacakmıyız

Merhaba hanımlar benimde donmuş embriyo transferim pazartesi günü olacak çok şükür baya ilaç oldu şimdi kullanmam gereken merak ettiğim jeli transfer günü kullanacakmıyız
Bana kullanmayın diye bı gün önceden uyardılar..sadece sabah giderken kullanmadım.aksam yine kullandım..hayırlı olsun inşallah güzel.sonuclar alırsınız

Transferden tam 7 gün geçti. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama zaten büyük bir beklenti ile yapmadım. Daha erken diye düşünüyorum. Göğüs hassasiyetim, kaşık ağrım devam bel ağrım da var ama artık adet ağrısı gibi ağrılarım olmaya başladı. Gaz sancısı gibi. Kabız değilim. Kabız olmamak için sabahları aç karnına 3 kuru kayısı yiyip yarım litre su içtim. Benim gibi negatif olup kanda çıkan var mı?

Senin adına çok sevindim. Embriyolarını teste gönderebilirsin. Aklında bulunsun. Yeni işinde başarılar diliyorum,
Evet öyleymiş ama doktor hem yaş hem de dondurulmuş embriyo nedeni ile önermedi. Ancak Allah korusun tabi hepsi başarısız olur da yeniden yapılırsa bakılır dedi.

Benim doktorum sabah da kullandırdı, transfer öğle saatlerindeydi.

Ben kan değerinde gördüğüm halde dün test yaptım 2.cizgi yoktu canım 12 gün diye boşuna demiyolar doktorlar bugün değer artışı gördüm ywrin sabah tekrar yapicam test o ciift çizgi gorulcek testte

Selam kızlar, dün toplanan yumurtalarımın dölleme işlemi yapılmıştı ama, az önce arayıp 1 tanesinin henüz döllenmediğini söylediler. Takibe devam ediyorlarmış ama sonradan döllenen yumurtalara sahip olan var mı aranızda?

Bugün tekrar beta baktıracaktık.
sanırım bir terslik var

Beta değerleri
8. Gün Cuma 30
11. Gün Ptesi 52
13. Çarşamba 57

Bir kaç gün içinde döllenme olabiliyor diye biliyorum

Benim durumum son sürat gizemini koruyor sağolsun Cuma günü 180 di beta bugün sabah 502 çıktı. Rabbime sığındım bu durum onun izniyle oluyor Acaba böyle dengesiz başladı ama normale mi dönüyor diye düşünüyorum. Sonra düşünmüyorum Var mı böyle olan ve sağlıklı hamilelik geçiren acaba?

Kızlar ilk iki transferim ayrı ayrı düşükle sonuçlandı. Bugün doktorumla randevum vardı, 3. Tedavi için çift embriyo transfer edeceğini söyledi ve duyduğumuz bazı uygulamalarin kanıtlanmamış olduğunu bu nedenle bu ekstra tedavileri denemeyecegini söyledi. Bugün pıhtılaşma ve krozom testlerimizi yaptirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…