Dondurulmuş embriyo benimki de.sizinki taze embriyomu peki? ben yumurta geliştirmek için gonalf kullandım. donmuş embriyo transferi olacağım ona hazırlık için klomen kullanıyorum.
Bana kullanmayın diye bı gün önceden uyardılar..sadece sabah giderken kullanmadım.aksam yine kullandım..hayırlı olsun inşallah güzel.sonuclar alırsınızMerhaba hanımlar benimde donmuş embriyo transferim pazartesi günü olacak çok şükür baya ilaç oldu şimdi kullanmam gereken merak ettiğim jeli transfer günü kullanacakmıyız
Beni saat için cumartesi günü arayacaklar ozmn söylerler herhaldeBana kullanmayın diye bı gün önceden uyardılar..sadece sabah giderken kullanmadım.aksam yine kullandım..hayırlı olsun inşallah güzel.sonuclar alırsınız
Evet öyleymiş ama doktor hem yaş hem de dondurulmuş embriyo nedeni ile önermedi. Ancak Allah korusun tabi hepsi başarısız olur da yeniden yapılırsa bakılır dedi.Senin adına çok sevindim. Embriyolarını teste gönderebilirsin. Aklında bulunsun. Yeni işinde başarılar diliyorum,
Benim doktorum sabah da kullandırdı, transfer öğle saatlerindeydi.Merhaba hanımlar benimde donmuş embriyo transferim pazartesi günü olacak çok şükür baya ilaç oldu şimdi kullanmam gereken merak ettiğim jeli transfer günü kullanacakmıyız
Ben kan değerinde gördüğüm halde dün test yaptım 2.cizgi yoktu canım 12 gün diye boşuna demiyolar doktorlarTransferden tam 7 gün geçti. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama zaten büyük bir beklenti ile yapmadım. Daha erken diye düşünüyorum. Göğüs hassasiyetim, kaşık ağrım devam bel ağrım da var ama artık adet ağrısı gibi ağrılarım olmaya başladı. Gaz sancısı gibi. Kabız değilim. Kabız olmamak için sabahları aç karnına 3 kuru kayısı yiyip yarım litre su içtim. Benim gibi negatif olup kanda çıkan var mı?
İnşallah darısı başımızaBen kan değerinde gördüğüm halde dün test yaptım 2.cizgi yoktu canım 12 gün diye boşuna demiyolar doktorlarbugün değer artışı gördüm ywrin sabah tekrar yapicam test o ciift çizgi gorulcek testte
Tebrik ederim öncelikle.Ben kan değerinde gördüğüm halde dün test yaptım 2.cizgi yoktu canım 12 gün diye boşuna demiyolar doktorlarbugün değer artışı gördüm ywrin sabah tekrar yapicam test o ciift çizgi gorulcek testte
Bir kaç gün içinde döllenme olabiliyor diye biliyorumSelam kızlar, dün toplanan yumurtalarımın dölleme işlemi yapılmıştı ama, az önce arayıp 1 tanesinin henüz döllenmediğini söylediler. Takibe devam ediyorlarmış ama sonradan döllenen yumurtalara sahip olan var mı aranızda?
Teşekkürler canım pazartesi 145 di bugün 345 olmuşTebrik ederim öncelikle.
Değer artışın nasıldı peki
Üzgünğm sanırım kimyasal oldu
Aklıma almıyor, kaliteli sperm ile kaliteli yumurta döllenmesi yapılıp , en uygun yere konulmuyor mu.Üzgünğm sanırım kimyasal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?