Onlar tutunur inş, yaşınız mi büyük, fsh değeri mi sıkıntılı sizin?Evet toplandı bitti, 3 adet yumurta alabilmiş doktorum. 4, 5 bekliyorduk, tüh neyse ama buna da şükür
Olabılıyor çünkü rabbim ol derse oluyor en mukemmelı bıle bazen olmuyor sabredıp olana kadar denemekten başkada çare yok malesefAklıma almıyor, kaliteli sperm ile kaliteli yumurta döllenmesi yapılıp , en uygun yere konulmuyor mu.
Nasıl oluyor da kimyasal veya dış gebelik olma durumu olabiliyor
MaşallahTeşekkürler canım pazartesi 145 di bugün 345 olmuş
Cuma canım doktor kalp atışını da duyarız yüksek ihtimal dedi bekliyorum artık aaklımdsınuz gideyim haber vereceğim inşallah tam cuma 6+1 oluyor bana zor gibi geliyor kalp atışını duymak ama bakalımFatmanur Sare kontrole gittinmii aklım sende
Bide ben 2 hafta önce gitmiştim devlet hastanesine ordada kaydımı açtırayım diye çünkü özelle devleti aynı anda götürmek istiyorum doktor diş gebelik yada kimyasal degil dedi kese yoktu 4. haftada goremedi bende kendi doktoruma söylediğimde normal 6.haftada rahat görürüz dediFatmanur Sare kontrole gittinmii aklım sende
Senin görülmediyse benimde görülmez belki benim çok daha yeni beta 345 çıktı bugün salı kese ye bakalım dedi doktorumBide ben 2 hafta önce gitmiştim devlet hastanesine ordada kaydımı açtırayım diye çünkü özelle devleti aynı anda götürmek istiyorum doktor diş gebelik yada kimyasal degil dedi kese yoktu 4. haftada goremedi bende kendi doktoruma söylediğimde normal 6.haftada rahat görürüz dedi
Canım benim en son 666 gibi bi değer çıkmıştı onda goremedi belli olmaz ama inşallah erkenden görürsün❤Senin görülmediyse benimde görülmez belki benim çok daha yeni beta 345 çıktı bugün salı kese ye bakalım dedi doktorum
Cok erken degılmı 7+6 da cagırdı benım doktor kalp içinCuma canım doktor kalp atışını da duyarız yüksek ihtimal dedi bekliyorum artık aaklımdsınuz gideyim haber vereceğim inşallah tam cuma 6+1 oluyor bana zor gibi geliyor kalp atışını duymak ama bakalım
Sen transfer sonrasınımı sayıyorsun ?? Hafta içinCok erken degılmı 7+6 da cagırdı benım doktor kalp için
Duyamazsa zaten haftaya tekrar çağırır doktor gel dediği için bişi diyemiyorumCok erken degılmı 7+6 da cagırdı benım doktor kalp için
Ben adet tarihimi baz alıyorumSen transfer sonrasınımı sayıyorsun ?? Hafta için
Saliya kadar 1000 leri görür değer ümidiyle belkide ozaman atmis olabilir benim doktor inşallah iple çekiyorum salı yiCanım benim en son 666 gibi bi değer çıkmıştı onda goremedi belli olmaz ama inşallah erkenden görürsün❤
Olsun canım bu haftalarda normal böyle olması 8. Haftaya kadar bekliyorlar çoğu kişi üzülme o seninle inşallahBen bugün gittim kızlar kontrole 6+1deyşz bugün keseyi gördü ama içini ve kalp atışını göremedi geriden geliyo dedi10gün sonra tekrar çağırdı
İnşallah canım ya görelim şu pıtırcıkların tıp tıp seslerini artıkSaliya kadar 1000 leri görür değer ümidiyle belkide ozaman atmis olabilir benim doktor inşallah iple çekiyorum salı yiinşallah sende bu gittiğinde görürsün miniği
İnşallah canım senin güzel haberlerini bekliyorum banada umut olsunOlsun canım bu haftalarda normal böyle olması 8. Haftaya kadar bekliyorlar çoğu kişi üzülme o seninle inşallah
Bugün doktorum söyledi bana canım son adet tarihini baz alıyolar hesaplarkenAdet zamanıni baz alırsam takvimim 4 hafta gösteriyo ama transfer sonrasıni satınca daha 2 haftalık oluyo doktora da sormadım sevinçten unutup
Evet bende öyle biliyorum biz şuan 5+6 olduk gittiğimde 6+1 olacak duyamazsa bile ne yapalım artık haftaya bidahaBugün doktorum söyledi bana canım son adet tarihini baz alıyolar hesaplarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?