Kendini üzme bekle 9.gün 8 çıkıp 11 Gün 69 cıkmıstı benımSelam arkadaşlar, gelinimiz adına yazıyorum:)
14 ocak da dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi.
8.gün beta hcg 30 çıkmıştı.
bugün 11.gün 52,5 çıktı.
Doktor gebelik tamam dedi, tabi sonraki aşamaları bekliyor olacağız. 2 gün sonra tekrar beta bakacak.
Hem mutluyum hem stresli hem de değişik...
2 günde 2 kat artması bekleniyor diye biraz tuhafım. Artış olmayacak mı olmuyor mu acaba diye...
Tabi Doktor 8. Gün tahlil yaptırdığımı bilmediği için ona da soramadım.
Böyle olup sağlıklı gelişme devamlılığı olacak mı acaba?
Veya olan var mı?
Evet evet takip ediyorum senin durumunuKendini üzme bekle 9.gün 8 çıkıp 11 Gün 69 cıkmıstı benım
Benim kide negatifSonucunu aldın mı ınsallah guzel haberler alırsın benımkı negatıf
Aynı merkezde mi yaptırdı? Tam iki kat olmamış ama %60 artış için normal diyorlar. Birde aynı saatlerde mi yaptı oda önemli başlarda.Selam arkadaşlar, gelinimiz adına yazıyorum:)
14 ocak da dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi.
8.gün beta hcg 30 çıkmıştı.
bugün 11.gün 52,5 çıktı.
Doktor gebelik tamam dedi, tabi sonraki aşamaları bekliyor olacağız. 2 gün sonra tekrar beta bakacak.
Hem mutluyum hem stresli hem de değişik...
2 günde 2 kat artması bekleniyor diye biraz tuhafım. Artış olmayacak mı olmuyor mu acaba diye...
Tabi Doktor 8. Gün tahlil yaptırdığımı bilmediği için ona da soramadım.
Böyle olup sağlıklı gelişme devamlılığı olacak mı acaba?
Veya olan var mı?
Üzüldüm canım.Benim kide negatif
Aaa sendemii öznur hanımdasınEvet evet takip ediyorum senin durumunu
Öznur hanıma gidiyorsun dimi? Benim de doktorum o.
Ne güzel haberler almışsın. Kalp atışlarını da duymak nasip olsun
Gayet iyii kalitedeler canımKızlar tecrübeli olanlar yazabilir mi? 5ab ,4ab embriyoların kalitesi nasıl sizce?
Sağolasın canım. Senin son durumun ne oldu, inşallah güzel ilerliyordur her şeyGayet iyii kalitedeler canım
Güzel şuann keseyi gorduk 6 şubatta kalp atısı için gidicemm inşallahSağolasın canım. Senin son durumun ne oldu, inşallah güzel ilerliyordur her şey
Senin adına çok sevindim. Embriyolarını teste gönderebilirsin. Aklında bulunsun. Yeni işinde başarılar diliyorum,Arkadaşlar ben giremedim bir türlü siteye bugün sayfalarca soluksuz okudum. Kiminize çok sevindim kiminize dua ettim. Benim durumum hala gizemini koruyor. Çok iyi kalite emrbriyo olsa da sağlıklı olmayabilir ve düşükle sonuçlanabilirmiş. Tutunma rahim iyi, bir sonrakinde embriyo sağlıklı olursa inşallah bu deneme başarısız olsa da oldu bu iş Allah’ın izniyleBu arada bu haberi aldığım gün göz yaşlarımı sildim 1 saat sonra online iş görüşmesine girdim yöneticilik teklifi aldım ve işe başladım. Hayat çok enteresan Allah çok büyük. Bir yerden üzüldüm bir yerden başka bir kapı açıldı. Ben çok eminim ki hepimizin bebekleri olacak. Ben evlenmeden önce çocuk istemeyen ve yapsam da sevebilir miyim acaba diyen biriydim şuan yanıp tutuşur hale geldim Allah beni çok güzel imtihan ediyor şükürler olsun olduğunda o kokusunu mis gibi içime çekeceğim diyen biri haline geldim çok uzun yazdım of of
hadi gözünaydın canımKeseyı gorduk çok şükür yolk keseside oluşmuşş biadım kaldı haftaya kalpatısı
yeni işin hayırlı olsun canımArkadaşlar ben giremedim bir türlü siteye bugün sayfalarca soluksuz okudum. Kiminize çok sevindim kiminize dua ettim. Benim durumum hala gizemini koruyor. Çok iyi kalite emrbriyo olsa da sağlıklı olmayabilir ve düşükle sonuçlanabilirmiş. Tutunma rahim iyi, bir sonrakinde embriyo sağlıklı olursa inşallah bu deneme başarısız olsa da oldu bu iş Allah’ın izniyleBu arada bu haberi aldığım gün göz yaşlarımı sildim 1 saat sonra online iş görüşmesine girdim yöneticilik teklifi aldım ve işe başladım. Hayat çok enteresan Allah çok büyük. Bir yerden üzüldüm bir yerden başka bir kapı açıldı. Ben çok eminim ki hepimizin bebekleri olacak. Ben evlenmeden önce çocuk istemeyen ve yapsam da sevebilir miyim acaba diyen biriydim şuan yanıp tutuşur hale geldim Allah beni çok güzel imtihan ediyor şükürler olsun olduğunda o kokusunu mis gibi içime çekeceğim diyen biri haline geldim çok uzun yazdım of of
Allah sabırlar versin inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün sendeBenim kide negatif
Maşallah gözün aydın cnm. Sağlıcakla kucağını al inşhGünaydın güzel anne adayları. Benim perşembe günü 5.gün embriyo transferim olmştu. Tranafer gününü saymazsak bugün 5.gün dayanamayıp test yaptım resimde gözükenden biraz daha pembe sizce hamilemiyim ?
Amiin inşAllah canım test yanıltmaz inşAllah brbeğim benimledirMaşallah gözün aydın cnm. Sağlıcakla kucağını al inşh
Aynı merkez değil ve tabi saat farkı da vardı.Aynı merkezde mi yaptırdı? Tam iki kat olmamış ama %60 artış için normal diyorlar. Birde aynı saatlerde mi yaptı oda önemli başlarda.
Evet evet bizim gelin de öznur hanımda devam ediyor :)Aaa sendemii öznur hanımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?