2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Siz sonucu aldınız mı?
Kizlarrr pazartesi kan vermistim 207.44 çıkmıştı bugünde verdim tekrar 596.80 cikti.insaallah saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olur isteyen herkezede rabbim nasip etsin.artik sira geldi kalp atisina 9 ay ne kadar uzun bir sure geldi bianda.

İnşallah canım ya görelim şu pıtırcıkların tıp tıp seslerini artık kkaçhaftalıksın şuan cnm
İnşallah canimm bende çok merak ediyorum Bilmiyorum ki betada 25 Ocak da öğrendim adet takvimime göre 4 haftalık gösteriyo ama transfer sayarsak 2 oluyo doktora sorup aydinlancam salı günü

Arkadaşlar bugün bende taze Emriyo transferi oldum. Herşeyin hayırlısı. Bu 12 günde neler yaptınız ne yediniz için paylaşırmışısınız lütfen
Hayırlı olsun canım inşallah tutar bol salata sebze mevsime gore olan meyve ler bol bol su 2 3 lt kabak çekirdeği badem ceviz kabız olmamaya çalış ekmeği kes küçük balik et tavuk haşlama vs falan yedim ben ve 12 gün anacigimin evinde kraliçe gibi de yattım

İlk 2 gün yat sonra yavaş yavaş evde hareket edersin dediler. Proteinli beslen dediler.
Ben et dışında herseyı yedıgım ıcın öyle özel bi liste yapmadım yanı genel olarak sebzeden beslendım iş yapmıyorum eşime kalsa ayaga bıle kalmamı istemiyor sigarayla savaşıyorum bukadar

Bizim kimsenin haberi yok. Kocam bey ekmek arası yapıp duruyor mutfağıma sokmadı tezgahın üstü almış başını gidiyor. 12 gün de birbirimizi yemezsek iyi

Bende kese ve yolk kesesini gordum bebek için erken 6 şubatta gıdıcem inşallah gorunur
Yolk kesesi ne oluyo onu bilmiyorum sadece kese var kimyasal yada dış gebelik değil ama haftasına göre geriden geliyo dedi 1cm kese şuan.inşallah görürsün bizimle kalır bebişler.bende 8şubatta gidicem

Ben et dışında herseyı yedıgım ıcın öyle özel bi liste yapmadım yanı genel olarak sebzeden beslendım iş yapmıyorum eşime kalsa ayaga bıle kalmamı istemiyor sigarayla savaşıyorum bukadar
Valla bende sırt üstü yatıyorum. Ayağıma bir sürü yastık koydu eşim sadece wc ye kalkıyorum. Saat başı ananas fındık fıstık getiriyor.

Bizim kimsenin haberi yok. Kocam bey ekmek arası yapıp duruyor mutfağıma sokmadı tezgahın üstü almış başını gidiyor. 12 gün de birbirimizi yemezsek iyi
Olsun baksın alışsın yarın birgün doğumu falan var bunun yanı toplar bı sefer bardaklar makina da ters olcagna düz olur içi su dolar yıkayınca mantıgini alır doldurur güzelce ben annem çok ısrar etti aklı kalmasın diye gittim şimdi gene cagiriyo keseyi gör gel zaten kardeş oldunuz artık bundan sonra diye yok artık evimde kalayım biraz ya diyorum didisip duruyoruz inşallah tutunur canım

Sen seslenme ama giden ortalık olsun hiç bişey deme dersen ters teper bı kere dilimi tutamadım dedim epey bı yapmadı pis kocam , artık yapiyo benim duzenime göre sağolsun

Valla 9 ay da evi ne hale sokar bilmem
İnşh cnm Allahı izniyle hemiz bebişlerimizi kucağımıza alalım sağlıkla sıhatle

Valla 9 ay da evi ne hale sokar bilmem
İnşh cnm Allahı izniyle hemiz bebişlerimizi kucağımıza alalım sağlıkla sıhatle
Bişeycik olmaz gorumcemin bı kocası var senden benden hanımdır kız çocuklara karşı eve karşı hamilelik bı başladı enişte değişti yemekler temizlikler darısı bizimkilerin başına tabi bide o laflar var hiç duyma tabi yapicaksin çok güzel oldu kocacım de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…