Kizlarrr pazartesi kan vermistim 207.44 çıkmıştı bugünde verdim tekrar 596.80 cikti.insaallah saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olur isteyen herkezede rabbim nasip etsin.artik sira geldi kalp atisina 9 ay ne kadar uzun bir sure geldi bianda.Siz sonucu aldınız mı?
Ben adet tarihimi baz
Bende öyle 13 aralıkdı son tarıh 2 ocak transfer ama suan uygulamaya gore 6+3 görünüyorBen adet tarihimi baz alıyorum
İnşallah canimm bende çok merak ediyorumİnşallah canım ya görelim şu pıtırcıkların tıp tıp seslerini artıkkkaçhaftalıksın şuan cnm
Ben cokta dıkkat etmedım şahsen hergun nasılsa bu şekilde yedım içtimArkadaşlar bugün bende taze Emriyo transferi oldum. Herşeyin hayırlısı. Bu 12 günde neler yaptınız ne yediniz için paylaşırmışısınız lütfen
Hayırlı olsun canım inşallah tutar bol salata sebze mevsime gore olan meyve ler bol bol su 2 3 lt kabak çekirdeği badem ceviz kabız olmamaya çalış ekmeği kes küçük balik et tavuk haşlama vs falan yedim ben ve 12 gün anacigimin evinde kraliçe gibi de yattımArkadaşlar bugün bende taze Emriyo transferi oldum. Herşeyin hayırlısı. Bu 12 günde neler yaptınız ne yediniz için paylaşırmışısınız lütfen
Benimde aynı adet 15aralık 2ocak transfer 6+1 2gün gerideyiz senden kese göründü ama içini göremedi henüzBende öyle 13 aralıkdı son tarıh 2 ocak transfer ama suan uygulamaya gore 6+3 görünüyor
Bende kese ve yolk kesesini gordum bebek için erken 6 şubatta gıdıcem inşallah gorunurBenimde aynı adet 15aralık 2ocak transfer 6+1 2gün gerideyiz senden kese göründü ama içini göremedi henüz
İlk 2 gün yat sonra yavaş yavaş evde hareket edersin dediler. Proteinli beslen dediler.Ben cokta dıkkat etmedım şahsen hergun nasılsa bu şekilde yedım içtim
Ben et dışında herseyı yedıgım ıcın öyle özel bi liste yapmadım yanı genel olarak sebzeden beslendım iş yapmıyorum eşime kalsa ayaga bıle kalmamı istemiyor sigarayla savaşıyorum bukadarİlk 2 gün yat sonra yavaş yavaş evde hareket edersin dediler. Proteinli beslen dediler.
Bizim kimsenin haberi yok. Kocam bey ekmek arası yapıp duruyorHayırlı olsun canım inşallah tutar bol salata sebze mevsime gore olan meyve ler bol bol su 2 3 lt kabak çekirdeği badem ceviz kabız olmamaya çalış ekmeği kes küçük balik et tavuk haşlama vs falan yedim ben ve 12 gün anacigimin evinde kraliçe gibi de yattım
Yolk kesesi ne oluyo onu bilmiyorum sadece kese var kimyasal yada dış gebelik değil ama haftasına göre geriden geliyo dedi 1cm kese şuan.inşallah görürsün bizimle kalır bebişler.bende 8şubatta gidicemBende kese ve yolk kesesini gordum bebek için erken 6 şubatta gıdıcem inşallah gorunur
Valla bende sırt üstü yatıyorum. Ayağıma bir sürü yastık koydu eşim sadece wc ye kalkıyorum. Saat başı ananas fındık fıstık getiriyor.Ben et dışında herseyı yedıgım ıcın öyle özel bi liste yapmadım yanı genel olarak sebzeden beslendım iş yapmıyorum eşime kalsa ayaga bıle kalmamı istemiyor sigarayla savaşıyorum bukadar
Olsun baksın alışsın yarın birgün doğumu falan var bunun yanıBizim kimsenin haberi yok. Kocam bey ekmek arası yapıp duruyormutfağıma sokmadı tezgahın üstü almış başını gidiyor. 12 gün de birbirimizi yemezsek iyi
Sen seslenme ama giden ortalık olsun hiç bişey deme dersen ters teper bı kere dilimi tutamadım dedim epey bı yapmadı pis kocam ,Bizim kimsenin haberi yok. Kocam bey ekmek arası yapıp duruyormutfağıma sokmadı tezgahın üstü almış başını gidiyor. 12 gün de birbirimizi yemezsek iyi
Valla 9 ay da evi ne hale sokar bilmemOlsun baksın alışsın yarın birgün doğumu falan var bunun yanıtoplar bı sefer bardaklar makina da ters olcagna düz olur içi su dolar yıkayınca mantıgini alır doldurur güzelce ben annem çok ısrar etti aklı kalmasın diye gittim şimdi gene cagiriyo keseyi gör gel zaten kardeş oldunuz artık bundan sonra diye yok artık evimde kalayım biraz ya diyorum didisip duruyoruz inşallah tutunur canım
Aynı versiyondan bende de var yapıyormuş ama yaranamıyorumuşSen seslenme ama giden ortalık olsun hiç bişey deme dersen ters teper bı kere dilimi tutamadım dedim epey bı yapmadı pis kocam ,artık yapiyo benim duzenime göre sağolsun
Bişeycik olmaz gorumcemin bı kocası var senden benden hanımdır kızValla 9 ay da evi ne hale sokar bilmem
İnşh cnm Allahı izniyle hemiz bebişlerimizi kucağımıza alalım sağlıkla sıhatle
AmiiiiiinBişeycik olmaz gorumcemin bı kocası var senden benden hanımdır kızçocuklara karşı eve karşı hamilelik bı başladı enişte değişti yemekler temizlikler darısı bizimkilerin başına
O dumanla bende savaşıyorumBen et dışında herseyı yedıgım ıcın öyle özel bi liste yapmadım yanı genel olarak sebzeden beslendım iş yapmıyorum eşime kalsa ayaga bıle kalmamı istemiyor sigarayla savaşıyorum bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?