2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar bugün bende taze Emriyo transferi oldum. Herşeyin hayırlısı. Bu 12 günde neler yaptınız ne yediniz için paylaşırmışısınız lütfen
Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişin Kabak çekirdeği çok ye ben öyle yapmıştım tutunmaya da zaten faydası var kabızlıgıda oyle

Arkadaşlar bugün bende taze Emriyo transferi oldum. Herşeyin hayırlısı. Bu 12 günde neler yaptınız ne yediniz için paylaşırmışısınız lütfen
Ben sabahları 2 haşlanmış yumurta yanına salatalık peynir yiyorum çay ve kahveyi kestim. Sabahları taze sıkılmış portakal suyu içiyorum. Öğlen acikirsam bir şeyler atistiriyorum bu dönemde çikolata, paketli ürünler yemiyorum. Her gün bir kase taze kabak çekirdeği badem fındık yiyorum hepsi çiğ. Akşamları protein ve mevsim sebzeleri, bakliyat yiyorum. Pirinç yemiyorum onun yerine bulgur yiyorum. Gün içerisinde bol bol su içiyorum. Mandalina ve kivi yiyorum. Onun haricinde d vitamini c vitamini OMEGA 3 alıyorum. Transferinin 3. Gününden itibaren her gün yaklaşık 20 dakika yürüyorum. Birde sabahları aç karnına yarım litre su ve 3 tane kuru kayısı tüketiyorum. Birde bol bol çorba bu sayede kabız olmadım. Ben baya araştırdım. Doktoruma danistigimda benim bir şey söylememe gerek kalmamış dedi. Aaa unutmadan baharat, maydanoz falan da kullanmıyorum

Portakal asitli ya endokrin doktoru çok tüketme demişti bana. Gerçi bende troit var. Sabahları yumurta çok pis kokuyor ya öğlenleri yiğim bari bende.
Çok sağol cnm tşk ederim.

Canim benim yumurta toplamadan 1 gun sonra 4 tanesi dollenmisti. Ertesi gün 8 oldu sayi. Cogalabilir dert etme

Olabılıyor çünkü rabbim ol derse oluyor en mukemmelı bıle bazen olmuyor sabredıp olana kadar denemekten başkada çare yok malesef
Tabi canım orası öyle herşey onun istemesiyle.
ben yakın zamanda boş gebelikten kürtaj oldum, arkadaşı da kimyasal gebelik yaşamıştı.

Hep “ için rahat olsun kimyasal boş gebelik gibi sıkıntı olmaz sizde kalitelileri ile döllenme oluyor” falan diye içini rahatlatıyordum
Ondan şaşırdım.

internette araştırma yaparken de bol gebelik bile olduğunu görünce şaşırdım
Tabi hepsinin bir açıklaması var, ama biliyoruz ki ol demedikçe olmuyor

Yolk kesesi ne oluyo onu bilmiyorum sadece kese var kimyasal yada dış gebelik değil ama haftasına göre geriden geliyo dedi 1cm kese şuan.inşallah görürsün bizimle kalır bebişler.bende 8şubatta gidicem
İnşallah bilmiyorumki bendee

Kızlar özellikle maydanoz ve tarçından uzak durun, bitki çaylarından da. Söktürücü ve ödem attırıcı biliyorsunuz.

Kızlar, hani şu kıyma ve maydanozla yapılan bir ekmek türü diyeyim? var ya ondan yemek zararlı mıdır? Adını gam söyleyemiyorum da okuyanın canı çekmez inşAllah! Günlerdir canım istiyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum

Ben ilk transferde çok yattım zaten tatildeydim, ikincide çalışıyordum ama çok dikkatliydim. Araba bile kullanmadım strese girmemek için , eşim bıraktı her gün işe. Bu sefer yani üçüncü farklı doktora gidiyorum ve tam tersi hareket öneriyor. Rahim için dolaşım çok önemli, diyor. Sadece yükseğe uzanmamaya, ağır kaldırmamaya ve ağır iş yapmamaya dikkat etmemi istedi. Her gün yürüyüş öneriyor ve transferden yarım saat sonra beni eve gönderdi. Ben yine özenliyim ama daha hareketliyim. Her gün nar, iki yumurta, çiğ kuruyemiş, avokado yiyorum. Ve kendi yaptığım kefirden içiyorum.

Geçen gün ona benzer bir şey yaptım baharat ve maydanoz koymadan

Kızlar merhaba ben 3. Tüp bebeğimi yaptırdım 2. Yaptırdığım da tutmuştu ama 8 haftalık düşük olmuştu ona kasıklarım belim çok ağrıyordu ve başım hiç ağrımamıştı. 3. Tüp bebeği 23 ocakta yaptık ama ama hiç kasık ağrım, kanamam olmadı aksine baş ağrım oluyor çok korkuyorum

Ben de aynı şeyi yaşıyorum ve benim de kafam karışmaya başladı. İkinci transferim pozitifti ama kimyasal oldu maalesef. O zaman uyku, kasık ağrısı, baş dönmesi gibi şeyler oluyordu. Bu sefer hiçbir şey yok Test günüm pazartesi korkmaya başladım.

Aklıma almıyor, kaliteli sperm ile kaliteli yumurta döllenmesi yapılıp , en uygun yere konulmuyor mu.
Nasıl oluyor da kimyasal veya dış gebelik olma durumu olabiliyor
Boş gebelik te olabilir. Ben yaşadım. Üstelik boş gebelikte değer artışı falan hep iki katı gitmişti kese zamanında oluştu vs. Üstelik embriyom çok kaliteliydi. Allah’ın işi ne denebilir. Zamanı değilmiş deyip teselli ediyoruz. Üstelik birde kürtaj olmak zorunda kaldım. Beterin beteri var. Maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…