2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Ya Allah korusun her zaman Allahtan umut kesilmez

Aklıma almıyor, kaliteli sperm ile kaliteli yumurta döllenmesi yapılıp , en uygun yere konulmuyor mu.
Nasıl oluyor da kimyasal veya dış gebelik olma durumu olabiliyor
Öncelikle geçmiş olsun bu yıl içinde bende bir kimyasal genelik yaşadım. Başta pozitifi görüp sonra kimyasal olduğunu öğrenmek çok üzücü oluyor ama aynı zamanda ilerleyen haftalarda düşük yapan biri olarak size şunu söyleyebilirimki inanın kimyasal gebelik olarak sona ermesi hem beden hem ruh sağlığınız için daha iyi. Aksi takdirde keseyi görüp kalp atışı almak için gittiğinde olumsuz bir haber almak inanılmaz bir yıkım oluyor bir de üzerine kürtaja girmek çok zor Kimyasal gebeliğin sebebi olarak embriyonun kalitesiz olmasını gösteriyorlar belki geride kalan embriyolarınız için genetik test yaptırabilirsiniz, Allah gönlünüze göre versin

Ya Allah korusun her zaman Allahtan umut kesilmez
Amin her sefer farklı olabilir tabii. Biz sizinle bundan önceki transferimizde de farklı bir başlıkta konuştuk sanırım. Sonuçlarımız da hayırlısıyla pozitif olur

Ya ondan nolcak. Ye bişey olmaz. İçini sen yap pişirt istersen yada güvendiğin bi yerden al ye. Afiyet olsun

İçiyorum malesef az falan ama içiyorum
Hayır hayır sakın içme. Sigara dumanının olduğu yerde bile durma. Bende kullanıyordum bazen sıkılıyorum istiyorum içmeyi ama sonra kendime geliyorum. Doktor anlatmıştı tutunmada sıkıntı yaratır dedi korkuttu. Sen de içme zor ama ne yapalım mecbur

her gebelik farklı oluyor. Şuan arkadaşım ikinci gebeliğinde ve hiçbir belirti yaşamadı, sadece baş ağrısı ve başlarda hafif bulantısı vardı. Hatta yüksek tansiyondan korktu ama herşey normal ilerledi. Evham yapıp üzmeyin kendinizi

Kesinlikle haklısın. Kese vs görüp sonrasında düşük olması daha üzücü.
kürtaj olma durumu da sıkıntılı hem süreç uzamış olacak.

aslında kaliteli embiryo demişler, a’sı b’si gibi kalite numarasını bilmiyorum.
geri de 5tane embriyosu vardı
genetiğe gönderilebilir Sıkıntı olacağını işlem olmadan öğrenmek daha mantıklı tabi...

rabbim hepinize sağlıklı gebelikler yaşatsın

Yani çok zorluyorum kendımı ıkı üc duman alıp atıyorum boyle boyle bırakıcam inşallah

Aa adetin 2.günü başlanan iğneler yumurtası çok olana mı yapılıyomuş canım

Hayır yumurtası çok olana değil, olan yumurtaların gelişsin diye yapılıyor. Ama yumurta sayısını çoğaltmıyor maalesef

Kızlar Allah herkese en güzelini nasip eder İnşallah. Ben son adet tarihine göre hesapladığımda doktorum yanlış yapıorsun demişti, transfer tarihine göre hesaplamıştı. ben geçen hafta salı gittiğimde sadece kese vardı, sonra cmts gittiğimde yolk kesesi + embriyolar vardı (5+2 ydi ozaman) . Şimdi yarın 6+2 de doktor çağırdı kalp atışları için. Dualarınız benimle olsun. Rabbim ikizlerin kalplerini bana duymayı nasip etsin heyecanlıyım hatta hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım. Çünkü önümde artık iki yol var. Ya ikizlerim doğacak, ya da diğerini düşünmek istemiyorum..

hayırlı olsun canım senin transferin ne zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…