İnşallahBende de aynı durum var inşallah bi an önce tiksiniriz
Ya Allah korusun her zaman Allahtan umut kesilmezBen de aynı şeyi yaşıyorum ve benim de kafam karışmaya başladı. İkinci transferim pozitifti ama kimyasal oldu maalesef. O zaman uyku, kasık ağrısı, baş dönmesi gibi şeyler oluyordu. Bu sefer hiçbir şey yokTest günüm pazartesi korkmaya başladım.
Öncelikle geçmiş olsun bu yıl içinde bende bir kimyasal genelik yaşadım. Başta pozitifi görüp sonra kimyasal olduğunu öğrenmek çok üzücü oluyor ama aynı zamanda ilerleyen haftalarda düşük yapan biri olarak size şunu söyleyebilirimki inanın kimyasal gebelik olarak sona ermesi hem beden hem ruh sağlığınız için daha iyi. Aksi takdirde keseyi görüp kalp atışı almak için gittiğinde olumsuz bir haber almak inanılmaz bir yıkım oluyor bir de üzerine kürtaja girmek çok zorAklıma almıyor, kaliteli sperm ile kaliteli yumurta döllenmesi yapılıp , en uygun yere konulmuyor mu.
Nasıl oluyor da kimyasal veya dış gebelik olma durumu olabiliyor
AminYa Allah korusun her zaman Allahtan umut kesilmez
Amin inşallahAminher sefer farklı olabilir tabii. Biz sizinle bundan önceki transferimizde de farklı bir başlıkta konuştuk sanırım. Sonuçlarımız da hayırlısıyla pozitif olur
Ya ondan nolcak. Ye bişey olmaz. İçini sen yap pişirt istersen yada güvendiğin bi yerden al ye. Afiyet olsunKızlar, hani şu kıyma ve maydanozla yapılan bir ekmek türü diyeyim? var ya ondan yemek zararlı mıdır? Adını gam söyleyemiyorum da okuyanın canı çekmez inşAllah! Günlerdir canım istiyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum
Hayır hayır sakın içme. Sigara dumanının olduğu yerde bile durma. Bende kullanıyordum bazen sıkılıyorum istiyorum içmeyi ama sonra kendime geliyorum. Doktor anlatmıştı tutunmada sıkıntı yaratır dedi korkuttu. Sen de içme zor ama ne yapalım mecburİçiyorum malesef az falan ama içiyorum
Kızlar merhaba ben 3. Tüp bebeğimi yaptırdım 2. Yaptırdığım da tutmuştu ama 8 haftalık düşük olmuştu ona kasıklarım belim çok ağrıyordu ve başım hiç ağrımamıştı. 3. Tüp bebeği 23 ocakta yaptık ama ama hiç kasık ağrım, kanamam olmadı aksine baş ağrım oluyor çok korkuyorum
Ben de aynı şeyi yaşıyorum ve benim de kafam karışmaya başladı. İkinci transferim pozitifti ama kimyasal oldu maalesef. O zaman uyku, kasık ağrısı, baş dönmesi gibi şeyler oluyordu. Bu sefer hiçbir şey yokTest günüm pazartesi korkmaya başladım.
Öncelikle geçmiş olsun bu yıl içinde bende bir kimyasal genelik yaşadım. Başta pozitifi görüp sonra kimyasal olduğunu öğrenmek çok üzücü oluyor ama aynı zamanda ilerleyen haftalarda düşük yapan biri olarak size şunu söyleyebilirimki inanın kimyasal gebelik olarak sona ermesi hem beden hem ruh sağlığınız için daha iyi. Aksi takdirde keseyi görüp kalp atışı almak için gittiğinde olumsuz bir haber almak inanılmaz bir yıkım oluyor bir de üzerine kürtaja girmek çok zorKimyasal gebeliğin sebebi olarak embriyonun kalitesiz olmasını gösteriyorlar belki geride kalan embriyolarınız için genetik test yaptırabilirsiniz, Allah gönlünüze göre versin
Yani çok zorluyorum kendımı ıkı üc duman alıp atıyorum boyle boyle bırakıcam inşallahHayır hayır sakın içme. Sigara dumanının olduğu yerde bile durma. Bende kullanıyordum bazen sıkılıyorum istiyorum içmeyi ama sonra kendime geliyorum. Doktor anlatmıştı tutunmada sıkıntı yaratır dedi korkuttu. Sen de içme zor ama ne yapalım mecbur
Aa adetin 2.günü başlanan iğneler yumurtası çok olana mı yapılıyomuş canımArkadaşlar bir şey merak ediyorum, tüp bebekte hani adetin 2. Günü başlayan iğneler varya, onlar yumurtayı geliştiriyor peki çoğaltiyor mu ona kafam takıldı, çünkü benim fsh yüksek olduğu için 1-2 yumurta ancak görünecek , yani cogaltici etkisi var mı yoksa adetin 2. Günü kaç yumurta gorunduyse sayı o şekil de mi kalacak, cevap lütfen
Icmeyin sonra tutamazsa ve ya tutarda devam etmezse çok üzülürsünüzYani çok zorluyorum kendımı ıkı üc duman alıp atıyorum boyle boyle bırakıcam inşallah
hayırlı olsunArkadaşlar bugün bende taze Emriyo transferi oldum. Herşeyin hayırlısı. Bu 12 günde neler yaptınız ne yediniz için paylaşırmışısınız lütfen
hayırlı olsun canım senin transferin ne zaman olduBen ilk transferde çok yattım zaten tatildeydim, ikincide çalışıyordum ama çok dikkatliydim. Araba bile kullanmadım strese girmemek için , eşim bıraktı her gün işe. Bu sefer yani üçüncü farklı doktora gidiyorum ve tam tersi hareket öneriyor. Rahim için dolaşım çok önemli, diyor. Sadece yükseğe uzanmamaya, ağır kaldırmamaya ve ağır iş yapmamaya dikkat etmemi istedi. Her gün yürüyüş öneriyor ve transferden yarım saat sonra beni eve gönderdi. Ben yine özenliyim ama daha hareketliyim. Her gün nar, iki yumurta, çiğ kuruyemiş, avokado yiyorum. Ve kendi yaptığım kefirden içiyorum.
Geçen hafta cuma yapıldı transferim, bekliyorum şimdi test gününü. Allah hepimizin yardımcısı olsunhayırlı olsun canım senin transferin ne zaman oldu
7. Gün için çok iyi bence , hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar merhaba bugğn 7.günümdr betaya baktırdım 74.88 çıktı nasl sizceee ?
amin canım inşallah güzel sonuçlar alırsınGeçen hafta cuma yapıldı transferim, bekliyorum şimdi test gününü. Allah hepimizin yardımcısı olsun
maşallah gayet güzelKızlar merhaba bugğn 7.günümdr betaya baktırdım 74.88 çıktı nasl sizceee ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?