Teşekkürler canım inşAllahhmaşallah gayet güzel
Amiin inşAllaaah canımm7. Gün için çok iyi bence , hayırlı uğurlu olsun inşallah
Test yaptığınız gün yani doktorun size test yapın dediği gün zaten regl olmanız gereken tarih ve o gün 4 haftalık gebe oluyorsunzİnşallah canimm bende çok merak ediyorumBilmiyorum ki betada 25 Ocak da öğrendim adet takvimime göre 4 haftalık gösteriyo ama transfer sayarsak 2 oluyo doktora sorup aydinlancam salı günü
Canım seninde hayırlı olsun bende bahçeci mehmt hoca 7+3 olduk.eylül anneleri grubu var oraya katılsanaEvet bende öyle biliyorum biz şuan 5+6 olduk gittiğimde 6+1 olacak duyamazsa bile ne yapalım artık haftaya bidaha
Çok güzel canım. Hayırlısıyla al kucağına. 5. Gün embriyosu değil mi senin?Kızlar merhaba bugğn 7.günümdr betaya baktırdım 74.88 çıktı nasl sizceee ?
Mehmet hoca da kaçıncı haftada kalp atışını duydun canım ben ona gidemeyeceğim uzak olduğu içinCanım seninde hayırlı olsun bende bahçeci mehmt hoca 7+3 olduk.eylül anneleri grubu var oraya katılsana
İsteyen, emek veren herkese nasip olsunamin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Sağolasın cnmhayırlı olsun
Merhaba mehmet beyin muane ve tüp bebek fiyatları bedirBenim doktorum Mehmet reşit asoğlu hiç korkma ben hiç bi sorun yaşamadım çok rahatım şimdilik en azından.zaten bi 5 gün iğne kullandım uçları çok ince hiç acı hissetmedim şimdi 2 gündür diğerlerine ek bi iğne daha verdi onlar biraz çok az yakıyo ama geçiyo daha sonra
Kalp atısını duydunuzmu ?Canım seninde hayırlı olsun bende bahçeci mehmt hoca 7+3 olduk.eylül anneleri grubu var oraya katılsana
Merhaba mehmet beyin muane ve tüp bebek fiyatları Bedir
Merhaba 650 TL muayene ücreti bahçeci nin tüp bebek fiyatı ilaçlar hariç 12.000 TL şuandaMerhaba mehmet beyin muane ve tüp bebek fiyatları bedir
Nasıl artmış fiyatlar hemen yaMerhaba 650 TL muayene ücreti bahçeci nin tüp bebek fiyatı ilaçlar hariç 12.000 TL şuanda
Yok öyle değil, iğnelerin yumurta cogaltici mi yoksa geliştirici mi sadece diye soru sormuştum, siz farklı anlamissinizAa adetin 2.günü başlanan iğneler yumurtası çok olana mı yapılıyomuş canım
Günde 5 taneye kadar vücut tolere ediyor demişti bana doktor. Ama 3ü geçmeyin bencede.Doktor günde 3 ü geçme demiş arkadaşa tamamen bırakmak lazım tiksinmeyi nasip etsin allah
Amin inşallah bende 23 ocakta transfer oldum heyecanla sonucu bekliyoruzMerhaba arkadaşlar ben 2 aydır üye olmaya çalışıyorum sonda biraz önce olabildimbende 2 gün önce transfer oldum beklemedeyim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?