2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar regl sancısı gibi ağrısı olup pozitifi gören var mı?

İki tanecik yumurtam kalmıştı, ikiside embriyo olmuş ama biri biraz geriden geliyo dedi..ne demek geriden geliyo, zaten evlatlarımı oralarda bıraktım geldim kafasındayım mala bağladım iyice soramadım da o ne demek o da mı bırakacak beni diye biri zaten döllenememişti, biri geriden geliyo, direnin evlatlarım dedikçe gidiyorlar sanki

Ben de bir ara hastanenin önünden geçerken el salliyordum hahah eşim kendinde mısın diyince doğru ya dedim öyle düşünme elbet ait oldukları yere rahmine gelecekler. Ama stres yaparsan rahmin hazır olamayabilir. Eğer doktorunu arayabiliyorsan ara sor ne var yani. Eğer arayamıyorsan yaptırdığın yeri ara bu konuda bilgi al

Merhaba arkadaşlar ben 2 aydır üye olmaya çalışıyorum sonda biraz önce olabildim bende 2 gün önce transfer oldum beklemedeyim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
merhaba, hoşgeldin hayırlı olsun

hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

Ama vajinal muayenede dimi. 5+5 te erken dedi doktor ama ben hiç vajinal muayene etmedim.
Yok normal ultrasondu ama az duyduk bir hafta sonra tekrar gittğimde baya duyduk .canım 7.hafta 8.hafta ra duymak bile normal kafama takma

Amin inşallah bende 23 ocakta transfer oldum heyecanla sonucu bekliyoruz
Sizlere tavsiyem 12 gün boyunca test yapmayın üzmeyin strese sokmayın çünkü ben 12 gün test yapmadım betada 12.gun gördük çok şükür 13.gun idrar yaptım silikti 14.gun kan verdim tekrar yükseldi çok şükür birazdan yine idrar yapacağım o çift çizgiyi görebilmek için eğer önceden yapsaydım göremezdim sizlerde panik olmayın belirti aramayın ben bekirtisizdim umudumu kaybetmiştim ertafimdakilere olumsuz da düşünün deyip uzuyodum annemi eşimi falan ne leke ne bı belirti hiç bişey yoktu bende sadece 7 8.gunden sonra göğüs ağrısı başladı hala devam ediyo o vede 12.gun kan verdiğim gece kasık ağrısı oldu eyvah adet Olcam heralde dedim kan da değer görmeme rağmen geçti ama başka da hala bı belirti yok dinlenmeye devam ediyorum çok iş yapmıyorum 12 gün annemdeydim o baktı sağolsun eve geldim kandan sonra bı kap yemek yapıyorum eskisi gibi çok ayakta durmamaya yukarılara uzanmiyorum eğilip dogrulurken ani hareket yapmıyorum stres sinirden uzak sakin insansız bı hayat geçirmeye çalışıyorum ev işi sıfır sadece çamaşır bulaşık makinası calisiyo zorunlu olduğu için oda sebze meyve yiyin ekmek pilav makarna dan kaçın kabız olmayın olursanız duphalac için genelde sağlıklı beslenin ve 2 3 lt en az su içmeye özen gösterin heegun umarım bebisleriniz sizinledir yardımcı olabildiysem ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…