Hayırlı olsun canım hayırlısıyla güzel sonuçlarını bekliyoruzKızlar selam bugün transferim gerçekleşti çok şükür. Bekleme süreci başladı. Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almakta nasip olur inşallahtest sonucumu alınca yazarım.
Hayırlı haberlerını beklıyoruuzKızlar selam bugün transferim gerçekleşti çok şükür. Bekleme süreci başladı. Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almakta nasip olur inşallahtest sonucumu alınca yazarım.
BenKızlar regl sancısı gibi ağrısı olup pozitifi gören var mı?
Hayırlı olsun cnmKızlar selam bugün transferim gerçekleşti çok şükür. Bekleme süreci başladı. Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almakta nasip olur inşallahtest sonucumu alınca yazarım.
Teşekkür ederim rahatladım biraz.Benhalada arada oluyo
İnşallah hepimizTeşekkür ederim rahatladım biraz.inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız bebişinizi
Ben de bir ara hastanenin önünden geçerken el salliyordum hahah eşim kendinde mısın diyince doğru ya dedimİki tanecik yumurtam kalmıştı, ikiside embriyo olmuş ama biri biraz geriden geliyo dedi..ne demek geriden geliyo, zaten evlatlarımı oralarda bıraktım geldim kafasındayım mala bağladım iyicesoramadım da o ne demek o da mı bırakacak beni diye biri zaten döllenememişti, biri geriden geliyo, direnin evlatlarım dedikçe gidiyorlar sanki
5+4 de duymuştumMehmet hoca da kaçıncı haftada kalp atışını duydun canım ben ona gidemeyeceğim uzak olduğu için
Evet şükür erken duymuştumKalp atısını duydunuzmu ?
merhaba, hoşgeldin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar ben 2 aydır üye olmaya çalışıyorum sonda biraz önce olabildimbende 2 gün önce transfer oldum beklemedeyim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar selam bugün transferim gerçekleşti çok şükür. Bekleme süreci başladı. Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almakta nasip olur inşallahtest sonucumu alınca yazarım.
Benimde 9.gün 151 çıkmıştı yani aynı sayılır iki güne seninde katlayacakKızlar merhaba bugğn 7.günümdr betaya baktırdım 74.88 çıktı nasl sizceee ?
Ama vajinal muayenede dimi. 5+5 te erken dedi doktor ama ben hiç vajinal muayene etmedim.5+4 de duymuştum
Amiiin inşAllaaah canım Amiiin yarın kan vereceğim bakalım inşAllah sağlıklı katlanmş olur. 3 düşüğüm var korkuyorum ama hayırlısı herşeyinBenimde 9.gün 151 çıkmıştı yani aynı sayılır iki güne seninde katlayacak
Yok normal ultrasondu ama az duyduk bir hafta sonra tekrar gittğimde baya duyduk .canım 7.hafta 8.hafta ra duymak bile normal kafama takmaAma vajinal muayenede dimi. 5+5 te erken dedi doktor ama ben hiç vajinal muayene etmedim.
Aynı kaderimiz benim de üç düşüğüm var. Aşlah yaşatmasın bir dahaAmiiin inşAllaaah canım Amiiin yarın kan vereceğim bakalım inşAllah sağlıklı katlanmş olur. 3 düşüğüm var korkuyorum ama hayırlısı herşeyin
Kızlar selam bugün transferim gerçekleşti çok şükür. Bekleme süreci başladı. Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almakta nasip olur inşallahtest sonucumu alınca yazarım.
Sizlere tavsiyem 12 gün boyunca test yapmayın üzmeyin strese sokmayın çünkü ben 12 gün test yapmadım betada 12.gun gördük çok şükür 13.gun idrar yaptım silikti 14.gun kan verdim tekrar yükseldi çok şükür birazdan yine idrar yapacağım o çift çizgiyi görebilmek içinAmin inşallah bende 23 ocakta transfer oldum heyecanla sonucu bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?