2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Umudunu kaybetme lütfen önemli olan bı tane sağlıklı embriyo

Arkadaşlar ben negatif haberini aldım. Hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah sonucunu bekleyenler pozitif haberlerine kavuşurlar
Hakkınızda hayırlısı olsun, zamanını bekliyor demek ki. Olacak inşallah, Allah emeklerimizin karşılığını verecek inşallah

Ben transferden sonra ara ara o regl sancısını hep yaşadım 12. Gün 730 çıktı değerim. Sancıdan korkmayın. Kaçıncı günün
Çok teşekkür ederim, geçen hafta cuma günü oldu transferim 5. Gün embriyosu. Dün biraz tedirgin oldum , ara ara kısacık gelip gidiyor. Pazartesi test günüm. Evde erken tanı testi var ama yapmayacağım.

Çok teşekkür ederim, geçen hafta cuma günü oldu transferim 5. Gün embriyosu. Dün biraz tedirgin oldum , ara ara kısacık gelip gidiyor. Pazartesi test günüm. Evde erken tanı testi var ama yapmayacağım.
9. Günün sanırım. Yok endişe etme o çok normal ara ara kısacık sürüyor zaten sancı aynı regl sancısı. Ben de 9. Gün dayanamayıp erken gebelik testi ile görmüştüm ilk sabrını kutlarım

İnşallah benim transfer esnasında yani embriyo cozdurulurken embriyo kalitelerinin düştüğü söylendi. Hiç başınıza geldi mi acaba
Benim de diğer transferimde çözülme sonrası kalitesi düşen embriyom olmuştu. Bu transferimde de 5. Gün doldurulmuş embriyomun birinin çözülmeden sonra kalitesi düşmüş, transferden sonra akşamüstü arayıp haber verdiler, tekrar dondurmadılar.
inşallah bu emeklerin ve sabrın sonu pozitif sonuçlarla, kalp sesleriyle gelir

İnşAllah canım

Kahverengi akıntısı gelen oldu mu hiç doktoru aradım şimdi normal dedi ama bi sorayim size de dedm

Amiin canım. Kasık ağrılarım oluyor arada normal mii senin oluyor mu canım ?
Bence ağrıması çok normalhalada ağrır arada adet olcakmış gibi olurum ben ama dinlen yorma kendini. Ben çok dolandım hareket ettim düşük tehlikem var şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…