- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Umudunu kaybetme lütfenİki tanecik yumurtam kalmıştı, ikiside embriyo olmuş ama biri biraz geriden geliyo dedi..ne demek geriden geliyo, zaten evlatlarımı oralarda bıraktım geldim kafasındayım mala bağladım iyicesoramadım da o ne demek o da mı bırakacak beni diye biri zaten döllenememişti, biri geriden geliyo, direnin evlatlarım dedikçe gidiyorlar sanki
Hakkınızda hayırlısı olsun, zamanını bekliyor demek ki. Olacak inşallah, Allah emeklerimizin karşılığını verecek inşallahArkadaşlar ben negatif haberini aldım. Hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah sonucunu bekleyenler pozitif haberlerine kavuşurlar
Maşallah, gözünüz aydınKızlar 12. Gün beta değerim 730 çıktı.Acaba çoğul gebelik midir. Tek gebelikte böyle değeri çıkar var mıdır
Ben transferden sonra ara ara o regl sancısını hep yaşadım 12. Gün 730 çıktı değerim. Sancıdan korkmayın. Kaçıncı gününKızlar regl sancısı gibi ağrısı olup pozitifi gören var mı?
İnşallah benim transfer esnasında yani embriyo cozdurulurken embriyo kalitelerinin düştüğü söylendi. Hiç başınıza geldi mi acabaHakkınızda hayırlısı olsun, zamanını bekliyor demek ki. Olacak inşallah, Allah emeklerimizin karşılığını verecek inşallah
Amiin canım. Kasık ağrılarım oluyor arada normal mii senin oluyor mu canım ?Aynı kaderimiz benim de üç düşüğüm var. Aşlah yaşatmasın bir daha
Çok teşekkür ederim, geçen hafta cuma günü oldu transferim 5. Gün embriyosu. Dün biraz tedirgin oldum , ara ara kısacık gelip gidiyor. Pazartesi test günüm. Evde erken tanı testi var ama yapmayacağım.Ben transferden sonra ara ara o regl sancısını hep yaşadım 12. Gün 730 çıktı değerim. Sancıdan korkmayın. Kaçıncı günün
Sizin 5 gün olmuş nasıl gidiyor kasık ağrınız oluyor muAmin inşallah bende 23 ocakta transfer oldum heyecanla sonucu bekliyoruz
Teşekkür ederimmerhaba, hoşgeldin hayırlı olsun
merhaba, hoşgeldin hayırlı
Teşekkür ederimmerhaba, hoşgeldin hayırlı olsun
9. Günün sanırım. Yok endişe etme o çok normal ara ara kısacık sürüyor zaten sancı aynı regl sancısı. Ben de 9. Gün dayanamayıp erken gebelik testi ile görmüştüm ilk sabrını kutlarımÇok teşekkür ederim, geçen hafta cuma günü oldu transferim 5. Gün embriyosu. Dün biraz tedirgin oldum , ara ara kısacık gelip gidiyor. Pazartesi test günüm. Evde erken tanı testi var ama yapmayacağım.
Benim de diğer transferimde çözülme sonrası kalitesi düşen embriyom olmuştu. Bu transferimde de 5. Gün doldurulmuş embriyomun birinin çözülmeden sonra kalitesi düşmüş, transferden sonra akşamüstü arayıp haber verdiler, tekrar dondurmadılar.İnşallah benim transfer esnasında yani embriyo cozdurulurken embriyo kalitelerinin düştüğü söylendi. Hiç başınıza geldi mi acaba
inşallah bu emeklerin ve sabrın sonu pozitif sonuçlarla, kalp sesleriyle gelir9. Günün sanırım. Yok endişe etme o çok normal ara ara kısacık sürüyor zaten sancı aynı regl sancısı. Ben de 9. Gün dayanamayıp erken gebelik testi ile görmüştüm ilk sabrını kutlarım
İnşAllah canımBenim de diğer transferimde çözülme sonrası kalitesi düşen embriyom olmuştu. Bu transferimde de 5. Gün doldurulmuş embriyomun birinin çözülmeden sonra kalitesi düşmüş, transferden sonra akşamüstü arayıp haber verdiler, tekrar dondurmadılar.
inşallah bu emeklerin ve sabrın sonu pozitif sonuçlarla, kalp sesleriyle gelir
Benimde oldu çamur gibi. Bende gittim sıkıntı yok dedi keseyebaktı kenarında kanama görmedi. Olur dedı doktorumdaKahverengi akıntısı gelen oldu mu hiç doktoru aradım şimdi normal dedi ama bi sorayim size de dedm
Bence ağrıması çok normalAmiin canım. Kasık ağrılarım oluyor arada normal mii senin oluyor mu canım ?
Progesteronuna baktır mutlaka canım benim çok düşük çıktı başka ilaçlara başladım.Kahverengi akıntısı gelen oldu mu hiç doktoru aradım şimdi normal dedi ama bi sorayim size de dedm
Evet canım 5 e randevu almıştım zaten bktıracağım inşallah sıkınt i olmazBenimde oldu çamur gibi. Bende gittim sıkıntı yok dedi keseyebaktı kenarında kanama görmedi. Olur dedı doktorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?