- 6 Ocak 2019
- 392
- 337
- 53
- 30
Progeston iğne kullanıyorum kalçadan zaten ama testleri yaptırmak lazım senin kanaman nasıldı ne yoğunluktaydıProgesteronuna baktır mutlaka canım benim çok düşük çıktı başka ilaçlara başladım.
Ayy Allah korusun canım bol bol yat dinlen.Kasıklarıma ağrı girip bazende rahime kramp girince korkar oldum inşAllah normaldirr. Allahımm hayırlısıylaa sağlıklı ilerleyip nasip etsin canımBence ağrıması çok normalhalada ağrır arada adet olcakmış gibi olurum ben ama dinlen yorma kendini. Ben çok dolandım hareket ettim düşük tehlikem var şuan
Normal canım ağrıdan korkma ama nekadar dinlenebilirsen dinlen. Amin rabbim nasip etsin hepimizeAyy Allah korusun canım bol bol yat dinlen.Kasıklarıma ağrı girip bazende rahime kramp girince korkar oldum inşAllah normaldirr. Allahımm hayırlısıylaa sağlıklı ilerleyip nasip etsin canım
Amiin canımmmNormal canım ağrıdan korkma ama nekadar dinlenebilirsen dinlen. Amin rabbim nasip etsin hepimize
Benim sabah erken adet ağrım oldu sonra kırmızı sulu bir kanamam oldu hatta ben artık bitti zaten adet olcam diye ped falan kullandım. Onada sonradan kahverengi bildiğin çamur gibi oldu. Sonra zaten doktora gittik problem yok dedi olabilir her gebelikte dedi. Ama kanamadan sonra sadece tuvalet için ayağa kalkacaksın dedi özelde öğretmen olduğum için derslerimiz vardı onada rapor verdi evde uzaktan yapmama bile müsade etmedi.Progeston iğne kullanıyorum kalçadan zaten ama testleri yaptırmak lazım senin kanaman nasıldı ne yoğunluktaydı
Baya erken duymuşsunuz maşallah bizi 7 den önce cagırmıyolarEvet şükür erken duymuştum
Evet oluyor arada 5 gun once kanamam oldu benım bildigin kırmızı dr normal dedıKahverengi akıntısı gelen oldu mu hiç doktoru aradım şimdi normal dedi ama bi sorayim size de dedm
bi çözdürürken embriyoskop diye bir cihazla çözdürdüler yapay anne rahmi gibi ve sürekli embriyonun fotosunu çekiyorİnşallah benim transfer esnasında yani embriyo cozdurulurken embriyo kalitelerinin düştüğü söylendi. Hiç başınıza geldi mi acaba
Canım benimde ilk toplamada bir embriyom kaldı. Ama biz transfer yapmadık. 2. Kez yumurta toplama işlemi yaptık doktor gerek yok dedi ama biz istemedik transferi. Ben ilk opuda sigara içiyordum. Ama ikinci opuda içmedim güzel beslendim. Stres yapmadım artık tecrübeliydim. Ve ikincisinde 5 tane dondurduk. Sen bilirsin tabi ama geride kalmayınca insan üzülüyor.Kızlar 1 tane sağlıklı embriyom kaldı, doktorum donduralım tekrar deneyip birlikte koyalım diyor. Yeniden embriyo oluşmasını beklemek mi daha mantıklı yoksa, taze embriyoyu bir olsun bizim olsun diyip koydurmak mı daha mantıklı
Ama taze yapacaklarsa bilmiyorum. Dene istersenCanım benimde ilk toplamada bir embriyom kaldı. Ama biz transfer yapmadık. 2. Kez yumurta toplama işlemi yaptık doktor gerek yok dedi ama biz istemedik transferi. Ben ilk opuda sigara içiyordum. Ama ikinci opuda içmedim güzel beslendim. Stres yapmadım artık tecrübeliydim. Ve ikincisinde 5 tane dondurduk. Sen bilirsin tabi ama geride kalmayınca insan üzülüyor.
11. Gün 69 du benimTransfer sonrasi 10. Gun bhcg 127 çıktı. Sizlerin kac cikmisti?
Degısıyo herkezde farklı 8, 69 , 168 , 384 busekıldeydı11. Gün 69 du benim
Cwvapladigin için teşekkür ederim.Degısıyo herkezde farklı 8, 69 , 168 , 384 busekıldeydı
Ama taze yapacaklarsa bilmiyorum. Dene istersen
Sigara içmeyi yumurta toplama işleminden sonra bıraktım ne yazık ki, ama taze taze deneme fikri biraz daha ağır bastı.. Hayırlısı artık, olmaz ise hazır sigarayı bırakmışken 2-3ay sonra tekrar denerim gibi düşünüyorumCanım benimde ilk toplamada bir embriyom kaldı. Ama biz transfer yapmadık. 2. Kez yumurta toplama işlemi yaptık doktor gerek yok dedi ama biz istemedik transferi. Ben ilk opuda sigara içiyordum. Ama ikinci opuda içmedim güzel beslendim. Stres yapmadım artık tecrübeliydim. Ve ikincisinde 5 tane dondurduk. Sen bilirsin tabi ama geride kalmayınca insan üzülüyor.
Siz memnun kaldınız mı ordanFiyatlar yeniyılda değişmiş arkadaşım.geçen yılki fiyat ilk denemede 10.500 muayene 550ydi.bana rahim dinlendirme yapıldı 1.750 ekstra onun için verdik bide polip alındı onun içinde 5bin tl iğnler hariç tedavi ücreti bu sadece.busene doktorun muayene ücreti 750tl olmuş onu biliyorum sadece.tedavide muayene ücreti ödeyince 6ay boyunca ödemiyosunuz
İndirimi nasıl yaptılar canımaralık ayında yaptırdım ben 9200 tl dediler indirimle 8000 tl + eşime sperm testi 200 tl bide ilk muayane ücreti 500 tl di ama yılbaşı zammı gelmiştir .
Canım. Ne kadar ilaçlar eczanede. İzin veriyorlarrmı. Hangi hastanede yaptırıyorsunEurofertilin karşısında başak eczanesi var canım ilaç fiyatlarında yardımcı oluyo bide başak eczanesinin arka sokağında şenay eczaneside var oda fiyatda indirim yapıyo biraz iğneleri alırken o iki eczaneye bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?