2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bence ağrıması çok normalhalada ağrır arada adet olcakmış gibi olurum ben ama dinlen yorma kendini. Ben çok dolandım hareket ettim düşük tehlikem var şuan
Ayy Allah korusun canım bol bol yat dinlen.Kasıklarıma ağrı girip bazende rahime kramp girince korkar oldum inşAllah normaldirr. Allahımm hayırlısıylaa sağlıklı ilerleyip nasip etsin canım

Ayy Allah korusun canım bol bol yat dinlen.Kasıklarıma ağrı girip bazende rahime kramp girince korkar oldum inşAllah normaldirr. Allahımm hayırlısıylaa sağlıklı ilerleyip nasip etsin canım
Normal canım ağrıdan korkma ama nekadar dinlenebilirsen dinlen. Amin rabbim nasip etsin hepimize

Progeston iğne kullanıyorum kalçadan zaten ama testleri yaptırmak lazım senin kanaman nasıldı ne yoğunluktaydı
Benim sabah erken adet ağrım oldu sonra kırmızı sulu bir kanamam oldu hatta ben artık bitti zaten adet olcam diye ped falan kullandım. Onada sonradan kahverengi bildiğin çamur gibi oldu. Sonra zaten doktora gittik problem yok dedi olabilir her gebelikte dedi. Ama kanamadan sonra sadece tuvalet için ayağa kalkacaksın dedi özelde öğretmen olduğum için derslerimiz vardı onada rapor verdi evde uzaktan yapmama bile müsade etmedi.

Kızlar 1 tane sağlıklı embriyom kaldı, doktorum donduralım tekrar deneyip birlikte koyalım diyor. Yeniden embriyo oluşmasını beklemek mi daha mantıklı yoksa, taze embriyoyu bir olsun bizim olsun diyip koydurmak mı daha mantıklı

Merhabalar bugün transferimin 6. Günü sabah test yaptım
İnşallah benim transfer esnasında yani embriyo cozdurulurken embriyo kalitelerinin düştüğü söylendi. Hiç başınıza geldi mi acaba
bi çözdürürken embriyoskop diye bir cihazla çözdürdüler yapay anne rahmi gibi ve sürekli embriyonun fotosunu çekiyor

Canım benimde ilk toplamada bir embriyom kaldı. Ama biz transfer yapmadık. 2. Kez yumurta toplama işlemi yaptık doktor gerek yok dedi ama biz istemedik transferi. Ben ilk opuda sigara içiyordum. Ama ikinci opuda içmedim güzel beslendim. Stres yapmadım artık tecrübeliydim. Ve ikincisinde 5 tane dondurduk. Sen bilirsin tabi ama geride kalmayınca insan üzülüyor.

Ama taze yapacaklarsa bilmiyorum. Dene istersen

Ama taze yapacaklarsa bilmiyorum. Dene istersen
Sigara içmeyi yumurta toplama işleminden sonra bıraktım ne yazık ki, ama taze taze deneme fikri biraz daha ağır bastı.. Hayırlısı artık, olmaz ise hazır sigarayı bırakmışken 2-3ay sonra tekrar denerim gibi düşünüyorum

Siz memnun kaldınız mı ordan

Selam kızlar, ikizlerimin kalp atışını duydum. Daha 6. Haftaları bitmiş sukurler olsun Allah herkese nasip etsin. Doktor cok telefon ile hasir nesir olma dedi. Simdiden herkese iyi transferler ve bol pozitifler diliyorum. Kalp atis duygusu bile beni benden aldi

Canım. Ne kadar ilaçlar eczanede. İzin veriyorlarrmı. Hangi hastanede yaptırıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…