Ben doktorumdan memnunum ilk denememde pozitif sonucu aldık çok şükür.keseyi gördük ama içini göremedi henüz inşallah devamındada güzel haberler alırız.fiyat olarak tam hatırlamıyorum ama tedaviye görede ilaçlar değişiyo zaten yardımcı oluyolar ama fiyatda burda bir arkadaşda ordan aldığını söylemişti onada yardımcı olmuşlarCanım. Ne kadar ilaçlar eczanede. İzin veriyorlarrmı. Hangi hastanede yaptırıyorsun
Ne güzelSelam kızlar, ikizlerimin kalp atışını duydum. Daha 6. Haftaları bitmişsukurler olsun Allah herkese nasip etsin. Doktor cok telefon ile hasir nesir olma dedi. Simdiden herkese iyi transferler ve bol pozitifler diliyorum. Kalp atis duygusu bile beni benden aldi
Bende ordan almayı düşündüm yazıyı okuyunca. Hangi doktora başladınız. Birde dışarıdan ilaç almayı sorun etmiyorlar demek. Bu güzelmişBen doktorumdan memnunum ilk denememde pozitif sonucu aldık çok şükür.keseyi gördük ama içini göremedi henüz inşallah devamındada güzel haberler alırız.fiyat olarak tam hatırlamıyorum ama tedaviye görede ilaçlar değişiyo zaten yardımcı oluyolar ama fiyatda burda bir arkadaşda ordan aldığını söylemişti onada yardımcı olmuşlar
İlaçları istediğiniz eczaneden alabiliyosunuz.prof.dr. Ebru öztürk benim doktorumBende ordan almayı düşündüm yazıyı okuyunca. Hangi doktora başladınız. Birde dışarıdan ilaç almayı sorun etmiyorlar demek. Bu güzelmiş
Bende ordan almayı düşündüm yazıyı okuyunca. Hangi doktora başladınız. Birde dışarıdan ilaç almayı sorun etmiyorlar demek. Bu güzelmişBen doktorumdan memnunum ilk denememde pozitif sonucu aldık çok şükür.keseyi gördük ama içini göremedi henüz inşallah devamındada güzel haberler alırız.fiyat olarak tam hatırlamıyorum ama tedaviye görede ilaçlar değişiyo zaten yardımcı oluyolar ama fiyatda burda bir arkadaşda ordan aldığını söylemişti onada yardımcı olmuşlar
Ben ilaçları hastane Veriyor diye düşünmüştüm. Bende ön görüşme yaptım kendisi ile iyi Bi doktora benziyor bakalım değerlendirme aşamasındayız...İlaçları istediğiniz eczaneden alabiliyosunuz.prof.dr. Ebru öztürk benim doktorum
Canım inşaAllah hayırlı güzel olur herseyBen doktorumdan memnunum ilk denememde pozitif sonucu aldık çok şükür.keseyi gördük ama içini göremedi henüz inşallah devamındada güzel haberler alırız.fiyat olarak tam hatırlamıyorum ama tedaviye görede ilaçlar değişiyo zaten yardımcı oluyolar ama fiyatda burda bir arkadaşda ordan aldığını söylemişti onada yardımcı olmuşlar
merhabalar, ödeme planıyla ilgilenen biri var onunla konuştuk yaptılar sendemi orayı düşünüyonİndirimi nasıl yaptılar canım
gözünaydın canımSelam kızlar, ikizlerimin kalp atışını duydum. Daha 6. Haftaları bitmişsukurler olsun Allah herkese nasip etsin. Doktor cok telefon ile hasir nesir olma dedi. Simdiden herkese iyi transferler ve bol pozitifler diliyorum. Kalp atis duygusu bile beni benden aldi
Evet görüştüm. Koyu saçlı Bi bayan mı. Biz ön görüşmeye gittik gerçi.merhabalar, ödeme planıyla ilgilenen biri var onunla konuştuk yaptılar sendemi orayı düşünüyon
Ayy canım hayırlı olsun saglık la al kucagınagözünaydın canım
Dualarını oku gir kuzum. Rabbim kolaylık güzel haberler versin. Sana da bana da tüm kardeşlerime deArkadaslar gunaydin, bgn yumurta toplamam olacak cok kaygiliyim, benim icin dua edebilir misiniz? cok cok tesekkur ederim Allah razi olsn smdiden, Allah gonlunuze gore versin insallah
ben eurofertil de yaptırmıştım canım sendemi oraya gittinEvet görüştüm. Koyu saçlı Bi bayan mı. Biz ön görüşmeye gittik gerçi.
sağol canım ama benim negatif oldu benim çocuğum var ama bi tanede yaşlılık çocuğu olsun dedik nasip deilmiş yaşım 46Ayy canım hayırlı olsun saglık la al kucagınaebru hanıma mı gidiyorsunuz? Yaş kaç acaba. Sıkıntı neydi sizin. Bizde görüştük bakalım kısmet benim yaş 40
AMH kaçtı senin?Bugün adetimin 2. günüydü, merkeze gittim, dr sadece 1 yumurta gördü ve iptal, diğer ay gel dedi, morelim sıfır,supralife diye bir şey verdi,yaş 40 fsh yüksek, diğer ay yine aynı şeyleri yasamayacagim sanki
Biz bahçeci ye gittik ön görüşmeye. Başlamadıkben eurofertil de yaptırmıştım canım sendemi oraya gittin
Taze embriyo nedirKızlar 1 tane sağlıklı embriyom kaldı, doktorum donduralım tekrar deneyip birlikte koyalım diyor. Yeniden embriyo oluşmasını beklemek mi daha mantıklı yoksa, taze embriyoyu bir olsun bizim olsun diyip koydurmak mı daha mantıklı
Hayırlı olsun canım. Nerde yaptırdınTransfer sonrasi 10. Gün testimEki Görüntüle 2771886 kızlar.Allahim sag salim kucağımıza da almayı nasip etsin
Canım inşaAllah hersey gönlüne göre olur. Nerde hangi doktora başlamıştınArkadaşlar ben negatif haberini aldım. Hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah sonucunu bekleyenler pozitif haberlerine kavuşurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?