2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Canım. Ne kadar ilaçlar eczanede. İzin veriyorlarrmı. Hangi hastanede yaptırıyorsun
Ben doktorumdan memnunum ilk denememde pozitif sonucu aldık çok şükür.keseyi gördük ama içini göremedi henüz inşallah devamındada güzel haberler alırız.fiyat olarak tam hatırlamıyorum ama tedaviye görede ilaçlar değişiyo zaten yardımcı oluyolar ama fiyatda burda bir arkadaşda ordan aldığını söylemişti onada yardımcı olmuşlar

Ne güzel günler gecmıyorkı bızde gidip duysak artık suan 6+5 ama haftaya cumartesı cagırdıı dr

Bende ordan almayı düşündüm yazıyı okuyunca. Hangi doktora başladınız. Birde dışarıdan ilaç almayı sorun etmiyorlar demek. Bu güzelmiş

Bende ordan almayı düşündüm yazıyı okuyunca. Hangi doktora başladınız. Birde dışarıdan ilaç almayı sorun etmiyorlar demek. Bu güzelmiş
İlaçları istediğiniz eczaneden alabiliyosunuz.prof.dr. Ebru öztürk benim doktorum
Ben ilaçları hastane Veriyor diye düşünmüştüm. Bende ön görüşme yaptım kendisi ile iyi Bi doktora benziyor bakalım değerlendirme aşamasındayız...

Canım inşaAllah hayırlı güzel olur hersey ben de bugün görüştüm ama direk fiyatlar söylendi. İndirimi kimden alıyoruz ki. Olcay hanım mı ebru hanımdan mı isticez acaba, çünki fazla geldi bana biraz düşünme aşamasındayız onun için....

gözünaydın canım

Arkadaslar gunaydin, bgn yumurta toplamam olacak cok kaygiliyim, benim icin dua edebilir misiniz? cok cok tesekkur ederim Allah razi olsn smdiden, Allah gonlunuze gore versin insallah
Dualarını oku gir kuzum. Rabbim kolaylık güzel haberler versin. Sana da bana da tüm kardeşlerime de

Ayy canım hayırlı olsun saglık la al kucagına ebru hanıma mı gidiyorsunuz? Yaş kaç acaba. Sıkıntı neydi sizin. Bizde görüştük bakalım kısmet benim yaş 40
sağol canım ama benim negatif oldu benim çocuğum var ama bi tanede yaşlılık çocuğu olsun dedik nasip deilmiş yaşım 46

Bugün adetimin 2. günüydü, merkeze gittim, dr sadece 1 yumurta gördü ve iptal, diğer ay gel dedi, morelim sıfır,supralife diye bir şey verdi,yaş 40 fsh yüksek, diğer ay yine aynı şeyleri yasamayacagim sanki

AMH kaçtı senin?

Taze embriyo nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…