Ben Ankara'da özel bi klinikteydim işlemler Medicana da yapılıyordu canım çok teşekkür ederimCanım inşaAllah hersey gönlüne göre olur. Nerde hangi doktora başlamıştın
0.24 amhAMH kaçtı senin?
Prolaktin hormonu hangi gün test yaptırdın canım. Adet günü diyen var istediğin zaman diyen var kafam karıştıBen Ankara'da özel bi klinikteydim işlemler Medicana da yapılıyordu canım çok teşekkür ederim
Canim Amin Allah razi olsn, cok sukur cktm, sali ya da persmbe transfer olacakmis, her gun duzenli olarak okuyorum ve dua ediyorum hepimiz icin, Allah gonlune, hepimizin gonlune gore versin insallah, emeklerimizi zayi etmesin, cektigimiz skntilari sevince cevirisn insallahDualarını oku gir kuzum. Rabbim kolaylık güzel haberler versin. Sana da bana da tüm kardeşlerime de
Adetın 3 gunu yapılır sonradan normal bi zamanda yapılıp karsılastırılırProlaktin hormonu hangi gün test yaptırdın canım. Adet günü diyen var istediğin zaman diyen var kafam karıştı
Yumurtaların toplandıktan sonra 3 ile 5 gün içinde transferi sağlanan embriyolar...Taze embriyo nedir
Benim transferimde öğlen gerçekleşti, umarım herşey güzel olurKızlar selam benim de 17.30 da transferim olcak çok heycanlıyım. Garip duygular rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder kollarımızı boş bırakmaz
Dikkat edende var etmeyendeTransferini yaptırmış deneyimli analar, gezdiğiniz gördüğünüz sizin olsun, yiyip içtiklerinizi anlatın
Peki sana hiç dhea takviye tavsiye ettimi arkadaşımın da öyleydi ama maşallah şimdi 4 tane 5.gün dondurdu onun ablası kadın doğum doçent doktordu o kullandırtmıştı. Bir sorsaydınBugün adetimin 2. günüydü, merkeze gittim, dr sadece 1 yumurta gördü ve iptal, diğer ay gel dedi, morelim sıfır,supralife diye bir şey verdi,yaş 40 fsh yüksek, diğer ay yine aynı şeyleri yasamayacagim sanki
Bana hiç yemek konusunda bir şey demediler. Ama yağlı ve asitli zaten yemememiz lazım hadi yağı azaltırız. Ama asitli aslaaaa normaldeyse içmediğim için kısıtlamadım kendimi. Ama pankartla dolasabılırım o derece güveniyorum çiğ kabak çekirdeği ye. Kesinlikle avuç avuç ye ben halada giyiyorum ölene kadar da yicem heralde. Ananası ve avakadoyu yemiştim. Balık et.Doktorum bana yağlı, baharatlı ve asitli yiyeceklerden uzak dur dedi.. Şaştım kaldım ne yiyecem ben
Aaahhhh sigarayı bende bıraktım belkide kabak çekirdeğine ondan çok alıştımEvet kabak çekirdeğini çok duyuyorum.
Kabızlık için neler yiyip içtiniz, çünkü sigarayı da bıraktım sorun olabilir diye düşünüyorum
Aminnnn n canım. Yumurta toplama işlemin nasıldı agrı sızı olarak. Doktor çalışanlar felan. Birde doktor tek mi işleme girdiCanim Amin Allah razi olsn, cok sukur cktm, sali ya da persmbe transfer olacakmis, her gun duzenli olarak okuyorum ve dua ediyorum hepimiz icin, Allah gonlune, hepimizin gonlune gore versin insallah, emeklerimizi zayi etmesin, cektigimiz skntilari sevince cevirisn insallah
Bana da aynısını söyledi . Bol bol meyve sebze proteinDoktorum bana yağlı, baharatlı ve asitli yiyeceklerden uzak dur dedi.. Şaştım kaldım ne yiyecem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?