2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşaallah benim de ikizim olur yaa çok

Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşaallah benim de ikizim olur yaa çok istiyorum

Dualarını oku gir kuzum. Rabbim kolaylık güzel haberler versin. Sana da bana da tüm kardeşlerime de
Canim Amin Allah razi olsn, cok sukur cktm, sali ya da persmbe transfer olacakmis, her gun duzenli olarak okuyorum ve dua ediyorum hepimiz icin, Allah gonlune, hepimizin gonlune gore versin insallah, emeklerimizi zayi etmesin, cektigimiz skntilari sevince cevirisn insallah

Transferini yaptırmış deneyimli analar, gezdiğiniz gördüğünüz sizin olsun, yiyip içtiklerinizi anlatın

Doktorum bana yağlı, baharatlı ve asitli yiyeceklerden uzak dur dedi.. Şaştım kaldım ne yiyecem ben

Peki sana hiç dhea takviye tavsiye ettimi arkadaşımın da öyleydi ama maşallah şimdi 4 tane 5.gün dondurdu onun ablası kadın doğum doçent doktordu o kullandırtmıştı. Bir sorsaydın

Doktorum bana yağlı, baharatlı ve asitli yiyeceklerden uzak dur dedi.. Şaştım kaldım ne yiyecem ben
Bana hiç yemek konusunda bir şey demediler. Ama yağlı ve asitli zaten yemememiz lazım hadi yağı azaltırız. Ama asitli aslaaaa normaldeyse içmediğim için kısıtlamadım kendimi. Ama pankartla dolasabılırım o derece güveniyorum çiğ kabak çekirdeği ye. Kesinlikle avuç avuç ye ben halada giyiyorum ölene kadar da yicem heralde. Ananası ve avakadoyu yemiştim. Balık et.

Evet kabak çekirdeğini çok duyuyorum.
Kabızlık için neler yiyip içtiniz, çünkü sigarayı da bıraktım sorun olabilir diye düşünüyorum

Evet kabak çekirdeğini çok duyuyorum.
Kabızlık için neler yiyip içtiniz, çünkü sigarayı da bıraktım sorun olabilir diye düşünüyorum
Aaahhhh sigarayı bende bıraktım belkide kabak çekirdeğine ondan çok alıştımkabızlığa özel bir şey yemedim ama kabak çekirdeği zaten tuvalete rahat çıkmanı sağlıyor. Sigarayı insan ister istemez özlüyor

Aminnnn n canım. Yumurta toplama işlemin nasıldı agrı sızı olarak. Doktor çalışanlar felan. Birde doktor tek mi işleme girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…