2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Şimdilik ben iyi idare ediyorum ama delireceğim günler yakındır diye düşünüyorum.. Daha çok yeni, 10 gün falan anca olmuştur sigarasız günlerim

Şimdilik ben iyi idare ediyorum ama delireceğim günler yakındır diye düşünüyorum.. Daha çok yeni, 10 gün falan anca olmuştur sigarasız günlerim
Asıl sonra daha kolay olacak canım. Betayı takip edersin keseyi görürsün kalbinide duysan sana kimse içirtemez onu

Aminnnn n canım. Yumurta toplama işlemin nasıldı agrı sızı olarak. Doktor çalışanlar felan. Birde doktor tek mi işleme girdi
merhabalar canim, agrim sizim cok olmadi henuz, adet agrisi gibi oluyor ara sira, bir de cok az pembemsi kan geliyor idrara cknca, doktor tek degildi, anestezi doktoru ve 2 hemsire vardi, o hemsireler snra ckti mi blmyrm cnku dr gelir gelmez anestezi verdiler ve kndime geldgmde odadaydim, ben sbh cok fazla gerildim, uktrasonda dahi kasiyorum kndimi cnku, ben ustumu vs hala ortmeye clsyrdm ameliyathane o sirada hc aoylemeden anestezi verdilwr son 2-3 sn iyi uykular dediklerini htrliyorum o kdr, sende mi bahcecidesin

Evet kabak çekirdeğini çok duyuyorum.
Kabızlık için neler yiyip içtiniz, çünkü sigarayı da bıraktım sorun olabilir diye düşünüyorum
Ben sabahları kalkınca aç karnına su ve 3 tane kuru kayısı yedim. Kabız olmadım çok rahattım ama benim tutmadı orası ayrı

Ebru hanımla ön görüşme yaptık olumlu gecmiş ti ama Bi kaç olumsuz yorum gördüm kafam karıştı tekrardan. Napcam ne düşüneyim bilmiyorum. eurofertil İstanbul u tavsiye etti Bi arkadasda inşallah hayırlı güzel haberler alırsın kuzum yaş kaçdı senin amh da iyiydi muhtemelen bizim yaş 40 artık

Erkek de
Kızlar selam benim de 17.30 da transferim olcak çok heycanlıyım. Garip duygular rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder kollarımızı boş bırakmaz
Aminnn canım amin. Nerde gerçekleşiyor işlem

Peki sana hiç dhea takviye tavsiye ettimi arkadaşımın da öyleydi ama maşallah şimdi 4 tane 5.gün dondurdu onun ablası kadın doğum doçent doktordu o kullandırtmıştı. Bir sorsaydın
Dhea ne, duymadığıM için sormadım, ya inş o günleri görürüm, ilgilendigin için teşekkür ederim

bnm yas 33 ama amh'im dusuk canim, 0.9 ckti 1 ay once, 1 kizim var 5 yasinda, biz de arayi cok acmisiz zaman hzli geciyor meger benim yumurtalar da azalmis, Ebru Hanimi cok blmyrm canim ama bahceciyi tercih etmemin sebebi doktordan ziyade laboratuvarlari ve embriyologlar idi

roselina33 arkadaşımıza katılıyorum bende bahçeciyi öncelik olarak laboratuvar ve emriyologlarının başarısından dolayo tercih ettim doktorumlada güzel bi uyum yakaladık bu şekilde başladım

Merhaba hanımlar
Transfer sonucum nasıl sizce
8. Gün 192
10. Gün 388
12. Gün 748
Değer normal gibi görünüyor değilmi bugün 13. Günüm
Benim de böyleydi harika.4 gün sonra keseyi göreceksin düşün yani heyecanlar başladı

Kızlar bugun 7. Haftaya girdim kalp atısı duyulurmu pazartesı gitsem ?

Merhaba hanımlar
Transfer sonucum nasıl sizce
8. Gün 192
10. Gün 388
12. Gün 748
Değer normal gibi görünüyor değilmi bugün 13. Günüm
Değerler güzel artmış evet. Hayırlısıyla kucağınıza almak ta nasip olsun. Sağlıcakla. Belirti var mıydı? Merak ediyorum,

Kızlar bugun 7. Haftaya girdim kalp atısı duyulurmu pazartesı gitsem ?
Yüksek ihtimal duyulur. Bence de git bi rahatla taa cumartesi nedir ya!! sen bu sabırsızlıkla haftası dolmadan doğurmak istiycen anlaşıldı. Bebekte sana çekerse çok bekletmez annesini

Anlıyorum canım inşaAllah hayırlı olur. Ne güzel sen anneliği bir kez tatmışsın. Bizede nasip olur inşaAllah. Hangi doktordasın

Yüksek ihtimal duyulur. Bence de git bi rahatla taa cumartesi nedir ya!! sen bu sabırsızlıkla haftası dolmadan doğurmak istiycen anlaşıldı. Bebekte sana çekerse çok bekletmez annesini
Belirgin olarak bi belirti yaşamadım aslında adet belirtileri ile aynıydı bu ikinci transferim ilki Eylül ayında yapıldı taze transferdi dış gebelik ile sonuçlandı ve sol tüpüm alındı umarım bu gebelik sağlıklı olur. Korkular endişeler hiç bitmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…