2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Evet öyle endişeler hiç bitmiyor. Hayırlı güzel haberler alalım emek veren herkes için. Allah emeklerimizin karşılığını versin hayırlısıyla. Her biri birbirinden zor aşamalardan geçiyoruz. Umut etmekten korkar mı insan. Ben umut etmekten korkar oldum umutlarım yıkılırsa diye. Beklentisiz beklemeye çalışıyorum ama oda biraz zor. Zira en küçük bi değişiklikte bu sefer olcak galiba diye düşünmekten de kendimi alamıyorum Henüz transferin 2 günü beklemedeyim. Güzel haberlerle buluşalım. Seninde her şey yolunda gitsin sağlıcakla al bebeğini inşallah.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim siz ve burada sonuç bekleyen herkes için dualarım
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Yüksek ihtimal duyulur. Bence de git bi rahatla taa cumartesi nedir ya!! sen bu sabırsızlıkla haftası dolmadan doğurmak istiycen anlaşıldı. Bebekte sana çekerse çok bekletmez annesini
Off sorma eşimde diyo sen erken dogurursun diye cok sabırsızım ama napıyım ya taa 8. Haftada cagırdı doktor alttanmı bakar acabaa ?

Ben sabahları kalkınca aç karnına su ve 3 tane kuru kayısı yedim. Kabız olmadım çok rahattım ama benim tutmadı orası
Çok üzüldüm tatlım, tekrar deneyecek misin, deneyeceksen ne kdr bir aradan sonra başlamayı düşünüyorsun

Çok üzüldüm tatlım, tekrar deneyecek misin, deneyeceksen ne kdr bir aradan sonra başlamayı düşünüyorsun
Valla geriye üç embriyom kaldı. Ama eşim doktor değiştirmek istiyor. Kendi doktorum ise genetik testler istedi. Onu da bilmiyorum. Herhalde bahara bırakacağız. Benim ilk transferimdi bu. Daha öncesinde ilk transfer için ilaçlara başladım ama adet kanamami durduramadılar ve kanım 5 e düştü. Boş kürtaja aldılar. Şimdi de her şey mükemmel iken transfer esnasında embriyo kalitelerinin düştüğünü öğrendik. Yine iyi kaliteymis ama Grade 1den neden Grade 2 ye düşsün. Ben yememe icmeme çok dikkat ettim. Tamamen kendimin ve eşimin okuduğu makaleler ile öğrendim. Başka yere geçersem orada embriyolarımı bırakmak istemiyorum orası da ayrı mevzu

Anlıyorum canım inşaAllah hayırlı olur. Ne güzel sen anneliği bir kez tatmışsın. Bizede nasip olur inşaAllah. Hangi doktordasın
Aminn canim Allah'im buradaki herkesin dualarina icabet eylesin insallah, bnm doktorum Mehmet Resit Asoglu, son adet tarihim 20 Ocak, 30 Ocakta yumurta toplama oldu, hftaici de transfer olacak, bayagi hizli gelisti, Allah emeklerimizi zayi etmesin dilerim, bana her gecen ay zaman kaybi, daha zor olckmjs gibi hissettiriyordu, ondan basladm bir anda karar verip, yoksa sanirim hc cesaretim gelmezdi ignelerde basim hc hos degil cnku

Amin canım inşaAllah. ALLAHım evlat sevgisini isteyen herkese taddırsın kolaylıkla. Aslında erkek doktorların kadın doğumda daha bilgili iyi olduklarını düşünüyorum. Cesaretimi toplayıp prof doktor ulun Uluğ ona niyetim var şimdi cekiniyorum... Bende çok ayak direndim tüp bebek değil normal olsun diye. Alınacak ilaçlar iğneler hormonlar hep beni geri çekti. Bende Bi cesaret ön görüşmelere başladım.

Sen nezaman gidiyorsun kalpatısı icin ?
Cuma inşallah canım kese gayet iyi dedi kahverengi akıntılarda normal dedi alttan da baktırmadım akıntılar var diye cuma gel o zman dedi bakalım bugün daha ben 6+3 oldum o zman 7 felan olacak inşallah gözükür sen ne zaman gideceksin

Eşim izin vermiyor erken gitmeye doktor cumartesı dedı 8 oluyor ozamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…