Bu mesajı okuyunca bir motive oldum ki anlatamam Allah razı olsun cidden benim de bugün 9. Günüm doldu 10. Güne gidiyoruz biraz önce sol bacağım ağrıma başladı bir sevindim ki anlatamam hala ağrıyor inşallah olumlu hayırlı sağlıklı uzuvları tam evlat evlatlarımız olur aminn.Sizlere tavsiyem 12 gün boyunca test yapmayın üzmeyin strese sokmayın çünkü ben 12 gün test yapmadım betada 12.gun gördük çok şükür 13.gun idrar yaptım silikti 14.gun kan verdim tekrar yükseldi çok şükür birazdan yine idrar yapacağım o çift çizgiyi görebilmek içineğer önceden yapsaydım göremezdim sizlerde panik olmayın belirti aramayın ben bekirtisizdim umudumu kaybetmiştim ertafimdakilere olumsuz da düşünün deyip uzuyodum annemi eşimi falan ne leke ne bı belirti hiç bişey yoktu bende sadece 7 8.gunden sonra göğüs ağrısı başladı hala devam ediyo o vede 12.gun kan verdiğim gece kasık ağrısı oldu eyvah adet Olcam heralde dedim kan da değer görmeme rağmen geçti ama başka da hala bı belirti yok dinlenmeye devam ediyorum çok iş yapmıyorum 12 gün annemdeydim o baktı sağolsun eve geldim kandan sonra bı kap yemek yapıyorum eskisi gibi çok ayakta durmamaya yukarılara uzanmiyorum eğilip dogrulurken ani hareket yapmıyorum stres sinirden uzak sakin insansız bı hayat geçirmeye çalışıyorum ev işi sıfır sadece çamaşır bulaşık makinası calisiyo zorunlu olduğu için oda sebze meyve yiyin ekmek pilav makarna dan kaçın kabız olmayın olursanız duphalac için genelde sağlıklı beslenin ve 2 3 lt en az su içmeye özen gösterin heegun umarım bebisleriniz sizinledir yardımcı olabildiysem ne mutlu
Benim 9. Günüm bugün hiç ağrım lekelenmem olmadı. Biraz önce sol bacağım ağrımaya başladı çok sevindim anlatamam size inşallah olumlu olur hayırlı sağlıklı şekildeSizin 5 gün olmuş nasıl gidiyor kasık ağrınız oluyor mu
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimhoşbuldum
Bana 12 gün sonra yap dediler ama ben yarın erken gebelik testi yapmayı planlıyorum ama bilmiyorum kararsızımmmCanim merhaba bende 23 ocak ta transfer oldum sali günü test gunum :)
merhaba,Aminn canim Allah'im buradaki herkesin dualarina icabet eylesin insallah, bnm doktorum Mehmet Resit Asoglu, son adet tarihim 20 Ocak, 30 Ocakta yumurta toplama oldu, hftaici de transfer olacak, bayagi hizli gelisti, Allah emeklerimizi zayi etmesin dilerim, bana her gecen ay zaman kaybi, daha zor olckmjs gibi hissettiriyordu, ondan basladm bir anda karar verip, yoksa sanirim hc cesaretim gelmezdi ignelerde basim hc hos degil cnku
Olsun daha net duyarsın işte ama tabi merak ediyoruz da hemen duymak için ikna edebilirsen gidersin hafta içiEşim izin vermiyor erken gitmeye doktor cumartesı dedı 8 oluyor ozamanda
Aynen zorluyorum halaOlsun daha net duyarsın işte ama tabi merak ediyoruz da hemen duymak için ikna edebilirsen gidersin hafta içi
Hangi hastanedesiniz ?Bana 12 gün sonra yap dediler ama ben yarın erken gebelik testi yapmayı planlıyorum ama bilmiyorum kararsızımmm
memorialHangi hastanedesiniz ?
SelamHeyacanlarımızı bilgilerimizi paylaşmak adına açıyorum aksilik olmazsa Yeni yıl başlangıcında olacak transferimle güzel haberlerle başlamayı ümid ediyorum
12.gun 149 14.gun 345 canımTransfer sonrasi 10. Gun bhcg 127 çıktı. Sizlerin kac cikmisti?
Canimm amin, Allah hayirlisini eylesin insalalh, her adimin hayra cksinAmin canım inşaAllah. ALLAHım evlat sevgisini isteyen herkese taddırsın kolaylıkla. Aslında erkek doktorların kadın doğumda daha bilgili iyi olduklarını düşünüyorum. Cesaretimi toplayıp prof doktor ulun Uluğ ona niyetim var şimdicekiniyorum... Bende çok ayak direndim tüp bebek değil normal olsun diye. Alınacak ilaçlar iğneler hormonlar hep beni geri çekti. Bende Bi cesaret ön görüşmelere başladım.
Canim hayirli olsn, bizi de bugun aradilar, 9 tane toplanmisti benim, 5i dollenmis dediler, 4u gtms herhlde, moral bozmamk icin hc arsyrmiyorm bakmiyorm kaci kacinci gune gider diye, Allah hayirlisini versin diye dua ediyorum hep, bir de nefsime yeni dusmemk icin, insan hemen olsn her sey yolunda gtsn vs istyr, ama hayir olani bilemiyoruz, o nedenle sen de tevekkul et sadece, biz elimizden geleni yaptik gerisi Allah'in takdiri, umarim gonlunuzce olurmerhaba,
benimde cuma günü yumurta toplama işlemi yapıldı. 16 tane yumurta toplamıslar 3 ü döllenecek büyüklükteymiş 2 si döllenmiş. şimdi 3. günü embriyo oluşmasını bekliyoruz. oran düşük geldi bize uzulduk tabi embriyo olusacak mı acaba * sonuc ne olacak bilemiyoruz. döllenenlerin kaçı embriyo oluşturuyor nasıl bir oran var bilmiyoruz. yarına kadar beklemek cok zor . Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Aminnnn senin de canım inşaAllah.Canimm amin, Allah hayirlisini eylesin insalalh, her adimin hayra cksin
Canim hayirli olsn, bizi de bugun aradilar, 9 tane toplanmisti benim, 5i dollenmis dediler, 4u gtms herhlde, moral bozmamk icin hc arsyrmiyorm bakmiyorm kaci kacinci gune gider diye, Allah hayirlisini versin diye dua ediyorum hep, bir de nefsime yeni dusmemk icin, insan hemen olsn her sey yolunda gtsn vs istyr, ama hayir olani bilemiyoruz, o nedenle sen de tevekkul et sadece, biz elimizden geleni yaptik gerisi Allah'in takdiri, umarim gonlunuzce olur
Allah sabırlar versin canım ilk denemenmiydiArkadaşlar ben negatif haberini aldım. Hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah sonucunu bekleyenler pozitif haberlerine kavuşurlar
Evet ilk transferdi benim dondurulmuş embriyolardiAllah sabırlar versin canım ilk denemenmiydi
Merhaba canım bende cumartesi akşamı transfer oldum . Ama senin belirttiğin gibi bişey yaşamadım ayrıca galiba ben Progestan diye bişey kullanmıyorum ondan da olabilir ara ara adet sancısı gibi gelip geçiyo arada kaşığıma bişey takılıyo gibi oluyorum yürürken düzleşmekte zorluk çekiyorum o kadar.Transferden sonraki gün inanılmaz bir gaz kabızlık ve ishal ağrısı gibi üçünü de içeren bir durum yaşayan oldu muresmen ağrının şiddetinden midem bulandı. Doktorum progestanların etkisini yeni görmeye başlıyorsun dedi ama bu kdr şiddetli ağrı normal mi
Rabbim mutlu etsin inşallah0.24 amh
İğne yapmadılar mı peki sana transferden sonra. Ben yürürken çok rahatım, kasık ağrım da yok ama tuvalete çıkacağım zaman aklım başımdan gidiyo.Merhaba canım bende cumartesi akşamı transfer oldum . Ama senin belirttiğin gibi bişey yaşamadım ayrıca galiba ben Progestan diye bişey kullanmıyorum ondan da olabilir ara ara adet sancısı gibi gelip geçiyo arada kaşığıma bişey takılıyo gibi oluyorum yürürken düzleşmekte zorluk çekiyorum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?