2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bu mesajı okuyunca bir motive oldum ki anlatamam Allah razı olsun cidden benim de bugün 9. Günüm doldu 10. Güne gidiyoruz biraz önce sol bacağım ağrıma başladı bir sevindim ki anlatamam hala ağrıyor inşallah olumlu hayırlı sağlıklı uzuvları tam evlat evlatlarımız olur aminn.
sizin tüp bebekmiydi ?

Sizin 5 gün olmuş nasıl gidiyor kasık ağrınız oluyor mu

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim hoşbuldum
Benim 9. Günüm bugün hiç ağrım lekelenmem olmadı. Biraz önce sol bacağım ağrımaya başladı çok sevindim anlatamam size inşallah olumlu olur hayırlı sağlıklı şekilde

merhaba,
benimde cuma günü yumurta toplama işlemi yapıldı. 16 tane yumurta toplamıslar 3 ü döllenecek büyüklükteymiş 2 si döllenmiş. şimdi 3. günü embriyo oluşmasını bekliyoruz. oran düşük geldi bize uzulduk tabi embriyo olusacak mı acaba * sonuc ne olacak bilemiyoruz. döllenenlerin kaçı embriyo oluşturuyor nasıl bir oran var bilmiyoruz. yarına kadar beklemek cok zor . Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Heyacanlarımızı bilgilerimizi paylaşmak adına açıyorum aksilik olmazsa Yeni yıl başlangıcında olacak transferimle güzel haberlerle başlamayı ümid ediyorum
Selam . Aynı gün transferimiz olmuşta merak ettim sizin ultrason da kaç haftalık görünüyor ?

Canimm amin, Allah hayirlisini eylesin insalalh, her adimin hayra cksin

Canim hayirli olsn, bizi de bugun aradilar, 9 tane toplanmisti benim, 5i dollenmis dediler, 4u gtms herhlde, moral bozmamk icin hc arsyrmiyorm bakmiyorm kaci kacinci gune gider diye, Allah hayirlisini versin diye dua ediyorum hep, bir de nefsime yeni dusmemk icin, insan hemen olsn her sey yolunda gtsn vs istyr, ama hayir olani bilemiyoruz, o nedenle sen de tevekkul et sadece, biz elimizden geleni yaptik gerisi Allah'in takdiri, umarim gonlunuzce olur

Amin canim ins Allah gönlumuze gore versin hakkimizda hayirlisini ve bu surecte sabrinida versin insallah

Transferden sonraki gün inanılmaz bir gaz kabızlık ve ishal ağrısı gibi üçünü de içeren bir durum yaşayan oldu mu resmen ağrının şiddetinden midem bulandı. Doktorum progestanların etkisini yeni görmeye başlıyorsun dedi ama bu kdr şiddetli ağrı normal mi

Merhaba canım bende cumartesi akşamı transfer oldum . Ama senin belirttiğin gibi bişey yaşamadım ayrıca galiba ben Progestan diye bişey kullanmıyorum ondan da olabilir ara ara adet sancısı gibi gelip geçiyo arada kaşığıma bişey takılıyo gibi oluyorum yürürken düzleşmekte zorluk çekiyorum o kadar.

İğne yapmadılar mı peki sana transferden sonra. Ben yürürken çok rahatım, kasık ağrım da yok ama tuvalete çıkacağım zaman aklım başımdan gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…