2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar merhaba, yeni transfer olanlara hayırşı haber almak nasip olur umarım hamile olanlara da bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim. Ben doğal yollar ile gebe kalan ancak erken haftalarda düşük yapan bir hastayım bu nedenle genetikli tüp bebek kararı aldık. 20 ocakta 2. Transferimi oldum, genetikten olumlu dönmüş 5 aa embriyom yine tutmadı öncesinde de rahime çizik atılmıştı. Bu süreçte yapabileceğimiz ekstra ne kaldı bilmiyorum ama fikirlerinize ve desteğinize ihtiyacım var böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?

İğne yapmadılar mı peki sana transferden sonra. Ben yürürken çok rahatım, kasık ağrım da yok ama tuvalete çıkacağım zaman aklım başımdan gidiyo.
Hayır yapmadılar benim sabah akşam kullandığım bi iğne var ama adı progestan değil

Merhaba, bende hiç kahverengi akıntı olmadı. Acaba olmaması bir sorun teşkil eder mi sizce? 4 Ocak’ta transfer olmuştum ve bu cuma günü ilk kontrolüme gideceğim. Acaba boş gebelik mi diye aklıma hep kötü senaryolar geliyor.

Merhabalar bende 23 ocakta transfer oldum bugün saatle tam 9. günündeyim ve akıntım ağrım lekelenmem olmamıştı bugün test yaptırdım ve değerim 101 cıktı :) hep derlerdi ama inanmazdım gerçekten belirti olmadan da oluyormuş şükürler olsun

Hayır yapmadılar benim sabah akşam kullandığım bi iğne var ama adı progestan değil
Çok farklı, her doktor kendine göre uyguluyor sanırım.. göbekten benimde kendim yaptığım iğnelerim vardı transfere kadar ama transfer sonrası kalçadan bir iğne yaptılar, birde aynı etkiyi veren Progestanı ilacını vajinal yolla alıyorum.. Ama prodpektüste ağızdan alınır yazıyo bişeyleri çok ters yapıyorum ama du bakalım

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın insallah

Ay canım akıntı olacakdır diye bi durum yok hele ki kanamasız geçirmek bence annenin pskolijisi açısından da daha iyidir herkezde bir olmaz nasıl her çocuk bir degil annenin kese şekli oluşumda bir olamaz hiç takma bunları saglıkla seninle olması için dua et strese girme

Öncelikle tebrik ederim, Hayırlı ve uğurlu olsun İlk testi yapana kadar ben de değişik belirtiler aramıştım Her aşamada farklı stresler yaşıyoruz istemeden...

Çok teşekkür ederim☺ günler de geçmiyor bir yandan da kafamda sürekli farklı senaryolar kuruyorum elimde olmadan. Keşke stres yapmadan durabilsek inşAllah her birimiz güzel haberler alırız, kalp seslerini duyarız

Rahime çizik atma konusunu hiç bilmiyorum ama biz de genetik testi yaptırmıştık. Embriyolarınıza mı genetik test yaptırdınız?

Gözünüz aydın , hep güzel haberler olacak inşallah

İnşallah canım az kaldı o günlerde gelecek diğer telâşlar başlayacak yok bez stogumu yapayım yok cinsiyeti kaçıncı hafta belli olacak bir an önce odası kıyafeti doğumu derken bu telaş bitmez ee bide anne olunca zaten zman pimpirikli bir kadın olacağıma kendi şahsıma inanıyorum sanırım buda böyle güzel telâşları gerektiriyor sadece diğer zamanlardan farklı olarak stres yok ona kendıne ve başkalarına bol bol dua etmek bu süreçte en güzeli olacak ❤❤ haber ver bizede burdan süreçlerini inşallah

Kızlar ben de pazar günü dayanamayıp test yaptırdım 233 çıktı değerim çok şükür. Haber bekleyen herkese nasip etsin Allah İnşallah kalp atışını duyunca oh diyeceğim.
Hayırlı olsun evet çoğumuzda kalp atışı sürecindeyiz erkenden duyarsın inşallah ❤❤❤

Hayırlı olsun cok güzel çıkmış rabbim tamamına eriştirsin❤❤

Dayan

Dayanamadım valla cok zor beklemek ya
Evet de bazen acaba beklesem daha net duysam diye düşünüyorum gerçi benim doktor cuma yada pazartesi gel duyarız dedi o yüzden erken gitmiş gibi olmayacağım kalp atışı serüveni bitse de diğer levellere atlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…