İnşallah sağlıklaHayırlı olsunevet çoğumuzda kalp atışı sürecindeyiz erkenden duyarsın inşallah ❤❤❤
Benım carsamba 7+3Senın kaç oluyor cuma gunu ?
Sen benden öndesin ya ben daha 2 gün sonra 7 olacağımBenım carsamba 7+3
7+2 Sen bence duyarsın cihazlar yeni ve iyiyseSenın kaç oluyor cuma gunu ?
Tabi çünkü her hasta farklı bide sorun farklı o yüzden de yöntem farklı olabiliyor. Progestan I aşılama yaptırdığım zaman ağızdan alıyordum o zamanki doktorum da bana yan etkisini görürsen fitil olarak kullanabilirsin demişti. Ama görmemiştimÇok farklı, her doktor kendine göre uyguluyor sanırım.. göbekten benimde kendim yaptığım iğnelerim vardı transfere kadar ama transfer sonrası kalçadan bir iğne yaptılar, birde aynı etkiyi veren Progestanı ilacını vajinal yolla alıyorum.. Ama prodpektüste ağızdan alınır yazıyo bişeyleri çok ters yapıyorum ama du bakalım
Aminnn teşekkür ederim İnşallah dış gebelik değildir ve kesesini kalbini hayırlı şekilde görürüz duyarızhayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın insallah
evet maalesef şimdi de dış gebelik mi kese oluşacak mı kalb atacak mı düşünüyoruz hayırlısı inşallahhhÖncelikle tebrik ederim, Hayırlı ve uğurlu olsunİlk testi yapana kadar ben de değişik belirtiler aramıştım Her aşamada farklı stresler yaşıyoruz istemeden...
Aminnn inşallahGözünüz aydın , hep güzel haberler olacak inşallah
Aminnnn inşallahHayırlı olsun cok güzel çıkmış rabbim tamamına eriştirsin❤❤
Embriyo transferinden kaç gün sonra test yaptınız acabaKızlar ben de pazar günü dayanamayıp test yaptırdım 233 çıktı değerim çok şükür. Haber bekleyen herkese nasip etsin Allahİnşallah kalp atışını duyunca oh diyeceğim.
Kese görüp kalbi de duyduk mu rahatlarız Allah’ın İzniyle. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat evlatlar versin inşAllahKızlar ben de pazar günü dayanamayıp test yaptırdım 233 çıktı değerim çok şükür. Haber bekleyen herkese nasip etsin Allahİnşallah kalp atışını duyunca oh diyeceğim.
10. Günüydü, normalde bugün yaptıracaktım. Pazar sabahı test yaptırmalıyım, diye uyandımEmbriyo transferinden kaç gün sonra test yaptınız acaba
İnşallah duyacağız, güzel düşünelimKese görüp kalbi de duyduk mu rahatlarız Allah’ın İzniyle. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat evlatlar versin inşAllah
Yenii cihazları bakalımm hayırlısıı7+2 Sen bence duyarsın cihazlar yeni ve iyiyse
inşallah canım iyi düşün iyi olsunAminnn teşekkür ederim İnşallah dış gebelik değildir ve kesesini kalbini hayırlı şekilde görürüz duyarız
Bende o tarz bişey olmadı. Ama yumurtalar toplandıktan sonra olmuştu.Transferden sonraki gün inanılmaz bir gaz kabızlık ve ishal ağrısı gibi üçünü de içeren bir durum yaşayan oldu muresmen ağrının şiddetinden midem bulandı. Doktorum progestanların etkisini yeni görmeye başlıyorsun dedi ama bu kdr şiddetli ağrı normal mi
6+2de duydum şuan çoktan duyulur. Hiç stres bitmiyor kalp duydum ama duymakla kanama alanı olmuş onuda duydum düşük tehlikesi yani7+2 Sen bence duyarsın cihazlar yeni ve iyiyse
dondurulan embriyolar çözülünce kalite bozukluğu olmayınca tekrar dondurulabiliyor yani di mi ?Benim de diğer transferimde çözülme sonrası kalitesi düşen embriyom olmuştu. Bu transferimde de 5. Gün doldurulmuş embriyomun birinin çözülmeden sonra kalitesi düşmüş, transferden sonra akşamüstü arayıp haber verdiler, tekrar dondurmadılar.
inşallah bu emeklerin ve sabrın sonu pozitif sonuçlarla, kalp sesleriyle gelir
Tabii kaliteliyse mutlaka dondururlardondurulan embriyolar çözülünce kalite bozukluğu olmayınca tekrar dondurulabiliyor yani di mi ?
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla sıhatle senle olsun bebeğin inşallah6+2de duydum şuan çoktan duyulur. Hiç stres bitmiyor kalp duydum ama duymakla kanama alanı olmuş onuda duydum düşük tehlikesi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?