2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Tabi çünkü her hasta farklı bide sorun farklı o yüzden de yöntem farklı olabiliyor. Progestan I aşılama yaptırdığım zaman ağızdan alıyordum o zamanki doktorum da bana yan etkisini görürsen fitil olarak kullanabilirsin demişti. Ama görmemiştim

Öncelikle tebrik ederim, Hayırlı ve uğurlu olsun İlk testi yapana kadar ben de değişik belirtiler aramıştım Her aşamada farklı stresler yaşıyoruz istemeden...
evet maalesef şimdi de dış gebelik mi kese oluşacak mı kalb atacak mı düşünüyoruz hayırlısı inşallahhh

Kızlar ben de pazar günü dayanamayıp test yaptırdım 233 çıktı değerim çok şükür. Haber bekleyen herkese nasip etsin Allah İnşallah kalp atışını duyunca oh diyeceğim.
Kese görüp kalbi de duyduk mu rahatlarız Allah’ın İzniyle. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat evlatlar versin inşAllah

Bende o tarz bişey olmadı. Ama yumurtalar toplandıktan sonra olmuştu. Analık zor iş

dondurulan embriyolar çözülünce kalite bozukluğu olmayınca tekrar dondurulabiliyor yani di mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…