2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar ben de pazar günü dayanamayıp test yaptırdım 233 çıktı değerim çok şükür. Haber bekleyen herkese nasip etsin Allah İnşallah kalp atışını duyunca oh diyeceğim.
Maşallah çok güzel çıkmış değeriniz darısı bizlerin başına benim de cuma günü test günüm zaman geçmiyorduyatmaktan belim boynum ağrıyor artık

maşallah gözünaydın canım

Kızlar ben de pazar günü dayanamayıp test yaptırdım 233 çıktı değerim çok şükür. Haber bekleyen herkese nasip etsin Allah İnşallah kalp atışını duyunca oh diyeceğim.
gözünaydın canım hayırlı olsun

Bende o tarz bişey olmadı. Ama yumurtalar toplandıktan sonra olmuştu. Analık zor iş
merhaba, senin transferin ne zamandı sonucun ne çıkmıştı canım yazdıysanda ben unutmuş olabilirim

Arkadaşlar hamilelikten önce tiroidim 2 ydi suan 5+5 gebeyim sağlık ocağında tiroidlerime baktırdım 4 çıktı ikidir gebelikte tiroidim yükseliyor normal mi bu birde ilk önce kadın doğumamı gitmeliyim dahiliyeye mi

Bence doktoruna danış canım o yönlendirir, ben de tiroid ilacına devam edecekmişim.

Maşallah çok güzel çıkmış değeriniz darısı bizlerin başına benim de cuma günü test günüm zaman geçmiyorduyatmaktan belim boynum ağrıyor artık
Teşekkür ederiz inşallah sizin de güzel haberlerini alacağız. Ben transfer günüm hariç her gün yürüyüş yaptım yavaş tempoda. Kan dolaşımı ve kabızlık için hareket önerdi doktorum. Evin içinde , balkonda da yürüyebilirsiniz.

Merhaba Kızlar 30.01.201 cumartesi günü tek embriyo transferim yapıldı şimdi heyecan ile bekliyorum :) Bu tarih de transfer yaptıran var mı ne durumdasınız birbirimize destek olmayı çok isterim :)

Kızlar , bugün değerimin yükselmesine bakmak için test yaptırdım. Maalesef yükselmemiş, iki gün önce 233tü. Doktor iki gün sonra yine test istiyor. Daha önceki transferimin biri kimyasal olmuştu ama değerim zaten başta da düşüktü. Ne diyorsunuz? Durağanlık yaşayıp sonradan yükselen değer olabilir mi?

Benim de ara ara sancılarım oluyor dün akşamdan beri de akıntı olmaya başladı bide göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum ama adet olurken de benim göğüslerim böyle oluyordu inşallah adet belirtileri değildir
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah'ım kalp atışlarını duyurmayı sonrada kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah :)

Amin canım inşallah senin test zamanın ne zaman benimki haftaya öarşamba ama o güne kadar beklermiyim bilmiyorum

Amin canım inşallah senin test zamanın ne zaman benimki haftaya öarşamba ama o güne kadar beklermiyim bilmiyorum
Benim 11 i perşembe günü ve hiç beklicek gibi de değilim açıkcası ve 8 şubat da eşimin doğum günü ona çok süpriz yapmak istiyordum ama 11 şubat test yap dedi doktor ne yapsam çok kararsızım

Biraz önce kahverengi akıntım oldu korkmam gerekiyor mu biri bir şey yazabilir mi lütfen

Merhaba kızlar.. 29 ocakta 3.gün embriyo transferi oldum.. Transfer oldugum gün ve diğer gün şiddetli bel agrım oldu.. Sonra 3.günde karnım çok agrıdı iki büklüm oldum resmen ya.. Adet agrısı gibi değildi sancı acı gbi biseydi.. O da 1 gün sürdü geçti..bugun 5.günüm belimin sol tarafında agrı batma var.. Acaba bir ihtimal de olabilir mi?

Benim 11 i perşembe günü ve hiç beklicek gibi de değilim açıkcası ve 8 şubat da eşimin doğum günü ona çok süpriz yapmak istiyordum ama 11 şubat test yap dedi doktor ne yapsam çok kararsızım
Ya okuyorum bazen insanlar 8.9. Günde görüyorlar benimki 5. Gün embriyosuydu pazar yada pazartesi idrar yapsam çıkar mı acaba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…