Hepimizin inşallah canımAllah yardımcın olsun canım sağlıkla sıhatle senle olsun bebeğin inşallah
Maşallah çok güzel çıkmış değerinizKızlar ben de pazar günü dayanamayıp test yaptırdım 233 çıktı değerim çok şükür. Haber bekleyen herkese nasip etsin Allahİnşallah kalp atışını duyunca oh diyeceğim.
Merhabalar bende 23 ocakta transfer oldum bugün saatle tam 9. günündeyim ve akıntım ağrım lekelenmem olmamıştı bugün test yaptırdım ve değerim 101 cıktı :) hep derlerdi ama inanmazdım gerçekten belirti olmadan da oluyormuş şükürler olsun
maşallah gözünaydın canımMerhabalar bende 23 ocakta transfer oldum bugün saatle tam 9. günündeyim ve akıntım ağrım lekelenmem olmamıştı bugün test yaptırdım ve değerim 101 cıktı :) hep derlerdi ama inanmazdım gerçekten belirti olmadan da oluyormuş şükürler olsun
gözünaydın canım hayırlı olsunKızlar ben de pazar günü dayanamayıp test yaptırdım 233 çıktı değerim çok şükür. Haber bekleyen herkese nasip etsin Allahİnşallah kalp atışını duyunca oh diyeceğim.
merhaba, senin transferin ne zamandı sonucun ne çıkmıştı canım yazdıysanda ben unutmuş olabilirimBende o tarz bişey olmadı. Ama yumurtalar toplandıktan sonra olmuştu.Analık zor iş
Bence doktoruna danış canım o yönlendirir, ben de tiroid ilacına devam edecekmişim.Arkadaşlar hamilelikten önce tiroidim 2 ydi suan 5+5 gebeyim sağlık ocağında tiroidlerime baktırdım 4 çıktı ikidir gebelikte tiroidim yükseliyor normal mi bu birde ilk önce kadın doğumamı gitmeliyim dahiliyeye mi
Teşekkür ederizMaşallah çok güzel çıkmış değerinizdarısı bizlerin başına benim de cuma günü test günüm zaman geçmiyordu yatmaktan belim boynum ağrıyor artık
Merhaba benimde transferim 30.01 da oldu canımMerhaba Kızlar 30.01.201 cumartesi günü tek embriyo transferim yapıldı şimdi heyecan ile bekliyorum :) Bu tarih de transfer yaptıran var mı ne durumdasınız birbirimize destek olmayı çok isterim :)
Merhaba benimde transferim 30.01 da oldu can
Yaaa Çok sevindim :) ne durumdasın peki var mı hiç belirtin ?Merhaba benimde transferim 30.01 da oldu canım
Vücudumu dinleyip belirti oluşturmamaya çalışıyorum ama sadece Adet olcakmışım gibi ara ara sancım oluyo geçiyo bir de transfer gününden beri akıntı belirti mi bilmiyorum ama böyle.
Benim de ara ara sancılarım oluyor dün akşamdan beri de akıntı olmaya başladı bide göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum ama adet olurken de benim göğüslerim böyle oluyordu inşallah adet belirtileri değildirVücudumu dinleyip belirti oluşturmamaya çalışıyorum ama sadece Adet olcakmışım gibi ara ara sancım oluyo geçiyo bir de transfer gününden beri akıntı belirti mi bilmiyorum ama böyle.senin var mı bişeyler
Amin canım inşallah senin test zamanın ne zaman benimki haftaya öarşamba ama o güne kadar beklermiyim bilmiyorumBenim de ara ara sancılarım oluyor dün akşamdan beri de akıntı olmaya başladı bide göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum ama adet olurken de benim göğüslerim böyle oluyordu inşallah adet belirtileri değildir
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah'ım kalp atışlarını duyurmayı sonrada kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah:)
Benim 11 i perşembe günü ve hiç beklicek gibi de değilim açıkcasıAmin canım inşallah senin test zamanın ne zaman benimki haftaya öarşamba ama o güne kadar beklermiyim bilmiyorum
Ya okuyorum bazen insanlar 8.9. Günde görüyorlar benimki 5. Gün embriyosuydu pazar yada pazartesi idrar yapsam çıkar mı acaba diye düşünüyorumBenim 11 i perşembe günü ve hiç beklicek gibi de değilim açıkcasıve 8 şubat da eşimin doğum günü ona çok süpriz yapmak istiyordum ama 11 şubat test yap dedi doktor ne yapsam çok kararsızım
Canım korkma bana doktorum Kırmızı kahverengi akıntı lekelenme olabilir demişti yerleşme ile ilgili bi durum sanırım ben yaşamadım ama yaşayanlar varBiraz önce kahverengi akıntım oldu korkmam gerekiyor mu biri bir şey yazabilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?