2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

merhaba, senin transferin ne zamandı sonucun ne çıkmıştı canım yazdıysanda ben unutmuş olabilirim
Ben geçen Perşembe günü transfer oldum. Pazartesi test yaptırıcam. Bilmiyorum olur mu? Transferin ertesi günü araba kullandım 3 saat falan bide yolculuk yaptım. Sonrasında gün içinde yine ayaktaydım hep. Pek dinlenme vs falan olmadı. Hastaneden günlük hayatınıza devam edin demişlerdi gerçi ama. Ben biraz abarttım sanırım merak ediyorum sonucu ne olacak. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşsllah.

Ben de vücudumu dinleyip belirti oluşturmaya çalışıyorum. bi fark olmayınca da canım sıkılıyor falan. Bazen batma oluyor rahimde tamam oldu bu iş diyorum. Uzun süre hiç biley olmuyor o zaman olmadı diyorum. Kısmetimizde vardır inşallah bir güzellik

Merhaba Kızlar 30.01.201 cumartesi günü tek embriyo transferim yapıldı şimdi heyecan ile bekliyorum :) Bu tarih de transfer yaptıran var mı ne durumdasınız birbirimize destek olmayı çok isterim :)
Ben 28.01 de yaptırdım. Şu an bi değişiklik hissetmiyorum pek. Göğüslerim biraz doldu o kadar.

inşallah canım benim bence hiç canın sıkılmasın belirti yaşamayıp tutan bir çok insanda var sonuçta . Hem belirtilere inanıp sonuç olumsuz olunca insan daha çok üzülüyor. O yüzden belirtim olsa bile görmezden geliyorum. mesela iki gündür baş ağrım tuttu ama ben bınun yatmaktan olduğuna inanıyorum rabbim hepimizi olumlu sonuçlar almayı nasip eder inşallah

Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Kavuşalım yavrularımıza sağlıcakla. ben birkaç güne erken gebelik testi yaparım varsa çıkar zaten. Sonraki adımın telaşı başlar yoksa kısmet hayırlısı dicem. İnşallah olur tabi hayırlısıyla.

Amin canım benim inşallahYa bende pazar yada pazartesi yapsam çıkar mı bende çok merak ediyorum

5. Gün embriyosu 30.01.2021 canım
Pazartesi falan çıkar bence. Düne kadar batma falan vardı belirti olarak saymıştım. Bugün hiç olmadı nerdeyse. Ağrım sızım bişeyim yok. Sende var mı belirti diyebilicen bişey? Henüz çok erken gerçi belirti olmaz da. Ben 3 gün sonra test yaparım sanırım. 8. Günüm olacak. 5. Gün embriyosuydu benimde.

Bende yarın gidip baktırıcam değerime. Çok gerginim çünkü bugün kanamam oldu doktor yarın gidip test yaptır dedi bide kalcamdan iğne verdi vurdurdum. Allahım inşallah yerleşme kanamasıdır. Benimde bir düşüğüm olmuştu.

Aynen benim daha çok erken bugün 3. Gün ama dediğim gibi sadece adet sancısı gibi sancım gelip gidiyo belirti mi bilmiyorum ama 2 gündür baş ağrım var 1. Gün biraz bel ağrım vardı şuanda yok bakalım zamanla neler olcak

Merhabalar benimde 30 ocakta 3. Transferin gerçekleşti .5. Gun embryosu .kalitesi 2bb bu yüzden pek umudum yok. Benim gibi 2bbb kalitede tramsferinngerceklesen arkadaş var mı.bende de fazla bir belirti yok.ayrica dr transferin 3. Gunu yanı bugün yarım doz çatlama iğnesi yaptırdı.beni gibi olan var miiiiiiiii

Kanama bendede olmuştu nekadar fazlamı ? Devamı geldımı devamı yoksa sorun olmuyor genelde

Yerleşme kanamasıdır, korkmayın. Güzel düşünün, Allah yolunuzu aydınlık etsin

Benimde ilaçla 0,76idi dün 3 çıktı doktorumu aradım hemen ilacı arttırdı.

cnm ben troid haşimatoyum ,yıllardır kullanıyorum doktorum gebe kaldığını öğrendiğinde hemen bana gel ilaçın dozunu arttıracağız gebelikte hormonlar değişiyor o yüzden triod önemli bence direk dahiliyeye git çünkü kadın doğum doktorun da oraya yönlendirektir.yada doktorunu rayıp bilgi al öyle git

Çok teşekkür ederim kızlar gittim bugün ilaç yazdı yarın kullanmaya başlıycam inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…