ertesi günü kullanmışşsın bişe olmaz bence güzel haberlerini bekliyorum canımBen geçen Perşembe günü transfer oldum. Pazartesi test yaptırıcam. Bilmiyorum olur mu? Transferin ertesi günü araba kullandım 3 saat falan bide yolculuk yaptım. Sonrasında gün içinde yine ayaktaydım hep. Pek dinlenme vs falan olmadı. Hastaneden günlük hayatınıza devam edin demişlerdi gerçi ama. Ben biraz abarttım sanırımmerak ediyorum sonucu ne olacak. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşsllah.
Merhaba, yerleşme kanaması tam olarak ne zaman oluyor acaba? regl'den farkını nasıl anlayabiliriz? Benim de transferim oldu 10 gün önce, dün gece regl olacakmışım gibi hissettim, şimdi de tuvalette çok açık pembe bir akıntı vardı. Regl mi oldum acabaYerleşme kanamasıdır, korkmayın. Güzel düşünün, Allah yolunuzu aydınlık etsin
Merhaba, tutunmama için bir çözüm bulursanız, bana da haber verin. her şeyi denemeye açığımArkadaşlar merhaba, yeni transfer olanlara hayırşı haber almak nasip olur umarım hamile olanlara da bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim. Ben doğal yollar ile gebe kalan ancak erken haftalarda düşük yapan bir hastayım bu nedenle genetikli tüp bebek kararı aldık. 20 ocakta 2. Transferimi oldum, genetikten olumlu dönmüş 5 aa embriyom yine tutmadı öncesinde de rahime çizik atılmıştı. Bu süreçte yapabileceğimiz ekstra ne kaldı bilmiyorum ama fikirlerinize ve desteğinize ihtiyacım var böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Devamı gelmedi az değil çokta değildi, şimdi test yaptırdık sonuç bekliyoruz. Aşırı korktuk bakalım ne cıkacakKanama bendede olmuştu nekadar fazlamı ? Devamı geldımı devamı yoksa sorun olmuyor genelde
Aminn ikimizin de isteyen herkesin de inşallahYerleşme kanamasıdır, korkmayın. Güzel düşünün, Allah yolunuzu aydınlık etsin
Benim için bu sefer de olmadı.Aminn ikimizin de isteyen herkesin de inşallah
ne kadar zor değil mi? ben de çok yıpranıyorum, psikolojim alt üst.Doktorum net bir şey söylemiyor ama okuduğum şeylere göre kimyasal gebelik yaşıyorum.233’ten 198’e düştü değerim. Hevesim yine kursağımda kaldı maalesef. Sanırım yoruldum artık.
Arkadaşlar bu progestan iğne 10 gün mu kullanılıyor.Benim 2 tane daha var çok acıyor artık 10 günden fazla kullanan oldumuMaşallah çok güzel çıkmış değerinizdarısı bizlerin başına benim de cuma günü test günüm zaman geçmiyordu yatmaktan belim boynum ağrıyor artık
Evet maalesef öyle, sizin için her şeyin en güzelini diliyorumne kadar zor değil mi? ben de çok yıpranıyorum, psikolojim alt üst.
ne tatlısınız, çok teşekkür ediyorum ve ben de sizin için her şeyin gönlünüze göre olmasını diliyorum.Evet maalesef öyle, sizin için her şeyin en güzelini diliyorum
ne kadar zor değil mi? ben de çok yıpranıyorum, psikolojim
Ben daha önceki transferimde iğne olarak kullanmıştım ama artık bacağımı çekemiyordum ağrıdan. Bir de çarpıntım çok olunca doktor iğne yerine fitiline geçirmişti.Arkadaşlar bu progestan iğne 10 gün mu kullanılıyor.Benim 2 tane daha var çok acıyor artık 10 günden fazla kullanan oldumu
Herşey nasip benim 2 negatif 1 düşük var bakalım şimdi olan bebişimin kesesi oluşacak mı kalbi atacak mı kucağıma sağlıklı şekilde alabilecek miyim. Çok zor süreçler rabbim isteyen herkese zorlanmadan evlat sahibi olmayı nasip etsinBenim için bu sefer de olmadı.
Ben transfer tarihinde başladım.gebeyim ve ilk 3 ay kullanacağız dedi doktorum. Kalcalarim delik deşik, ağrısı sızısı da ayrı.ama bebegim için katlanıyorumArkadaşlar bu progestan iğne 10 gün mu kullanılıyor.Benim 2 tane daha var çok acıyor artık 10 günden fazla kullanan oldumu
Ben hem fitil hem iğnesini kullanıyorum yaa bende de çarpıntı var bı ayakkabı mi giyene kadar ölüyorum sanki. Neyse sabır sabırBen daha önceki transferimde iğne olarak kullanmıştım ama artık bacağımı çekemiyordum ağrıdan. Bir de çarpıntım çok olunca doktor iğne yerine fitiline geçirmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?