2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Doktorum net bir şey söylemiyor ama okuduğum şeylere göre kimyasal gebelik yaşıyorum. 233’ten 198’e düştü değerim. Hevesim yine kursağımda kaldı maalesef. Sanırım yoruldum artık.

ertesi günü kullanmışşsın bişe olmaz bence güzel haberlerini bekliyorum canım

Yerleşme kanamasıdır, korkmayın. Güzel düşünün, Allah yolunuzu aydınlık etsin
Merhaba, yerleşme kanaması tam olarak ne zaman oluyor acaba? regl'den farkını nasıl anlayabiliriz? Benim de transferim oldu 10 gün önce, dün gece regl olacakmışım gibi hissettim, şimdi de tuvalette çok açık pembe bir akıntı vardı. Regl mi oldum acaba yerleşme kanaması olurken de regl olacakmış gibi his geliyor mu?

Merhaba, tutunmama için bir çözüm bulursanız, bana da haber verin. her şeyi denemeye açığım

bende suan transfer tarihimi bekliyorum.gecen aydan dondurulmus 3.gun 8 hucreli bir embriyom var buayda 2 embriyom suan 3.gunde doktorum buay transfer yapicam dedi suan icin taze embriyolarin gununu bekliyo sanirim fitil ve banta devam ediyorum. sizce sureci ne olur tazeyimi transfer eder yoksa dondurulmusumu

Doktorum net bir şey söylemiyor ama okuduğum şeylere göre kimyasal gebelik yaşıyorum. 233’ten 198’e düştü değerim. Hevesim yine kursağımda kaldı maalesef. Sanırım yoruldum artık.
ne kadar zor değil mi? ben de çok yıpranıyorum, psikolojim alt üst.

Maşallah çok güzel çıkmış değeriniz darısı bizlerin başına benim de cuma günü test günüm zaman geçmiyorduyatmaktan belim boynum ağrıyor artık
Arkadaşlar bu progestan iğne 10 gün mu kullanılıyor.Benim 2 tane daha var çok acıyor artık 10 günden fazla kullanan oldumu

ne kadar zor değil mi? ben de çok yıpranıyorum, psikolojim
Arkadaşlar bu progestan iğne 10 gün mu kullanılıyor.Benim 2 tane daha var çok acıyor artık 10 günden fazla kullanan oldumu
Ben daha önceki transferimde iğne olarak kullanmıştım ama artık bacağımı çekemiyordum ağrıdan. Bir de çarpıntım çok olunca doktor iğne yerine fitiline geçirmişti.

Ben transfer tarihinde başladım.gebeyim ve ilk 3 ay kullanacağız dedi doktorum. Kalcalarim delik deşik, ağrısı sızısı da ayrı.ama bebegim için katlanıyorum

Yaayandım desene çok kötü acıyor artık.Ben hem progestan fitil hem iğne kullanıyorum Allah'ım yardım et

Ben daha önceki transferimde iğne olarak kullanmıştım ama artık bacağımı çekemiyordum ağrıdan. Bir de çarpıntım çok olunca doktor iğne yerine fitiline geçirmişti.
Ben hem fitil hem iğnesini kullanıyorum yaa bende de çarpıntı var bı ayakkabı mi giyene kadar ölüyorum sanki. Neyse sabır sabır

R Rkyy38 U Ulku39 Arkadaslar gecmis olsun. Ben de progestani hem fitil hem igne olarak aliyorum. Ama igne karindan yapilan igneden. Prolutex. İsterseniz doktorunuza bir danisin. Uygun gorurse belki siz de ona gecersiniz.

Cuma sonuç için gidicem inşaallah onda bahsederim artık.Ben bı de oksapar iğne kullanıyorum karından ne derse drum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…