Yerleşme kanaması olabilir, biraz bekleyip kan testi yaptırırsınızSelam arkadaşlar. Bugün 6. Günüm erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Sonra bi baktım kahverengi lekelenme olmuş. Sevinemeden moralim bozuldu. 6. Gün civarı lekelenme yaşayan oldu mu? Çok ayakta kalmaktan oldu diye düşündüm canım sıkıldı.
Canım merhaba bence hiç korkma yerleşme kanamasıdır genelde o renk oluyo çünkü bana da doktorum kahverengi Kırmızı lekelenme olabilir bu dönemde korkmana gerek yok olabilir şeyler dedi. Büyük ihtimalle seninki de yerleşme çünkü yerleşme kanaması yaşayanlar normalde hep 6-9. Günler arası yaşıyorlar okuduğum kadarı ile gördüğüm bu sakin ol hiç panik yapma.Selam arkadaşlar. Bugün 6. Günüm erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Sonra bi baktım kahverengi lekelenme olmuş. Sevinemeden moralim bozuldu. 6. Gün civarı lekelenme yaşayan oldu mu? Çok ayakta kalmaktan oldu diye düşündüm canım sıkıldı.
Masaallah darısı bizlere de olsun ins hiç belirti yaşadınız miMerhana kizlar 23 ocak da trasfer olmuştum dün beta hcg testim de sonuç70 cıktı ❤❤
9. Günümde kaşık ağrım baş agrim ve mide bulantim oldu o kadar. Akıntı ve kanama hiç olmadı.Masaallah darısı bizlere de olsun ins hiç belirti yaşadınız mi
Ya benim daha 4. Günüm ama dünden beri başım ağrıyo bugün bi canım yok gibi miğdem de bulanıyo mu yanıyo mu anlamlandıramıyorum9. Günümde kaşık ağrım baş agrim ve mide bulantim oldu o kadar. Akıntı ve kanama hiç olmadı.
Hadi inşallah canımYa benim daha 4. Günüm ama dünden beri başım ağrıyo bugün bi canım yok gibi miğdem de bulanıyo mu yanıyo mu anlamlandıramıyorum
Çok sağ ol canım. Rahatladım biraz. 3 kayıp yaşadım hep lekelenmeyle başladı. Ama 7. Hafta civarıydı hep.Canım merhaba bence hiç korkma yerleşme kanamasıdır genelde o renk oluyo çünkü bana da doktorum kahverengi Kırmızı lekelenme olabilir bu dönemde korkmana gerek yok olabilir şeyler dedi. Büyük ihtimalle seninki de yerleşme çünkü yerleşme kanaması yaşayanlar normalde hep 6-9. Günler arası yaşıyorlar okuduğum kadarı ile gördüğüm bu sakin ol hiç panik yapma.
Sizin kaç denemeniz oldu acb?Merhaba, tutunmama için bir çözüm bulursanız, bana da haber verin. her şeyi denemeye açığım
Ya bi sebebi var mı peki araştırıldı mı ? Ayrıca güzel düşünelim güzel olsun bu sefer inşallah sonuna kadar güzel ilerlerÇok sağ ol canım. Rahatladım biraz. 3 kayıp yaşadım hep lekelenmeyle başladı. Ama 7. Hafta civarıydı hep.
Merhaba, 2 denemem oldu (43 yaşındayım)Sizin kaç denemeniz oldu acb?
Embriyolarınıza genetik inceleme yapıldı mı? Bir de rahime çizik atıldı mı peki?Merhaba, 2 denemem oldu (43 yaşındayım)
Merhaba aynı tarih benimde yapıldı.5.gün 2 bb kalitesinde belirtileriniz var mı benim pek yok.ne gün kan vereceksinizMerhaba Kızlar 30.01.201 cumartesi günü tek embriyo transferim yapıldı şimdi heyecan ile bekliyorum :) Bu tarih de transfer yaptıran var mı ne durumdasınız birbirimize destek olmayı çok isterim :)
Dinlenmemiz gerekiyor transferden sonra. Benim arkdasım 2 ay hep yattı dalga geçtim onla abartıyorsun diye. Ama öyle olmak lazımmış benimde kanamam olmustu doktor şimdi tuvalet dışında kalkmayı yasakladı. Sen de yasakla kendıne ne olur ne olmaz. Senin ki yerleşme kanamasıdır zaten. Ama olsun dikkat edelim benceÇok sağ ol canım. Rahatladım biraz. 3 kayıp yaşadım hep lekelenmeyle başladı. Ama 7. Hafta civarıydı hep.
Gözünaydın canım harika bir duygu eminimKızlar Kalp atısını duydum çok şüküür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?