2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Selam arkadaşlar. Bugün 6. Günüm erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Sonra bi baktım kahverengi lekelenme olmuş. Sevinemeden moralim bozuldu. 6. Gün civarı lekelenme yaşayan oldu mu? Çok ayakta kalmaktan oldu diye düşündüm canım sıkıldı.

Selam arkadaşlar. Bugün 6. Günüm erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Sonra bi baktım kahverengi lekelenme olmuş. Sevinemeden moralim bozuldu. 6. Gün civarı lekelenme yaşayan oldu mu? Çok ayakta kalmaktan oldu diye düşündüm canım sıkıldı

Yerleşme kanaması olabilir, biraz bekleyip kan testi yaptırırsınız

İyi aksamlar transferin 8 günü bugün lekelenme yaşadım dr.um enox günaşırı yap dinlen dedi ins yerleşme lekelenmesidir

Canım merhaba bence hiç korkma yerleşme kanamasıdır genelde o renk oluyo çünkü bana da doktorum kahverengi Kırmızı lekelenme olabilir bu dönemde korkmana gerek yok olabilir şeyler dedi. Büyük ihtimalle seninki de yerleşme çünkü yerleşme kanaması yaşayanlar normalde hep 6-9. Günler arası yaşıyorlar okuduğum kadarı ile gördüğüm bu sakin ol hiç panik yapma.

Bende kaset test yaptım ama negatif çıktı

Çok sağ ol canım. Rahatladım biraz. 3 kayıp yaşadım hep lekelenmeyle başladı. Ama 7. Hafta civarıydı hep.

Çok sağ ol canım. Rahatladım biraz. 3 kayıp yaşadım hep lekelenmeyle başladı. Ama 7. Hafta civarıydı hep.
Ya bi sebebi var mı peki araştırıldı mı ? Ayrıca güzel düşünelim güzel olsun bu sefer inşallah sonuna kadar güzel ilerler

Merhaba Kızlar 30.01.201 cumartesi günü tek embriyo transferim yapıldı şimdi heyecan ile bekliyorum :) Bu tarih de transfer yaptıran var mı ne durumdasınız birbirimize destek olmayı çok isterim :)
Merhaba aynı tarih benimde yapıldı.5.gün 2 bb kalitesinde belirtileriniz var mı benim pek yok.ne gün kan vereceksiniz

Dinlenmemiz gerekiyor transferden sonra. Benim arkdasım 2 ay hep yattı dalga geçtim onla abartıyorsun diye. Ama öyle olmak lazımmış benimde kanamam olmustu doktor şimdi tuvalet dışında kalkmayı yasakladı. Sen de yasakla kendıne ne olur ne olmaz. Senin ki yerleşme kanamasıdır zaten. Ama olsun dikkat edelim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…