2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

İyi aksamlar hanmlar az bucuk okumaya calştm yorumları bnde 28 ocakta transfer oldum hiç belirtm yok henüz test yapmadm merak içinde bekliyrm

Pko var
Ya bi sebebi var mı peki araştırıldı mı ? Ayrıca güzel düşünelim güzel olsun bu sefer inşallah sonuna kadar güzel ilerler
Pko var bende normal yoldan olan gebeliklerim ilerlemedi. Bir tane tüp denememde de boş kese çıktı. 3 kez kürtaj oldum. Bu sağlıkla ilerler inşallah Allahım isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah.

Evet çok haklısın. Ya hastaneden günlük hayatınıza devam edin dediler eşimin yanında. Eşimde sağ olsun çok rahattır zaten. Bişey olmaz havasında. Bugünden itibaren dikkat edicem ama.

Senin kaçıncı haftada oldu lekelenme?

Yaayandım desene çok kötü acıyor artık.Ben hem progestan fitil hem iğne kullanıyorum Allah'ım yardım et
bende hem fitil hem iğne kullanıyorum 29 gün oldu artık oturamaz oldum doktorum 10. haftaya kadar kullanmak gerekebilir ıvf gebeliği olduğu için riske atamayız diyor. iğnelerimi karından olanla değiştirdi yarın ona başlayacağım yan etkisi daha az mış bakalım sizde bir sorun isterseniz.

Evet çok haklısın. Ya hastaneden günlük hayatınıza devam edin dediler eşimin yanında. Eşimde sağ olsun çok rahattır zaten. Bişey olmaz havasında. Bugünden itibaren dikkat edicem ama.
Evet keşke banada öyle demeseydi çok hata yaptım. Uzandım eğildim kalktım oturmadım pişmanım valla.

5+4 tü canım. Sıkıntı yoktu ultrasonda ama sonra kese etrafında kanama oluştu o yüzden dinleniyorum
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Bu haftalarda normal diyorlar. Ekstra bi ilaç falan da veriyorlar diye biliyorum kanamayı kesmek için.

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Bu haftalarda normal diyorlar. Ekstra bi ilaç falan da veriyorlar diye biliyorum kanamayı kesmek için.
Evet iğne vuruyorum. Rabbim kimseye minik büyük farketmez evlat acısı yaşatmasın. Bütün bebekler kazasız belasız sağlıkla doğsun inşallah

Evet iğne vuruyorum. Rabbim kimseye minik büyük farketmez evlat acısı yaşatmasın. Bütün bebekler kazasız belasız sağlıkla doğsun inşallah
Amin inşallah. Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın. İsteyen herkesi yavrularına kavuştursun inşallah

selam canım hemen moralini bozma yerleşme olabilir

benim 9. gün kahverengi lekelenmem oldu bir gün içinde 3 kere korkup erken test yaptım pozitifti çok şükür. hemen korkmayın, hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba aynı tarih benimde yapıldı.5.gün 2 bb kalitesinde belirtileriniz var mı benim pek yok.ne gün kan vereceksiniz
Merhaba Canım benim transferden sonraki 3. gün hafif kahverengimsi bi akıntım geldi onun haricinde bel ağrısı kasık ağrısı göğüs dolgunluğu mevcut. Am bunlar bende adetliykende olduğu için kendimi kandırmak da istemiyorum açıkcası :) Bana doktor 11.02.2021 de test yapıcaksın dedi ama ben cuma günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum :) Sen ne durumdasın ? senin test tarihin ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…