- 27 Kasım 2017
- 1.887
- 2.901
- 133
- 33
Evett allah herkeze nasıp etsinGözünaydın canım harika bir duygu eminim
Pko var bende normal yoldan olan gebeliklerim ilerlemedi. Bir tane tüp denememde de boş kese çıktı. 3 kez kürtaj oldum. Bu sağlıkla ilerler inşallahYa bi sebebi var mı peki araştırıldı mı ? Ayrıca güzel düşünelim güzel olsun bu sefer inşallah sonuna kadar güzel ilerler
Evet çok haklısın. Ya hastaneden günlük hayatınıza devam edin dediler eşimin yanında. Eşimde sağ olsun çok rahattır zaten. Bişey olmaz havasında. Bugünden itibaren dikkat edicem ama.Dinlenmemiz gerekiyor transferden sonra. Benim arkdasım 2 ay hep yattı dalga geçtim onla abartıyorsun diye. Ama öyle olmak lazımmış benimde kanamam olmustu doktor şimdi tuvalet dışında kalkmayı yasakladı. Sen de yasakla kendıne ne olur ne olmaz. Senin ki yerleşme kanamasıdır zaten. Ama olsun dikkat edelim bence
Senin kaçıncı haftada oldu lekelenme?Dinlenmemiz gerekiyor transferden sonra. Benim arkdasım 2 ay hep yattı dalga geçtim onla abartıyorsun diye. Ama öyle olmak lazımmış benimde kanamam olmustu doktor şimdi tuvalet dışında kalkmayı yasakladı. Sen de yasakla kendıne ne olur ne olmaz. Senin ki yerleşme kanamasıdır zaten. Ama olsun dikkat edelim bence
Canım çok tebrik ederim. Rahatladın mı biraz? Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Evett allah herkeze nasıp etsin
bende hem fitil hem iğne kullanıyorum 29 gün oldu artık oturamaz oldum doktorum 10. haftaya kadar kullanmak gerekebilir ıvf gebeliği olduğu için riske atamayız diyor. iğnelerimi karından olanla değiştirdi yarın ona başlayacağım yan etkisi daha az mış bakalım sizde bir sorun isterseniz.Yaayandım desene çok kötü acıyor artık.Ben hem progestan fitil hem iğne kullanıyorum Allah'ım yardım et
5+4 tü canım. Sıkıntı yoktu ultrasonda ama sonra kese etrafında kanama oluştu o yüzden dinleniyorumSenin kaçıncı haftada oldu lekelenme?
Evet keşke banada öyle demeseydi çok hata yaptım. Uzandım eğildim kalktım oturmadım pişmanım valla.Evet çok haklısın. Ya hastaneden günlük hayatınıza devam edin dediler eşimin yanında. Eşimde sağ olsun çok rahattır zaten. Bişey olmaz havasında. Bugünden itibaren dikkat edicem ama.
Rahatladım çok şükür ama yinede 9 ay hep bi stresCanım çok tebrik ederim. Rahatladın mı biraz? Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Bu haftalarda normal diyorlar. Ekstra bi ilaç falan da veriyorlar diye biliyorum kanamayı kesmek için.5+4 tü canım. Sıkıntı yoktu ultrasonda ama sonra kese etrafında kanama oluştu o yüzden dinleniyorum
Evet bende pek dikkat edemedim doğrusu. Ama bugünden itibaren temkinliyim inşallah.Evet keşke banada öyle demeseydi çok hata yaptım. Uzandım eğildim kalktım oturmadım pişmanım valla.
Evet iğne vuruyorum. Rabbim kimseye minik büyük farketmez evlat acısı yaşatmasın. Bütün bebekler kazasız belasız sağlıkla doğsun inşallahAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Bu haftalarda normal diyorlar. Ekstra bi ilaç falan da veriyorlar diye biliyorum kanamayı kesmek için.
Amin inşallah. Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın. İsteyen herkesi yavrularına kavuştursun inşallahEvet iğne vuruyorum. Rabbim kimseye minik büyük farketmez evlat acısı yaşatmasın. Bütün bebekler kazasız belasız sağlıkla doğsun inşallah
Çok sevindim canımgözün aydım darısı başımızaKızlar Kalp atısını duydum çok şüküür
Amin canımm bi sevinemiyozkii şimdide kanamam olduÇok sevindim canımgözün aydım darısı başımıza
Yok kötü düşünme olması normal ağrın varmı cok onemli olan oAmin canımm bi sevinemiyozkii şimdide kanamam oldu
selam canım hemen moralini bozma yerleşme olabilirSelam arkadaşlar. Bugün 6. Günüm erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Sonra bi baktım kahverengi lekelenme olmuş. Sevinemeden moralim bozuldu. 6. Gün civarı lekelenme yaşayan oldu mu? Çok ayakta kalmaktan oldu diye düşündüm canım sıkıldı.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Öyle olma ihtimali var evet. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.selam canım hemen moralini bozma yerleşme olabilir
benim 9. gün kahverengi lekelenmem oldu bir gün içinde 3 kere korkup erken test yaptım pozitifti çok şükür. hemen korkmayın, hakkınızda hayırlısı olsun.
Merhaba Canım benim transferden sonraki 3. gün hafif kahverengimsi bi akıntım geldi onun haricinde bel ağrısı kasık ağrısı göğüs dolgunluğu mevcut. Am bunlar bende adetliykende olduğu için kendimi kandırmak da istemiyorum açıkcası :) Bana doktor 11.02.2021 de test yapıcaksın dedi ama ben cuma günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum :) Sen ne durumdasın ? senin test tarihin ne zaman ?Merhaba aynı tarih benimde yapıldı.5.gün 2 bb kalitesinde belirtileriniz var mı benim pek yok.ne gün kan vereceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?