Merhaba, hayır ikisi de yapılmadı. Zaten çok az yumurtam oluyor, sanırım ondan dolayı genetik inceleme yapılmadı. Rahime çizik nasıl oluyor, onu hiç bilmiyorumEmbriyolarınıza genetik inceleme yapıldı mı? Bir de rahime çizik atıldı mı peki?
Bende lekelenme o olmadı dr pazartesi kan ver dedi bklm.bu benim 3. Denemem 2.kimyasal oldu öyle belirtiler olmuştu ki bu sefer oldu demiştim ama kimyasal oldu. O yüzden sonu iyi olsun inşallah.kasiklarimda ağrı hafif göğüs dolgunluk başka birşey yokMerhaba Canım benim transferden sonraki 3. gün hafif kahverengimsi bi akıntım geldi onun haricinde bel ağrısı kasık ağrısı göğüs dolgunluğu mevcut. Am bunlar bende adetliykende olduğu için kendimi kandırmak da istemiyorum açıkcası :) Bana doktor 11.02.2021 de test yapıcaksın dedi ama ben cuma günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum :) Sen ne durumdasın ? senin test tarihin ne zaman ?
Bana cvp verecek kimse yok muGünaydınlar herkese benim dünden beri lekelenmem devam ediyor biraz rengi koyulasti acaba sizin lekelenme olduysa kaç gün sürdü ..
Benimde 9 günüm bugün benim hala az da olsa devam ediyorBenim bugün 9.gunum hiç lekelenme yaşamadım hemen hemen herkeste olmuş
Endişelenme bence bizde tutunamadı mı acaba diye endişeleniyoruz ins hepimizin tutunmusturYa herkes lekelenme yaşamış benim 5. Günüm lekelenmem yok tutmadı mı acaba diye endişelenmeye başlıycam artık
Amin inşallah hepimizin ki herkesin ki tutunsun inşallah ama tutunma lekelenmesi diye bişey var herkes de olmasa da endişe etmeyin sizdeEndişelenme bence bizde tutunamadı mı acaba diye endişeleniyoruz ins hepimizin tutunmustur
İns hepimizin tutunsunAmin inşallah hepimizin ki herkesin ki tutunsun inşallah ama tutunma lekelenmesi diye bişey var herkes de olmasa da endişe etmeyin sizde
Adet agrısı gıbı agrı var dr igne yaptr dedıYok kötü düşünme olması normal ağrın varmı cok onemli olan o
Merhaba benimde 6. Gün pozitif çıktı 9. Ve 0 gün kahvetengilekeler geldi hemen doktora gittik bunda bişey yok korkmayın dedi yerleşme olabilir dedi yada ilaçlar hormon artışı sebebiyle yapabilir yada vajinal fitil kullanıyorum ben o yapabilir dedi ma sonuçta korkmayın dediSelam arkadaşlar. Bugün 6. Günüm erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Sonra bi baktım kahverengi lekelenme olmuş. Sevinemeden moralim bozuldu. 6. Gün civarı lekelenme yaşayan oldu mu? Çok ayakta kalmaktan oldu diye düşündüm canım sıkıldı.
Canım iğneyi yaptır dinlen.Adet agrısı gıbı agrı var dr igne yaptr dedı
Çok sağ ol arkadaşım. Tam testi yaptım baktım lekelenme olmuş. Korktum ister istemez. Korkma diyorsa korkmayalım mademMerhaba benimde 6. Gün pozitif çıktı 9. Ve 0 gün kahvetengilekeler geldi hemen doktora gittik bunda bişey yok korkmayın dedi yerleşme olabilir dedi yada ilaçlar hormon artışı sebebiyle yapabilir yada vajinal fitil kullanıyorum ben o yapabilir dedi ma sonuçta korkmayın dedi
Ne demek arkadaşım o gün bende çok korkmuştum. İlacı değiştirmedi bunlar olacak tüp bebekte ama olmayadabilir dedi. Kırmızı kanama pohtı vs onlar tehlikeli hemen gel olursa dedi ama açık pembe kahverengi vs bunlar çok normal dedi. Hatta ben kanama olunca vajinali o sabah kullanamadım doktora koştuğum için neden kullanmadın diye kızdı hafiften. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Kan testi yaptırdınız mıÇok sağ ol arkadaşım. Tam testi yaptım baktım lekelenme olmuş. Korktum ister istemez. Korkma diyorsa korkmayalım mademçok ayakta kalmıştım birazda kendimi suçladım. Bugün daha sakinim. Bundan sonra dikkat edicem. Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. Bişey sorucam doktor ilaçların dozunda falan bi değişiklik yaptı mı peki?
Allah yardımcın olsun. Emeklerinin karşılığını alasın inşallah.Arkadaslar merhabalar, bgn transferim olacak 16.30da mesajimi okuyan olursa dua edebilir mi benim icin? Allah'im bekleyen tum arkdslarima bol sabir ve hayirli hbrler, pozitifi gorenlere de saglikla ilerlemesini nasip etsin insallah
Yok pazartesi yaptırıcam inşallah. Sen yaptırdın mı?Ne demek arkadaşım o gün bende çok korkmuştum. İlacı değiştirmedi bunlar olacak tüp bebekte ama olmayadabilir dedi. Kırmızı kanama pohtı vs onlar tehlikeli hemen gel olursa dedi ama açık pembe kahverengi vs bunlar çok normal dedi. Hatta ben kanama olunca vajinali o sabah kullanamadım doktora koştuğum için neden kullanmadın diye kızdı hafiften. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Kan testi yaptırdınız mı
Kalp atışını duyduktan sonra düşük ihtimali baya azalıyor. Belki kanama olmuştur kese etrafında onu atıyordur. Hiç panikleme benimde kaç gündür hep adet ağrım var oldum olacam diyorum sürekliAdet agrısı gıbı agrı var dr igne yaptr dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?