2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Günaydınlar herkese benim dünden beri lekelenmem devam ediyor biraz rengi koyulasti acaba sizin lekelenme olduysa kaç gün sürdü ..

Embriyolarınıza genetik inceleme yapıldı mı? Bir de rahime çizik atıldı mı peki?
Merhaba, hayır ikisi de yapılmadı. Zaten çok az yumurtam oluyor, sanırım ondan dolayı genetik inceleme yapılmadı. Rahime çizik nasıl oluyor, onu hiç bilmiyorum

Bende lekelenme o olmadı dr pazartesi kan ver dedi bklm.bu benim 3. Denemem 2.kimyasal oldu öyle belirtiler olmuştu ki bu sefer oldu demiştim ama kimyasal oldu. O yüzden sonu iyi olsun inşallah.kasiklarimda ağrı hafif göğüs dolgunluk başka birşey yok

Ya herkes lekelenme yaşamış benim 5. Günüm lekelenmem yok tutmadı mı acaba diye endişelenmeye başlıycam artık

Ya herkes lekelenme yaşamış benim 5. Günüm lekelenmem yok tutmadı mı acaba diye endişelenmeye başlıycam artık
Endişelenme bence bizde tutunamadı mı acaba diye endişeleniyoruz ins hepimizin tutunmustur

Merhaba benimde 6. Gün pozitif çıktı 9. Ve 0 gün kahvetengilekeler geldi hemen doktora gittik bunda bişey yok korkmayın dedi yerleşme olabilir dedi yada ilaçlar hormon artışı sebebiyle yapabilir yada vajinal fitil kullanıyorum ben o yapabilir dedi ma sonuçta korkmayın dedi

Çok sağ ol arkadaşım. Tam testi yaptım baktım lekelenme olmuş. Korktum ister istemez. Korkma diyorsa korkmayalım madem çok ayakta kalmıştım birazda kendimi suçladım. Bugün daha sakinim. Bundan sonra dikkat edicem. Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. Bişey sorucam doktor ilaçların dozunda falan bi değişiklik yaptı mı peki?

Ne demek arkadaşım o gün bende çok korkmuştum. İlacı değiştirmedi bunlar olacak tüp bebekte ama olmayadabilir dedi. Kırmızı kanama pohtı vs onlar tehlikeli hemen gel olursa dedi ama açık pembe kahverengi vs bunlar çok normal dedi. Hatta ben kanama olunca vajinali o sabah kullanamadım doktora koştuğum için neden kullanmadın diye kızdı hafiften. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Kan testi yaptırdınız mı

Arkadaslar merhabalar, bgn transferim olacak 16.30da mesajimi okuyan olursa dua edebilir mi benim icin? Allah'im bekleyen tum arkdslarima bol sabir ve hayirli hbrler, pozitifi gorenlere de saglikla ilerlemesini nasip etsin insallah
Allah yardımcın olsun. Emeklerinin karşılığını alasın inşallah.

Yok pazartesi yaptırıcam inşallah. Sen yaptırdın mı?

Adet agrısı gıbı agrı var dr igne yaptr dedı
Kalp atışını duyduktan sonra düşük ihtimali baya azalıyor. Belki kanama olmuştur kese etrafında onu atıyordur. Hiç panikleme benimde kaç gündür hep adet ağrım var oldum olacam diyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…