Allhim sağlıkla tutunmasını naasip etsin..Arkadaslar merhabalar, bgn transferim olacak 16.30da mesajimi okuyan olursa dua edebilir mi benim icin? Allah'im bekleyen tum arkdslarima bol sabir ve hayirli hbrler, pozitifi gorenlere de saglikla ilerlemesini nasip etsin insallah
Canim Allah razi olsn, amin insallah, sizlere de cani gonulden dua ediyorum, hayirli hbrleri alin insallahAllah yardımcın olsun. Emeklerinin karşılığını alasın inşallah.
Canim benim amin amin, hepimizin insallah, Allahim emeklerimizi zayi etmesinAllhim sağlıkla tutunmasını naasip etsin..
Allah yardımcın olsun cnmArkadaslar merhabalar, bgn transferim olacak 16.30da mesajimi okuyan olursa dua edebilir mi benim icin? Allah'im bekleyen tum arkdslarima bol sabir ve hayirli hbrler, pozitifi gorenlere de saglikla ilerlemesini nasip etsin insallah
hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah :) pazartesi günü bilgilendirmeni bekliyorum :)Bende lekelenme o olmadı dr pazartesi kan ver dedi bklm.bu benim 3. Denemem 2.kimyasal oldu öyle belirtiler olmuştu ki bu sefer oldu demiştim ama kimyasal oldu. O yüzden sonu iyi olsun inşallah.kasiklarimda ağrı hafif göğüs dolgunluk başka birşey yok
Canım Benim 3. günü sadece açık renk kahverengimsi akıntı geldi bugün beşinci günüm şükür akıntı vs birşyeim yokBana cvp verecek kimse yok mu
Ovitrelle tarzı bir igne olmadıysanız güvenin bence.o iğnenin etkisi ile bazen cift çizgi çıkabiliyor.Kizlar selamlar. 29 ocakta transfer oldum. Dun transfer gününü saymazsak 5. , sayarsak 6 gündü. Biliyorum cok sabırsızca bir hareket ama bi denemek istedim predictor erken gebelik testi yaptim. 2.cizgiyi silik sekilde gordum. Sizce olmus mudur? Bu sonuca güvenmeli miyim
Yok yapmadim progesteron fitil kullaniyorum sadeceOvitrelle tarzı bir igne olmadıysanız güvenin bence.o iğnenin etkisi ile bazen cift çizgi çıkabiliyor.
Cok gecmis olsun sizeO zaman hamilesiniz bence.predictor iyi bir marka.insallah ama kimyasal gebelik yaşayan biri olarak temkinli yaklaşmakta fayda var.bence kan verin 2 gün sonra tekrar katlayarak giderse ne mutlu.umutlu olun.
Amin nerede tedavi oldunuz kacinci denemeniz embriyo kaliteniz nasıldı.tek embryo mu transfer edildiCok gecmis olsun sizeAllah hayırlısını versin hepimize
Ilk denemem. Tek embriyo evet. Kaliteli dediler bruksel tup bebek merkezindeydimAmin nerede tedavi oldunuz kacinci denemeniz embriyo kaliteniz nasıldı.tek embryo mu transfer edildi
İgneyı yaptırmadım devamı gelırse yaptır dedı doktor gelmedıCanım iğneyi yaptır dinlen.
Doktor kese etrafında kanama gormedı ama hıcbı sıkıntı yok dedııKalp atışını duyduktan sonra düşük ihtimali baya azalıyor. Belki kanama olmuştur kese etrafında onu atıyordur. Hiç panikleme benimde kaç gündür hep adet ağrım var oldum olacam diyorum sürekli
Merhaba, benim transferim 25 Ocak Pazartesi günü idi, bu hafta çarşamba (10.gün oluyor sanırım) ve bugün kahverengi akıntılarım var. Öncesinde de regl ağrısı gibi ağrılar ve hareketlenmeler vardı, o yüzden regl olduğumu düşünüyorum. Sizde nasıl oldu tam olarak?Merhaba benimde 6. Gün pozitif çıktı 9. Ve 0 gün kahvetengilekeler geldi hemen doktora gittik bunda bişey yok korkmayın dedi yerleşme olabilir dedi yada ilaçlar hormon artışı sebebiyle yapabilir yada vajinal fitil kullanıyorum ben o yapabilir dedi ma sonuçta korkmayın dedi
Canım benim benimde 7+1 de kahverengi lekelenme geldi. Korktum tabi haliyle ama doktor kanama alanı vs yok dedi. Yani canını sıkma zaten alttan muaynede kanama vs herşey gözüküyor. İnşallah 12. Haftayı hızlıca geçsek biraz içim rahatlıcakDoktor kese etrafında kanama gormedı ama hıcbı sıkıntı yok dedıı
Benimde dün lekelenmem oldu dün başladı kahverengi bu gün devam etti şimdi azaldı bende salı günü transfer oldum Dr. Dinlen enoxu kes dedi olabilirmiş öyle dedi...kan kırmızısı olmadığın müddetçe sorun yok dedi Dr.umMerhaba, benim transferim 25 Ocak Pazartesi günü idi, bu hafta çarşamba (10.gün oluyor sanırım) ve bugün kahverengi akıntılarım var. Öncesinde de regl ağrısı gibi ağrılar ve hareketlenmeler vardı, o yüzden regl olduğumu düşünüyorum. Sizde nasıl oldu tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?