2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaslar merhabalar, bgn transferim olacak 16.30da mesajimi okuyan olursa dua edebilir mi benim icin? Allah'im bekleyen tum arkdslarima bol sabir ve hayirli hbrler, pozitifi gorenlere de saglikla ilerlemesini nasip etsin insallah
Allhim sağlıkla tutunmasını naasip etsin..

hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah :) pazartesi günü bilgilendirmeni bekliyorum :)

Kizlar selamlar. 29 ocakta transfer oldum. Dun transfer gününü saymazsak 5. , sayarsak 6 gündü. Biliyorum cok sabırsızca bir hareket ama bi denemek istedim predictor erken gebelik testi yaptim. 2.cizgiyi silik sekilde gordum. Sizce olmus mudur? Bu sonuca güvenmeli miyim

Ovitrelle tarzı bir igne olmadıysanız güvenin bence.o iğnenin etkisi ile bazen cift çizgi çıkabiliyor.

O zaman hamilesiniz bence.predictor iyi bir marka.insallah ama kimyasal gebelik yaşayan biri olarak temkinli yaklaşmakta fayda var.bence kan verin 2 gün sonra tekrar katlayarak giderse ne mutlu.umutlu olun.

Dr. Transferin 3 günü yarım doz ovitrelle igne yaptı bana. O yüzden sonuç gerçekçi çıkmaz benim.yarim doz kac günde vücut atar bakalim

O zaman hamilesiniz bence.predictor iyi bir marka.insallah ama kimyasal gebelik yaşayan biri olarak temkinli yaklaşmakta fayda var.bence kan verin 2 gün sonra tekrar katlayarak giderse ne mutlu.umutlu olun.
Cok gecmis olsun size Allah hayırlısını versin hepimize

Kalp atışını duyduktan sonra düşük ihtimali baya azalıyor. Belki kanama olmuştur kese etrafında onu atıyordur. Hiç panikleme benimde kaç gündür hep adet ağrım var oldum olacam diyorum sürekli
Doktor kese etrafında kanama gormedı ama hıcbı sıkıntı yok dedıı

Merhaba, benim transferim 25 Ocak Pazartesi günü idi, bu hafta çarşamba (10.gün oluyor sanırım) ve bugün kahverengi akıntılarım var. Öncesinde de regl ağrısı gibi ağrılar ve hareketlenmeler vardı, o yüzden regl olduğumu düşünüyorum. Sizde nasıl oldu tam olarak?

Doktor kese etrafında kanama gormedı ama hıcbı sıkıntı yok dedıı
Canım benim benimde 7+1 de kahverengi lekelenme geldi. Korktum tabi haliyle ama doktor kanama alanı vs yok dedi. Yani canını sıkma zaten alttan muaynede kanama vs herşey gözüküyor. İnşallah 12. Haftayı hızlıca geçsek biraz içim rahatlıcak

Benimde dün lekelenmem oldu dün başladı kahverengi bu gün devam etti şimdi azaldı bende salı günü transfer oldum Dr. Dinlen enoxu kes dedi olabilirmiş öyle dedi...kan kırmızısı olmadığın müddetçe sorun yok dedi Dr.um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…