- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
çok teşekkürler, inşallah regl değildir. benim yarın kan testim var, orada ortaya çıkacak. Siz kan testi yaptırdınız mı?Benimde dün lekelenmem oldu dün başladı kahverengi bu gün devam etti şimdi azaldı bende salı günü transfer oldum Dr. Dinlen enoxu kes dedi olabilirmiş öyle dedi...kan kırmızısı olmadığın müddetçe sorun yok dedi Dr.um
Canım benim araştırdığım kadarıyla bazende kalan eski adetin kalıntılarını da atarmış vücut zaten doktor kese etrafında içindekanama görmediyse bebekte iyi dediyse endişelenme zaten tekrar kanama olursa iğneyi yaptır bence kesiyor kanamayı en azından aklın kalmazDoktor kese etrafında kanama gormedı ama hıcbı sıkıntı yok dedıı
Canim benim cok tesekkur ederim amin, bekliyorum smdi, dualarim sizlerle, hepimiz hayirli hbrler alalim bu ay insallahAllah yardımcın olsun cnm
İns çıkar pesinden de bizler geliriz..yok yapmadım benim pazar günü kan testtim.oncesinde dayanabilirsemçok teşekkürler, inşallah regl değildir. benim yarın kan testim var, orada ortaya çıkacak. Siz kan testi yaptırdınız mı?
Aynen yaa zaman gecmıyokııCanım benim benimde 7+1 de kahverengi lekelenme geldi. Korktum tabi haliyle ama doktor kanama alanı vs yok dedi. Yani canını sıkma zaten alttan muaynede kanama vs herşey gözüküyor. İnşallah 12. Haftayı hızlıca geçsek biraz içim rahatlıcak
Evet bıdaha olursa kesın yaptırıcam bebk 6+4 cıktıı adete gore 7+4 dü ama normal dedı doktorCanım benim araştırdığım kadarıyla bazende kalan eski adetin kalıntılarını da atarmış vücut zaten doktor kese etrafında içindekanama görmediyse bebekte iyi dediyse endişelenme zaten tekrar kanama olursa iğneyi yaptır bence kesiyor kanamayı en azından aklın kalmaz
Masaallah sağlıkla kucağına alırsın ins darısı bizlere de olsun siz hamisler bizlere dua edin olur muEvet bıdaha olursa kesın yaptırıcam bebk 6+4 cıktıı adete gore 7+4 dü ama normal dedı doktor
Herkeze dua edıyorum sizde bizlere edinnMasaallah sağlıkla kucağına alırsın ins darısı bizlere de olsun siz hamisler bizlere dua edin olur mu
Merhaba benimde aynı şekilde baya kahve lekelenmem oldu 2 gün boyunca sonra geçti. Karın ve kasık ağrısı herkeste oldu bence bende de vardı bu ara hiç bişeey yok belirti. Test yaptırdınız mı ?Merhaba, benim transferim 25 Ocak Pazartesi günü idi, bu hafta çarşamba (10.gün oluyor sanırım) ve bugün kahverengi akıntılarım var. Öncesinde de regl ağrısı gibi ağrılar ve hareketlenmeler vardı, o yüzden regl olduğumu düşünüyorum. Sizde nasıl oldu tam olarak?
Herkeste lekelenme olacak diye birşey yok benceİyice kafam karıştı, lekelenme olsun mu, olmasın mıtransferden sonra 5.günümüm içindeyim, ne lekelenme, ne akıntı hiçbiri yok
Lekelenme takılma.olunca da çok panik oluyorsun herkeste olmuyor olacak sitede bı durum yok olan hamilede olabiliyor olmayanda hamile oluyor herkesin bünyesi farklı cunki buna takılıp strese girmeİyice kafam karıştı, lekelenme olsun mu, olmasın mıtransferden sonra 5.günümüm içindeyim, ne lekelenme, ne akıntı hiçbiri yok
Lekelenme olmaması ve pozitif olması en güzeli bence.İyice kafam karıştı, lekelenme olsun mu, olmasın mıtransferden sonra 5.günümüm içindeyim, ne lekelenme, ne akıntı hiçbiri yok
Bende de öyle oldu gittiğimde 6+1 dim 5+5 dedi onlar oluyormuş arada 3 gün var ama takmadım yarın bende gideceğim sabah kalp atışını duyabilirsem sağlam şekilde rahatlayacağım❤ bende bel ağrısı başladı baya çok ayakta kaldığım zaman baya agrıyor sende nasıl var mı bel ağrısıEvet bıdaha olursa kesın yaptırıcam bebk 6+4 cıktıı adete gore 7+4 dü ama normal dedı doktor
Bende de aynı ağrırdı özellikle etrafı geçen haftadan beri tik yok göğüslerin kenarları koyulaşmaya başlıyor sadeceKızlar benim göğüsler dolmaya başlamıştı hassastı. Şimdi sanki hassasiyet azaldı. Sizde göğüsler ne alemde?
Ben hala çok hassasım, regl olacak gibiyimKızlar benim göğüsler dolmaya başlamıştı hassastı. Şimdi sanki hassasiyet azaldı. Sizde göğüsler ne alemde?
Bende hassasiyet yok hiçKızlar benim göğüsler dolmaya başlamıştı hassastı. Şimdi sanki hassasiyet azaldı. Sizde göğüsler ne alemde?
Sen pozitifi almıştın dimi tatlımBende de aynı ağrırdı özellikle etrafı geçen haftadan beri tik yok göğüslerin kenarları koyulaşmaya başlıyor sadece
Evet canım cok şükür aldım kalp atışı noktasında beklemedeyim sen ne yaptın nasılsınSen pozitifi almıştın dimi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?