2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

çok teşekkürler, inşallah regl değildir. benim yarın kan testim var, orada ortaya çıkacak. Siz kan testi yaptırdınız mı?

Doktor kese etrafında kanama gormedı ama hıcbı sıkıntı yok dedıı
Canım benim araştırdığım kadarıyla bazende kalan eski adetin kalıntılarını da atarmış vücut zaten doktor kese etrafında içindekanama görmediyse bebekte iyi dediyse endişelenme zaten tekrar kanama olursa iğneyi yaptır bence kesiyor kanamayı en azından aklın kalmaz

Aynen yaa zaman gecmıyokıı

Evet bıdaha olursa kesın yaptırıcam bebk 6+4 cıktıı adete gore 7+4 dü ama normal dedı doktor

İyice kafam karıştı, lekelenme olsun mu, olmasın mı transferden sonra 5.günümüm içindeyim, ne lekelenme, ne akıntı hiçbiri yok

Merhaba benimde aynı şekilde baya kahve lekelenmem oldu 2 gün boyunca sonra geçti. Karın ve kasık ağrısı herkeste oldu bence bende de vardı bu ara hiç bişeey yok belirti. Test yaptırdınız mı ?

İyice kafam karıştı, lekelenme olsun mu, olmasın mı transferden sonra 5.günümüm içindeyim, ne lekelenme, ne akıntı hiçbiri yok
Lekelenme takılma.olunca da çok panik oluyorsun herkeste olmuyor olacak sitede bı durum yok olan hamilede olabiliyor olmayanda hamile oluyor herkesin bünyesi farklı cunki buna takılıp strese girme

Kızlar benim göğüsler dolmaya başlamıştı hassastı. Şimdi sanki hassasiyet azaldı. Sizde göğüsler ne alemde?

Evet bıdaha olursa kesın yaptırıcam bebk 6+4 cıktıı adete gore 7+4 dü ama normal dedı doktor
Bende de öyle oldu gittiğimde 6+1 dim 5+5 dedi onlar oluyormuş arada 3 gün var ama takmadım yarın bende gideceğim sabah kalp atışını duyabilirsem sağlam şekilde rahatlayacağım❤ bende bel ağrısı başladı baya çok ayakta kaldığım zaman baya agrıyor sende nasıl var mı bel ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…