2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar benim göğüsler dolmaya başlamıştı hassastı. Şimdi sanki hassasiyet azaldı. Sizde göğüsler ne alemde?
Benim bugün 9. günüm ilk 3 gün şiddetli kasık ağrım olmuştu o geçti şükür 3-4 gündür de göğüs hassasiyetin var bayayarın sonuç günüm çok heyecanlı zaman geçmiyor Allah'ım

Benim bugün 9. günüm ilk 3 gün şiddetli kasık ağrım olmuştu o geçti şükür 3-4 gündür de göğüs hassasiyetin var bayayarın sonuç günüm çok heyecanlı zaman geçmiyor Allah'ım
Benimde bugün 9 günüm ben pazar günü kan testi yapicam size 10 gün mü dediler bolll rakamlı bir pozitif haberi alırız senden ins

Benimde bugün 9 günüm ben pazar günü kan testi yapicam size 10 gün mü dediler bolll rakamlı bir pozitif haberi alırız senden ins
Evet bana 10. gün test yaptır dediler de 26 ocak salı transfer oldum ben ama akşam 17:00da olduğu için ben salı gününü saymıyorum.Bi de 5 benim uğurlu sayım onun içinde yarın yapicaz inşaallah.Guzel duaların için teşekkürler.Sizin transfer ayın kaciydi

Regl belirtisi gibi belirtilerin oldu mu peki?
Benim regldede çok belirtim olmaz. O nedenle oldu diyemem. Önceki günlerde ağzımın tadı yoktu göğüs hassasiyetim vardı. Onlar bitti şu an. İdrarda pozitif çıktı ama şu an hiç bi belirtinin olmaması negatif düşünmeme sebep oluyor. Umut etmeden bekliyorum şu an olmadı gibi hissediyorum.

Bana 12 ci gün kan ver dediler. Bende 26 Ocak salı transfer oldum benim 16.00 a doğru oldu transfer yarın en mutlu günlerinden biri olsun heyecanla bekleyeceğim haberlerini..

Evet bana 10. gün test yaptır dediler de 26 ocak salı transfer oldum ben ama akşam 17:00da olduğu için ben salı gününü saymıyorum.Bi de 5 benim uğurlu sayım onun içinde yarın yapicaz inşaallah.Guzel duaların için teşekkürler.Sizin transfer ayın ka

Bana 12 ci gün kan ver dediler. Bende 26 Ocak salı transfer oldum benim 16.00 a doğru oldu transfer yarın en mutlu günlerinden biri olsun heyecanla bekleyeceğim haberlerini..
Sağol canım inşallah güzel haberler alırız hep beraber.Bi gün bize çektirdiklerini de paylaşırız buradan bu cektiklerimiz hiç aklımıza gelmez.Yarın sonuç alınca yazarım inşaallah

benim 9. gün olmuştu sadece aynı gün içerisinde üç kere oldu bir daha yaşamadım. Doktorunuz ile görüştünüz mü ? Hakkınız da hayırlısı olsun
Görüştüm enox u gün aşırı yap dedi kırmızı kan olmadığı müddetçe ilaçlara devam dedi şükür kesildi lekelenme tabi bana göre iyi ama ins icerde de iyi şeyler oluyordur..

Yapma lütfen, öyle düşünme.. Kan testlerimizi yaptırana kadar kötüyü çağırmıyoruz

Merhabalar herkeslere Allahım dileyen herkese evlatlarını sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah 30 Ocak da (3. Gün emb.) 1 Şubat da (5. Gün emb.) transferim gerçekleşti. Yarın 6. Günümüz toplamda gece test yapmayı istiyorum erken gebelik. Sizce çıkar mı

İki farklı günde mi transfer gerçekleşti 6 günde çıkan da var cikmayanda ben bekle derim ama sizin tercihiniz

İki farklı günde mi transfer gerçekleşti 6 günde çıkan da var cikmayanda ben bekle derim ama sizin tercihiniz
Evet canım benim 2. Transferim 3/5 transferi diye adlandırılıyor senkronizasyonu sağlamak amaçlıymış. Rahmin embriyoyu kabul etme zamanları olurmuş. Çıkma ihtimali varsa ben yapayım artık belirtisizlikten üzülüyorum aşırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…