2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Anladım sen bilirsin ama negatif çıkarsa moral bozma daha erken cunki her test ne çıkarsa moda sokuyor insani tercih senin

Bel agrısını hiççç sorma deli ediyo benii sabah dayak yeöiş gibi uyanıyorum ayakta durdugum sürece hep agrıyoo adet agrıları arada yokluyoo ahh anallıkk zor

Bence bi kaç gün daha bekle. ben 3 gün sonra yapıcam dediğimde ertesi gün yaptığımı hatırlıyorum

Merhaba hayırlı olsun öncelikle.bana da bu şekilde 1 gün ara vererek transfer yapacağını söyledi doktorum.o heyecanla doktora soramadım neden böyle yapıyorlar? Sabahtan beri internette araştırıyrm hç bir bilgi bulamadım

Çok teşekkür ederim evet çok yaygın bir şey değil sanırım ben de bulamamıştımCanım yukarıda anlattığım şekilde amaç. Rahmin bebeği kabulünün zamanını ayarlamak için. Eskiden rahimden parça alıp bunu belirliyorlarmış sanırım ama bu yönteme alternatif üretmişler

Hımm era testiydi sanırım o.fiyatı çok yüksek olduğu ve süre uzun olduğu için bunu buldular demek ki.ay çok teşekkür ederim sabahtan beri kendi kendimw yorumlamaya çalışıyorum

Merhaba acaba bu durumun rahmin kabulü dışında, kişinin yaşıyla ilgisi var mı ki,yaşınız kaç?

P. Tesi bende kan vericem inşh güzel haberler veririz birbirimize
İnşallah arkadaşım. Belirti var mı sende hiç? İdrar testi yaptım pozitif çıktı. Sonra puf tüm belirtiler falan yok oldu resmen göğüs hassasiyetim vardı azaldı. Karnım şişti indi. Ağzımın tadi kaçmıştı şuan gayet yerinde yarın tekrar bi test yapıp koyulaşmış mı bakıcam.

Çarşamba günü yaptım dayanamadım silik çizgi çıktı
Belirti olarak göğüslerim süt dolu sanki çok ağır geliyor birde çok uyuyorum arada sol kasığım batıyor başka da yok. Be de test aldımda yarın mı yapsam c. Tesi mi bilemedim
Sen yarın mı yapıcaksın

Senin olmuş bence. ben bugün tekrar bi idrar testi yaparım.

Yarım doz ovitrelle etkisi kac gün sürer sizce.bugunnkan verdim transferim 30 ocak beta 41 geldi.igneyi salı günü yatırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…